- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.881
ALLAH iglik versn kuzum.bende oyi cok şükür 100lerin btmesni iple cekyorm:)İyi canımmm senden naberr??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH iglik versn kuzum.bende oyi cok şükür 100lerin btmesni iple cekyorm:)İyi canımmm senden naberr??
Benimkinin işi bazen gecenin 3une kadar sürüyor en sıkıntılı işlerden biri yazıcılık.sOf ya zaten yemekhanedeki gibi yazamio arayamio da
:) ya bu ara o konuda içim öyle ferah ki yeni gördüm diyebmi acaba kuzumALLAH iglik versn kuzum.bende oyi cok şükür 100lerin btmesni iple cekyorm:)
azalyor die kuzum ya bi btse hayrlsyla:):) ya bu ara o konuda içim öyle ferah ki yeni gördüm diyebmi acaba kuzum
emin ol kalmaz herkes bkms askerlikten bde o kalacak mi :)kızlar sözleşmeli er olayı vardı ya bn beklemem 3 yıl demştm dün bu konuyu konuşp halletmştk bugün dedi ki bi şey öğrendm sözleşmeli eri askerdeyken de yapabiliyormuşsn bnde dedim sen hla araştırıo musn bunu çok korkuyorum öyle bi şey yapar die şimdi konuşmuyorum napcam bilmiyorum
Canım araştırmasında bi sıkıntı yok ki en iyi ihtimalle asker olur beklemek zorunda kalmadan evlenirsiniz imkanları olumludur, en kötü ihtimalle de şartların uygun olmadığını görür ve vazgeçer. Selincim burdaki samimiyetimize güvenerek söylüyorum; bence hata ediyorsun bu konuda böyle katı olursan annen vermeyince seni " hep senin yüzünden ! Asker olsam böyle olmazdı!" Diyebilir..kızlar sözleşmeli er olayı vardı ya bn beklemem 3 yıl demştm dün bu konuyu konuşp halletmştk bugün dedi ki bi şey öğrendm sözleşmeli eri askerdeyken de yapabiliyormuşsn bnde dedim sen hla araştırıo musn bunu çok korkuyorum öyle bi şey yapar die şimdi konuşmuyorum napcam bilmiyorum
yeni olduğndan belki de öyle düşünüoduremin ol kalmaz herkes bkms askerlikten bde o kalacak mi :)
ama sözleşmeli er 3 yıl ve yılda sadece 45 gün izin doğuda görev yapmak zorundasnCanım araştırmasında bi sıkıntı yok ki en iyi ihtimalle asker olur beklemek zorunda kalmadan evlenirsiniz imkanları olumludur, en kötü ihtimalle de şartların uygun olmadığını görür ve vazgeçer. Selincim burdaki samimiyetimize güvenerek söylüyorum; bence hata ediyorsun bu konuda böyle katı olursan annen vermeyince seni " hep senin yüzünden ! Asker olsam böyle olmazdı!" Diyebilir..
3 yıl sonra işten mi çıkartıyorlar kuzucum??ama sözleşmeli er 3 yıl ve yılda sadece 45 gün izin doğuda görev yapmak zorundasn
hyr canım 3 yıl snra uzman çavuş oluo3 yıl sonra işten mi çıkartıyorlar kuzucum??
tabikide giden bikiyor askerlikten braz zaman gecsin degisir kafasiyeni olduğndan belki de öyle düşünüodur
amin canım inş bana dedi nie uzatıyorsun bn sna bizim içn bi şey sordm bak bizim için diyorum dikkat et sabah sabah moralimi bozdn deditabikide giden bikiyor askerlikten braz zaman gecsin degisir kafasi
gunaydin kuzummm aslnda safak panosu yaosak super olur ama herkesn safagnida bilmiyoruz ki :SGünaydınlar asker yolu beklemekten ağaç olan güzellikler :) bu işin meyvelerini toplamaya az kaldıııı!! Bi gün daha devirip öbür şafağa uçuyoruz yine!! Hadi bakalım hazır mıyız??? Sıkı tutununnn
sen bsey deme kuzum emin ol cayar hepsi askerden bkms bakma daha yeni seninkiamin canım inş bana dedi nie uzatıyorsun bn sna bizim içn bi şey sordm bak bizim için diyorum dikkat et sabah sabah moralimi bozdn dedi
Anladım canım sanıyorum ki o üç yıl içinde evlenemeyiz evlenemezsek yanına da gidemem doğuya yılda 45 gün kime yeter diye düşünüyorsunhyr canım 3 yıl snra uzman çavuş oluo
aynen canım olmaz dedin konu kapandı fln dio ama zaten dedğin gibi biraz zaman geçsin bıkacaksen bsey deme kuzum emin ol cayar hepsi askerden bkms bakma daha yeni seninki
Her gün herkesin şafağını mı yazıcaz kuzum?gunaydin kuzummm aslnda safak panosu yaosak super olur ama herkesn safagnida bilmiyoruz ki :S
evt canım öyle düşünüyorum o da kendine göre haklı bnde haklıyım ailenin karşısına çıkmaya yüzüm olsn iyi bi işim olsn dioAnladım canım sanıyorum ki o üç yıl içinde evlenemeyiz evlenemezsek yanına da gidemem doğuya yılda 45 gün kime yeter diye düşünüyorsun