- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
ankara polatlı kuzucum ama daha var bizim de ömrümden ömür gitti yemin ederimmerhaba tatlım evet az kaldı şükür
Kars sarıkamışta asker tatlım seninki?
canım akimden bana da cevap gelmedi sana ne dediler cevapta birde mail mi attılar telefonuna mesaj mı?İyiyim şükür bebeğim 1 haftayı bile geçiyor kuzum çünkü yoğun mesaj var tabiki orayada benımkı şimdi mesaj attı 10 aya düşebilirmiş mayısın 15inde diye kafam allak bullak oldu ya
canımm bu ne zamanın haberi ne zaman belli olut ya heycan yaptım ben gerçeklik payı varmıdır sence ?http://www.mebpersonel.com/egitim/askerlik-suresi-kisaliyor-mu-2015-h161406.html kızlar askerlik 10 aya düşüyoooor :)
canımm bu ne zamanın haberi ne zaman belli olut ya heycan yaptım ben gerçeklik payı varmıdır sence ?
sen ne zaman gördün gazetede kuzum buarada inşallah düşer biz şimdi haberler için mayıs ayını mı beklicez?bu habere bende inanmamıştım, sabah gazetesinde görünce inandım. yani inandım demeyeyim de umutlandım diyeyim, Rabbim hayırlısını versin.
sen ne zaman gördün gazetede kuzum buarada inşallah düşer biz şimdi haberler için mayıs ayını mı beklicez?mayıstada bi şey olmazsa kesin depresyonlardayım ben :)
amin canım amin şafak 205Rabbim hayırlısını vesrin canım, her iki koşulda da sağ salim dönmelerini nasip etsin.
Şafak kaç?
bak haber burada
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/04/04/gurbetciye-bin-euroya-askerlik-yolda
amin canım amin şafak 205iki ay var senin askerinle aralarında benim ki devre kaybı gitti akimden de cevap gelmedi sen yazdın mı akime canım ?
her haberde aynı şey çalışma yapılıyo ön görülüyo falan filan ne zaman gerçekleşcek bunlar bilen yok.. bazıları anneler gününde diyo cumhurbaşkanı asker annelerine süprizim var demiş haberin var mı canım?bende yazdım henüz cevap alamadım canım
her haberde aynı şey çalışma yapılıyo ön görülüyo falan filan ne zaman gerçekleşcek bunlar bilen yok.. bazıları anneler gününde diyo cumhurbaşkanı asker annelerine süprizim var demiş haberin var mı canım?
ALLAH herşeyin hayırlsını versin canım bende araştırdım başbakanlık döneminde söylediği sözler geçiyotatlım ben o cümleyi araştırdım yeni söylenilmiş bişi değil, geçtiğimiz yıllarda söylemişler bunu. İnşaallah düşer ya ne diyeyim bilemiyorum
tatlım ben o cümleyi araştırdım yeni söylenilmiş bişi değil, geçtiğimiz yıllarda söylemişler bunu. İnşaallah düşer ya ne diyeyim bilemiyorum
ALLAH tamamını erdirsin canım çok iyi ya ALLAH utandırmasın bende nişanlıyım geldi mi bizim de düğünümüz olcak allah izin verirse düşse benim ki ağustosta burda yoksa eylül deeğer düşerse bizim de çok işimize yarayacak, askerim ağustos 8de tezkere alıyor eylül 12 düğünümüz var.
günaydın canımGünaydın kader arkadaşlarım :))
Nasılsınız bugün?
Askerime kargo göndereceğim içine neler koyayımm fikir verin hadii bana
günaydın canımben kutu yaptım baya zahmetliydi altını süsledim içine resimlerimizi ona atkı eldiven ve benim parfümümü koydumayrıca ufak ufak notlar çok hoşuna gitti :)
Günaydın bebeğim,
Bu dediklerini daha önce göndermiştim. Şimdi kuru bi öksürüğü var. onun için bal ve toz zencefil bitki çayları falan göndericem, bide sevdiği çerezlerden göndericem. Başka ne yapsam diye düşünüyoruum ://[/Q bence süper bundan başka bi şey göndermesende olur :d ama resimin olabilir
hahah :)) gönderiyim gönderiyim aşkıma ya deme öyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?