- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olayım sanaAaa cok iyii :)) beni bilgilendirimisin tavsiyelerin nelerdir.. ? Rahatmi yemekleri nasil cok merak ediyorum askerimide bilgilendirmek istiyorum gitmeden once
tabi ki canım neden devam etmesin bence de ddevam etmeli bu güzel sohbet :)Birbirimizi hiç tanımadığımız halde asker yarenleri olarak bu desteklerimiz çok güzel kızlar, dilerim askerlerimize kavuştuktan sonra da bu sohbetlerimiz sürsünAtarsa 105
benimde şafak 199Şafak 191bekliyorum. Bekliyoruz
benimde şafak 199
bence de devam etsin o zaman ..tabi ki canım neden devam etmesin bence de ddevam etmeli bu güzel sohbet :)
yarısı bitti ama bende bittim hemde nasıl sorma yaÜzülme yarısı bitti bilesizin asker neredeydi ?
nedenyarısı bitti ama bende bittim hemde nasıl sorma ya
çok uzakta sayılmaz ama gittiğinden beri bir kere gidebildim yanına ankara polatlıda biz hep yan yanaydık her işimizi beraber yapardık sabah işe beraber gider hangimizin erken işi bittiyse gider onu beklerdik bu hergün böyleydinedennerede ki o kadar zor geçiyor ??
Haa o yüzdençok uzakta sayılmaz ama gittiğinden beri bir kere gidebildim yanına ankara polatlıda biz hep yan yanaydık her işimizi beraber yapardık sabah işe beraber gider hangimizin erken işi bittiyse gider onu beklerdik bu hergün böyleydi
umarım askerlik düşecek diyorlar bi bilgin var mı seninde canım ?Haa o yüzdenbizim hep mesafe vardı o yüzden bize pek koymuyor galiba. Bazen geçirdiğim sinir krizleri hariç Benimki de Çankırı da. Umarım sağ salim kavuşuruz
evet haberim var ama hala yürürlükte. Ben de 4 gözle bekliyorum yürürlükten geçmesiniumarım askerlik düşecek diyorlar bi bilgin var mı seninde canım ?
ah ya keşke bi geçse ne zaman haber gelirki herkes 15 mayıs diyo amaevet haberim var ama hala yürürlükte. Ben de 4 gözle bekliyorum yürürlükten geçmesini
evet canım mayıs ta. inşallah güzel haber alırız. zaten bütün haber bültenleri son dakika haberi verir. biz duamızı edelimah ya keşke bi geçse ne zaman haber gelirki herkes 15 mayıs diyo ama
Anladim canim benimkine soyleyim bunlari :) e peki telefon rahat sokuluyomu onu baya merak ediyorum bentabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olayım sanayemekleri eh işte askeriyede ne kadar iyi olunursa iyi oluyo sadece çok disiplinli bi yer benimki yarbay habercesi ayrıca gazinoda garsonluk yapıyo tavsiyem mutlaka bi şey olsun yani revirci yazıcı garson kantinci gibi o zaman rahat edebilir benim ki ilk revirciydi sonra gazinoya geçti boş kaldı mı herşeyi yaptırıyolar
canım benim ki giderken telefonu götürdü ama hemen kullanamadı 1 ay falan uğraştı devrecilik çok oluyo ama üst devreleriyle arasını iyi tutarsa sorun olmaz istersen giderken götürmesin sen yada ailesi yanına gidince ziyarette verirsinzAnladim canim benimkine soyleyim bunlari :) e peki telefon rahat sokuluyomu onu baya merak ediyorum ben
doğru söylüyosun canım şu don olsn pkk saldırılarından sonra ümidim kalmadı ama yinede umudu kesmek olmaz bütün asker aileleri ve sevdikleri mutlu habere kavuşur en yakın zamanda inşallahevet canım mayıs ta. inşallah güzel haber alırız. zaten bütün haber bültenleri son dakika haberi verir. biz duamızı edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?