- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
- #2.961
nasılsınız kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsınn :))nasılsınız kızlar :)
işteyim kuzucum çalışıyorum bende napıyım :))) aynı kuzucuğumun işlerinin bitmesini beklıyorum bir an önce akşam olsun istiyoruum :)))Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsınn :))
Canımm sen işe mi başladın?? Darısı başıma olsun ya iş bulamıyorum fatmanur benn :) pazartesi görüşmem var dua et banaa:) nerde çalılıyorsunişteyim kuzucum çalışıyorum bende napıyım :))) aynı kuzucuğumun işlerinin bitmesini beklıyorum bir an önce akşam olsun istiyoruum :)))
Ahahahaha hic gulecegiiimm yoktuuu :)) ya ama kuzum olmuyomus talebiniz anlasilamamstr diye mesaj geliyoms eminmisin :/Yalnız hadi eksik yazdım sen yüz mü yetmez diyorsun ben de evet evet diyorum renk körğ varsa sıfır körü de olabilir sıfırları göremiyorum
Canım sana özel mesaj attım :) link attım turkcellin sitesiniAhahahaha hic gulecegiiimm yoktuuu :)) ya ama kuzum olmuyomus talebiniz anlasilamamstr diye mesaj geliyoms eminmisin :/
fena dgl kuzum sen naslsnnasılsınız kızlar :)
ha anladm tatlm:)Kuzum paketteki sma bitince ek olarak sms paketini bu kodla alıyoruz
Süpper olurrr bencerKızlarr :) ramazan giriyor ya hani acaba ramazanda bi dua belirleyip onu mu okusak her gün birimiz için :) hem başkası için yapılan dualar daha kolay kabul olurmuş ne dersiniz??
Bakalım kimler katılıcak :))Süpper olurrr bencer
Canımm sen işe mi başladın?? Darısı başıma olsun ya iş bulamıyorum fatmanur benn :) pazartesi görüşmem var dua et banaa:) nerde çalılıyorsun
fena dgl kuzum sen naslsn
Kızlarr :) ramazan giriyor ya hani acaba ramazanda bi dua belirleyip onu mu okusak her gün birimiz için :) hem başkası için yapılan dualar daha kolay kabul olurmuş ne dersiniz??
ALLAH iglik versin fatmacim:)Evet tatlııım işe başladım küçük bir yer muhasebeden hayır gelmeyecegını anladım şu dönem içerisinde . Rahatım ama sabah 10 akşam 9 çalışıyorum bugunde yalnızım inşallah kuzucum rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin :) Bu arada dua konusuna kesinlikle katılıyorum mutlaka yapmalıyız :) :)
İyiyim damlacım şükür işteyim işte vakit geçirmeye çalışıyorum :)
bnce de çok iyi olur :)Kızlarr :) ramazan giriyor ya hani acaba ramazanda bi dua belirleyip onu mu okusak her gün birimiz için :) hem başkası için yapılan dualar daha kolay kabul olurmuş ne dersiniz??
evt canım bncede bu arada hallettik o olayı kalmıcak askerde :)Tamam kuzum ramazanla beraber başlayalım nasipse sıraya sokarız her gün birimizin dua günü olur
amin canım inş abisiyle bi iş yapmayı düşünüolar ama bakalım :)İnşallah çok güzel bi iş bulur gelince kuzum :))
Ne üzerine düşünüyorlar canım? :)amin canım inş abisiyle bi iş yapmayı düşünüolar ama bakalım :)