- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
%90 çok iyi ya içimde hep bir umut var kızlar buda olmazsa çok üzülürüm gerçekten ne yapıcaz ya
nedne öyle dedin ki umutsuzluğa kapılmayalım artık çok yoruldum herşeyden bi umut işte bekliyoruzçıkmayacak gibi geliyor ama umudu yine kesmeyelim bakalım
nedne öyle dedin ki umutsuzluğa kapılmayalım artık çok yoruldum herşeyden bi umut işte bekliyoruz
Tatlım öyle yada böyle beklemek mecburiyetindeyiz . Canları sağ olsun yeter :)%90 çok iyi ya içimde hep bir umut var kızlar buda olmazsa çok üzülürüm gerçekten ne yapıcaz ya
Dua edelim bol bol :)çıkmayacak gibi geliyor ama umudu yine kesmeyelim bakalım
Canııım bilmez miyim ne gözden yaş ne de insanın içinden sıkıntı çıkıyor çok çok zor . İlk gün bende öyle dedim inan 200'lere düşeceksin sonra 100'lere sonra plakalara diye diye bir bakmışım 291 olmuş inan 1 ay geçince yavaş yavaş azalıyor kıyamam sana :) Özellikle ilk 1 ay ölü gibi oluyor insan inşallah hep birlikte atlatıcaz tatlım içini ferah tut sen
Tatlım ona bakarsan ben her aradığında hala ağlıyorum ama önemli olan büyük görev şuan bizlerde onların moralini düzeltmek bizlerin elinde. Unutma ki bu süreç gurur verici bir süreç hep kendini motive et. Bir gün gelecek bir gün kalacak ve o gün güneş bizim için doğacak :) Dediğim gibi hep birlikte atlatıcaz inşallahçok teşekkür ederim ama benim kendisi çok hızlı toparlamam gerekiyor benim işim çok motivasyon gerektiren bir iş ondan zor oluyo yıkılmış olmak arayınca bi görseniz halimi sizlerde yaşadınız bilirsiniz gerçi ilk defa iki gün önce aradığında ağladım telefonda dayanamayıp kızdı asker yareniağlar mı diye ama işte
Tatlım ona bakarsan ben her aradığında hala ağlıyorum ama önemli olan büyük görev şuan bizlerde onların moralini düzeltmek bizlerin elinde. Unutma ki bu süreç gurur verici bir süreç hep kendini motive et. Bir gün gelecek bir gün kalacak ve o gün güneş bizim için doğacak :) Dediğim gibi hep birlikte atlatıcaz inşallah
Evet kuzucum :)inşallah en büyük asker bizim asker
canım 4 ay az kalmış keşke çıksa hemen ama doğru söylüyosun benim nişanlımda yatıyo paso yok agaç dikiyolar mıntıka falan gerçekten çok uzun bir süre ama bu en son olaylardan sonra düşürürler mi bilmiyorum kine bileyim bebeğim her sene aynı muhabbet oluyor, kimse askerlik düşecekmiş desem ooo o her askerlikte çıkar benim zamanımda da bölükte o laf dolanır dururdu ama düşmedi düşmez daha nereye kadar düşsün zaten 12 ay diyor. ama bizim şu anda 4 ayımız kaldı bitmesine ve nişanlım bildiğin yatıp uyuyor yani boşa tutuyorlar aslında orda. düşürülmesi gerekli aslında ama umudum bitiyor her geçen gün Rabiim yardımcımız olsun
canım 4 ay az kalmış keşke çıksa hemen ama doğru söylüyosun benim nişanlımda yatıyo paso yok agaç dikiyolar mıntıka falan gerçekten çok uzun bir süre ama bu en son olaylardan sonra düşürürler mi bilmiyorum ki
senin nişanlının nerdeydi
Günaydın kuzum :)günaydın kimse yok muuu
Günaydın kuzum :)
İyiyim şükür bebeğim 1 haftayı bile geçiyor kuzum çünkü yoğun mesaj var tabiki orayada benımkı şimdi mesaj attı 10 aya düşebilirmiş mayısın 15inde diye kafam allak bullak oldu yaNaber canım? Bana akim' den hala cevap gelmedi kudurcam :))
İyiyim şükür bebeğim 1 haftayı bile geçiyor kuzum çünkü yoğun mesaj var tabiki orayada benımkı şimdi mesaj attı 10 aya düşebilirmiş mayısın 15inde diye kafam allak bullak oldu ya
Hayırlısı bakalııım kuzumm inşallah düşeerHadi ya ay hadi inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?