- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
- #2.861
msj fln atar belki de canım üzülme çok güvendiği içn beklememş belliHeralde canim guvenini sarsmak istemiyorum en korktugum seydir gkzumden dusuyosun flan demeler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msj fln atar belki de canım üzülme çok güvendiği içn beklememş belliHeralde canim guvenini sarsmak istemiyorum en korktugum seydir gkzumden dusuyosun flan demeler..
Omceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bizekamera yaramıo size bnce görüşmeyn kuzum kamerada biz hiç görüşmüyoruz özlüosnz evt ama bu size sürekli kavgaya nden oluosa kamerada görüşmeyn
Omceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bizekamera yaramıo size bnce görüşmeyn kuzum kamerada biz hiç görüşmüyoruz özlüosnz evt ama bu size sürekli kavgaya nden oluosa kamerada görüşmeyn
Oda olabilir canim.. Sesimi cikartmiyim ben,skype acik bekliyorummsj fln atar belki de canım üzülme çok güvendiği içn beklememş belli
askerde psikolojisi bozulmuştr canım hiçbi şey denmio zten inan düzelir sn üzülme bi de uzak ya sei öyle makyajla görünce de deliye dönmşOmceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bize
Oda olabilir canim.. Sesimi cikartmiyim ben,skype acik bekliyorum
Deliye dondugunu gordum canim o diger resimde dediki biz kavgaliyken sen suslenip arkadaslaruinla egleniyosundur daha benden gizledigin neler var acaba deyince sacmalama lutfen dedim .. Sakinlesse anlardir ne kadar sacma bi tartisma oldugunu.. Tam guvenmiyor bana galibaaskerde psikolojisi bozulmuştr canım hiçbi şey denmio zten inan düzelir sn üzülme bi de uzak ya sei öyle makyajla görünce de deliye dönmş
sinirli olduğu içn böyle konuşuo canım sakinleşsn bi yazıcak görürsün onlar da uzakta akılları kalıoDeliye dondugunu gordum canim o diger resimde dediki biz kavgaliyken sen suslenip arkadaslaruinla egleniyosundur daha benden gizledigin neler var acaba deyince sacmalama lutfen dedim .. Sakinlesse anlardir ne kadar sacma bi tartisma oldugunu.. Tam guvenmiyor bana galiba
Sakinim sakinim ben diyo bide ne gicik biri oldu ya .. 1,5 saat oldu bekliyorum hala bakalim,akli kalabilir ama bu kadarda olmazki sen olsan sende kep toreninde surmezmisin rujsinirli olduğu içn böyle konuşuo canım sakinleşsn bi yazıcak görürsün onlar da uzakta akılları kalıo
sürerim kuzm bnmki de sürdürmüo ama bn fotolarda fln sürüyorum bazen çarşıda sürmüyorum onun yanında da istemio hiç keşke görmeseydi seniSakinim sakinim ben diyo bide ne gicik biri oldu ya .. 1,5 saat oldu bekliyorum hala bakalim,akli kalabilir ama bu kadarda olmazki sen olsan sende kep toreninde surmezmisin ruj
Facedekini gordu kotu oldu ama kep torenindekileri ben gosterdim o benim sucum.ama gostermeseydim daha kotu olurdu belkide bilmiyorum.. Yaninda suslenebiliyorum ama baska yerde kiziyo iste ne kadar sacmasürerim kuzm bnmki de sürdürmüo ama bn fotolarda fln sürüyorum bazen çarşıda sürmüyorum onun yanında da istemio hiç keşke görmeseydi seni
bnmki yanında da süslenmeme izin vermio göstermesydn keşke kzum bilmio muydn kızacağını ya da ruj sürmesydn anlamaz onlar bebeğim kep töreni flnFacedekini gordu kotu oldu ama kep torenindekileri ben gosterdim o benim sucum.ama gostermeseydim daha kotu olurdu belkide bilmiyorum.. Yaninda suslenebiliyorum ama baska yerde kiziyo iste ne kadar sacma
Ne biliyim canim keple gorsun beni dedim ama o an aklima gelmedi kizacagi,anlamiyor iste o ruj yuzunden agir laflar etti yani..ruju surmek planimda yoktu da skyprye geldii benimkiiibnmki yanında da süslenmeme izin vermio göstermesydn keşke kzum bilmio muydn kızacağını ya da ruj sürmesydn anlamaz onlar bebeğim kep töreni fln
dedm sna kuzm gelir konuşn bakalım inş düzelir aranz alttan al yine sakinleşmştr birazNe biliyim canim keple gorsun beni dedim ama o an aklima gelmedi kizacagi,anlamiyor iste o ruj yuzunden agir laflar etti yani..ruju surmek planimda yoktu da skyprye geldii benimkiii
Beni sinirlendirmekten baska ne yapiyosunki dedi ozluyorum seni sinirlendirmek istemem asla dedim yaptiklarinlq dediklerin hic birbirini tutmuyo dedidedm sna kuzm gelir konuşn bakalım inş düzelir aranz alttan al yine sakinleşmştr biraz
bi dha olmaz dha dikkatli olurum de kuzm napcaksn ki ilişkn içnBeni sinirlendirmekten baska ne yapiyosunki dedi ozluyorum seni sinirlendirmek istemem asla dedim yaptiklarinlq dediklerin hic birbirini tutmuyo dedi
Napayim alttan aliyorumbi dha olmaz dha dikkatli olurum de kuzm napcaksn ki ilişkn içn
bi süre byle yapcaz canım üzülme her şey sevdiğimz içn ilişkimiz içn zatenNapayim alttan aliyorum
Yazıcı olması çok berbat bisey kuzum Atakan da yazıcı gecesi gündüzü belli değil.sbenmki de bugün yazıcı olcak canım çok yoğun oluo mu görüşüo musunz telde
Of ya zaten yemekhanedeki gibi yazamio arayamio daYazi
Yazıcı olması çok berbat bisey kuzum Atakan da yazıcı gecesi gündüzü belli değil.s
Aynen canim alttan ala ala hallettik :))bi süre byle yapcaz canım üzülme her şey sevdiğimz içn ilişkimiz içn zaten
iyi canım sevindm bnmki de msj attı msjlaştk biraz snra komutanla çalışcam gece yazarım dedi :)Aynen canim alttan ala ala hallettik :))