• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kamera yaramıo size bnce görüşmeyn kuzum kamerada biz hiç görüşmüyoruz özlüosnz evt ama bu size sürekli kavgaya nden oluosa kamerada görüşmeyn
Omceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bize :(

kamera yaramıo size bnce görüşmeyn kuzum kamerada biz hiç görüşmüyoruz özlüosnz evt ama bu size sürekli kavgaya nden oluosa kamerada görüşmeyn
Omceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bize :(
msj fln atar belki de canım üzülme çok güvendiği içn beklememş belli
Oda olabilir canim.. Sesimi cikartmiyim ben,skype acik bekliyorum :(

Omceden cok guzel gorusuyoduk bu iyi hassaslasti aslinda tam tersine yuzumu gorunce mutlu olup tartismadan gecirmemiz lazim noldu bize :KK43:
Oda olabilir canim.. Sesimi cikartmiyim ben,skype acik bekliyorum :KK43:
askerde psikolojisi bozulmuştr canım hiçbi şey denmio zten inan düzelir sn üzülme bi de uzak ya sei öyle makyajla görünce de deliye dönmş

askerde psikolojisi bozulmuştr canım hiçbi şey denmio zten inan düzelir sn üzülme bi de uzak ya sei öyle makyajla görünce de deliye dönmş
Deliye dondugunu gordum canim o diger resimde dediki biz kavgaliyken sen suslenip arkadaslaruinla egleniyosundur daha benden gizledigin neler var acaba deyince sacmalama lutfen dedim .. Sakinlesse anlardir ne kadar sacma bi tartisma oldugunu.. Tam guvenmiyor bana galiba :(:(

Deliye dondugunu gordum canim o diger resimde dediki biz kavgaliyken sen suslenip arkadaslaruinla egleniyosundur daha benden gizledigin neler var acaba deyince sacmalama lutfen dedim .. Sakinlesse anlardir ne kadar sacma bi tartisma oldugunu.. Tam guvenmiyor bana galiba :KK43::KK43:
sinirli olduğu içn böyle konuşuo canım sakinleşsn bi yazıcak görürsün onlar da uzakta akılları kalıo

sinirli olduğu içn böyle konuşuo canım sakinleşsn bi yazıcak görürsün onlar da uzakta akılları kalıo
Sakinim sakinim ben diyo bide ne gicik biri oldu ya .. 1,5 saat oldu bekliyorum hala bakalim,akli kalabilir ama bu kadarda olmazki sen olsan sende kep toreninde surmezmisin ruj

Sakinim sakinim ben diyo bide ne gicik biri oldu ya .. 1,5 saat oldu bekliyorum hala bakalim,akli kalabilir ama bu kadarda olmazki sen olsan sende kep toreninde surmezmisin ruj
sürerim kuzm bnmki de sürdürmüo ama bn fotolarda fln sürüyorum bazen çarşıda sürmüyorum onun yanında da istemio hiç keşke görmeseydi seni

sürerim kuzm bnmki de sürdürmüo ama bn fotolarda fln sürüyorum bazen çarşıda sürmüyorum onun yanında da istemio hiç keşke görmeseydi seni
Facedekini gordu kotu oldu ama kep torenindekileri ben gosterdim o benim sucum.ama gostermeseydim daha kotu olurdu belkide bilmiyorum.. Yaninda suslenebiliyorum ama baska yerde kiziyo iste ne kadar sacma

Facedekini gordu kotu oldu ama kep torenindekileri ben gosterdim o benim sucum.ama gostermeseydim daha kotu olurdu belkide bilmiyorum.. Yaninda suslenebiliyorum ama baska yerde kiziyo iste ne kadar sacma
bnmki yanında da süslenmeme izin vermio göstermesydn keşke kzum bilmio muydn kızacağını ya da ruj sürmesydn anlamaz onlar bebeğim kep töreni fln

bnmki yanında da süslenmeme izin vermio göstermesydn keşke kzum bilmio muydn kızacağını ya da ruj sürmesydn anlamaz onlar bebeğim kep töreni fln
Ne biliyim canim keple gorsun beni dedim ama o an aklima gelmedi kizacagi,anlamiyor iste o ruj yuzunden agir laflar etti yani..ruju surmek planimda yoktu da skyprye geldii benimkiii

dedm sna kuzm gelir konuşn bakalım inş düzelir aranz alttan al yine sakinleşmştr biraz
Beni sinirlendirmekten baska ne yapiyosunki dedi ozluyorum seni sinirlendirmek istemem asla dedim yaptiklarinlq dediklerin hic birbirini tutmuyo dedi

Back