asker yolu bekleyenler 2015

İyiyim şükür bebeğim 1 haftayı bile geçiyor kuzum çünkü yoğun mesaj var tabiki orayada benımkı şimdi mesaj attı 10 aya düşebilirmiş mayısın 15inde diye kafam allak bullak oldu ya
canım akimden bana da cevap gelmedi sana ne dediler cevapta birde mail mi attılar telefonuna mesaj mı?

bu habere bende inanmamıştım, sabah gazetesinde görünce inandım. yani inandım demeyeyim de umutlandım diyeyim, Rabbim hayırlısını versin.
sen ne zaman gördün gazetede kuzum buarada inşallah düşer biz şimdi haberler için mayıs ayını mı beklicez? mayıstada bi şey olmazsa kesin depresyonlardayım ben :)

tatlım ben o cümleyi araştırdım yeni söylenilmiş bişi değil, geçtiğimiz yıllarda söylemişler bunu. İnşaallah düşer ya ne diyeyim bilemiyorum

tatlım ben o cümleyi araştırdım yeni söylenilmiş bişi değil, geçtiğimiz yıllarda söylemişler bunu. İnşaallah düşer ya ne diyeyim bilemiyorum
ALLAH herşeyin hayırlsını versin canım bende araştırdım başbakanlık döneminde söylediği sözler geçiyo artık vallahi yoruldum ne olcak bi bilsem ilk 9 ay dediler şimdide 10 aya düşcek diyorlar bi düşsede

eğer düşerse bizim de çok işimize yarayacak, askerim ağustos 8de tezkere alıyor eylül 12 düğünümüz var.
ALLAH tamamını erdirsin canım çok iyi ya ALLAH utandırmasın bende nişanlıyım geldi mi bizim de düğünümüz olcak allah izin verirse düşse benim ki ağustosta burda yoksa eylül de

Günaydın kader arkadaşlarım :))
Nasılsınız bugün?
Askerime kargo göndereceğim içine neler koyayımm fikir verin hadii bana

Günaydın kader arkadaşlarım :))
Nasılsınız bugün?
Askerime kargo göndereceğim içine neler koyayımm fikir verin hadii bana
günaydın canım ben kutu yaptım baya zahmetliydi altını süsledim içine resimlerimizi ona atkı eldiven ve benim parfümümü koydumayrıca ufak ufak notlar çok hoşuna gitti :)

günaydın canım ben kutu yaptım baya zahmetliydi altını süsledim içine resimlerimizi ona atkı eldiven ve benim parfümümü koydumayrıca ufak ufak notlar çok hoşuna gitti :)

Günaydın bebeğim,
Bu dediklerini daha önce göndermiştim. Şimdi kuru bi öksürüğü var. onun için bal ve toz zencefil bitki çayları falan göndericem, bide sevdiği çerezlerden göndericem. Başka ne yapsam diye düşünüyoruum ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…