asker yolu bekleyenler 2015

nie canım noldu
Bugun carsiya ciktiydi benimki iste sabah 9 dan beri kamerada guzel konusuyoduk sonra ben kep torenimdeki fotolari gonderdim buda demezmi makyajlar yapilmis sadece bana suslenirdin sen ,ben olmayinca disariya susleniyosun heralde dedi,bende hayir tabikide,o gun yuzum cok soluktu bi an surdum baska bisi yok yani dedim her dedigini alttan aldim ama hep yuzu asıkti baska konular acip konustum yok nafile sonra benden face sifremi istedi birseye bakcam diye e bende verdim (o askere gitmeden 2 hafta kadar kavgaliydi o ara ben istanbula gitmek zorunda kalmistim ablamin yanina,o aksamda ablamla kizkiza dertlestik suslendik,ablamda dediki hadi enistenle beraber 3umuzun fotosu olsun dedi cekildik faceye koymus)he o fotografi atti bana,nedense rujun cok gozume batmaya basladi enistende var suslenmissiniz dedi ben enistemle ne alakasi var son anda cekildim dedim ama o bisiler bisiler buldu dedi ben hep alttan aldim yok sen benim guvenimimi kirmaya calisiyosun carsiya ciktigimda husran mutsuzluk pisman veriyosun sen bana dedi uzuldum tabi ama cikiyorum bi sure konusmayalim dedi bende tekrar gelcekmisin internete dedim ne gelmesi.ya pisman ettirdin yine dedi ve cikti bidaha gelirmi bilmiyorum...

ayy canım benim kıyamam gelir ya üzülme sen hep öyleler benmki de öyle kızıo her şeye makyaj ypma dio siniri geçince konuşur bnde de öyle oluo kıyamaz

ayy canım benim kıyamam gelir ya üzülme sen hep öyleler benmki de öyle kızıo her şeye makyaj ypma dio siniri geçince konuşur bnde de öyle oluo kıyamaz
Ama cok agir laflarda etti guvenimi kiriyosun dediklerin umrumda degil gorecegimi gordum dedi bugun internete tekrar gelcegini sanmiyorum..

bnmki de üstüne uzun bi şey giy dio hep bnde arada giyiyorum arada giymiyorum onun dediği çok uzn giymem ama bn o kdar uzn giymiyorum hmn dio sen böyle mi yapıosun dediklerimi byle mi güven veriosn

Ama cok agir laflarda etti guvenimi kiriyosun dediklerin umrumda degil gorecegimi gordum dedi bugun internete tekrar gelcegini sanmiyorum..
kuzum sinirden demştr bnmki de dio inan sinirlenince gözü bi şey görmüo kıskanıo bebeğim seni m.etme siniri geçince gelir konuşur

bnmki de üstüne uzun bi şey giy dio hep bnde arada giyiyorum arada giymiyorum onun dediği çok uzn giymem ama bn o kdar uzn giymiyorum hmn dio sen böyle mi yapıosun dediklerimi byle mi güven veriosn
Canim seninki yine cok agir konusmamiz ,hatamin farkindayim bidaha yapmam dedikce o cok agir konustu seviyorum seni dedim sevme sen nasil seviyosun ,saglikli degil dedi

kuzum sinirden demştr bnmki de dio inan sinirlenince gözü bi şey görmüo kıskanıo bebeğim seni m.etme siniri geçince gelir konuşur
Kiskanmakmi bu simdi... Canim sakin degilsin diyorum yo gayet sakinim m. Etme dedi,biz daha yeni 10 gun once baristik bide 19 mayista yine kamerada boyle kavga etmistik,10-15gun kadar ayri kaldik ta o zamandan bu yana ilk kamera gorusmemizdi bugun off of..

kamera yaramıo size bnce görüşmeyn kuzum kamerada biz hiç görüşmüyoruz özlüosnz evt ama bu size sürekli kavgaya nden oluosa kamerada görüşmeyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…