- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.721
dusunme gecen zamanlari say sen kz .ddha 11 ay var ya düşndkçe çıldırıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dusunme gecen zamanlari say sen kz .ddha 11 ay var ya düşndkçe çıldırıyorum :)
benm nisanlmda yaptrdi:) tesbih ismimizleEvet kuzum :) yahu olacak iş değil benim sözlüm tesbih yaptırmış orda :d tarzı hiç öyle değil
ayy bnmki de kundura giyer :)
329 kaldı ama bugün :)dusunme gecen zamanlari say sen kz .d
Evet canım sözlümğnkü de ismimiz :dbenm nisanlmda yaptrdi:) tesbih ismimizle
hahah bi gidiomuşm benmkinin ayağında kundura elinde tespih artk ayagnda kundura yar gelir vura vura dinlerim bol bol :):d kuxum benimkinin tarzı daha spor jean -tshirt-spor şık ayakkabı :d ama askerde tespih çekiyor hahahhaha :d dedim yok artık bunu kullanıyo musun??
sagolsunlar.eksik olmasnlar.sakliyorm ben suan .ddEvet canım sözlümğnkü de ismimiz :d
300ler.bitiyor bak sevin kizz :)329 kaldı ama bugün :)
:d ahahahhaha kız selen bunlar dönünce hani erkekler birbirini enseye bi tane şaplatarak seviyor ya bizi öyle severlermiş düşünsenehahah bi gidiomuşm benmkinin ayağında kundura elinde tespih artk ayagnda kundura yar gelir vura vura dinlerim bol bol :)
aynen az kaldı 300lern bitmesine bi 200 lere düşse :)300ler.bitiyor bak sevin kizz :)
bnm de bi 100leri bitirsem tamamdir ya bi bitmedi lanettaynen az kaldı 300lern bitmesine bi 200 lere düşse :)
haha aynen kafamızı mı koparcaklar vurup ya elleri de ağırdır :):d ahahahhaha kız selen bunlar dönünce hani erkekler birbirini enseye bi tane şaplatarak seviyor ya bizi öyle severlermiş düşünsene
biter bak 8 ay geçirmişsnbnm de bi 100leri bitirsem tamamdir ya bi bitmedi lanett
o var bide kulaktan bi vururlar kuzum artk selam verirken kulaga vurup verirler selami artk:d ahahahhaha kız selen bunlar dönünce hani erkekler birbirini enseye bi tane şaplatarak seviyor ya bizi öyle severlermiş düşünsene
darisi sana olsun kuzum bi 100olsak varya dunyalar bnm olacak .d.dbiter bak 8 ay geçirmişsn
sagolsunlar.eksik olmasnlar.sakliyorm ben suan .dd
amin canm inş siz askerlik bitince evlencek misinz hmn :)darisi sana olsun kuzum bi 100olsak varya dunyalar bnm olacak .d.d
Hahahahha hiç sormahaha aynen kafamızı mı koparcaklar vurup ya elleri de ağırdır :)
bnmki hep tesbih ceker sasrtmado beni byle bsey yapmasi yani sayesnde bende ogrendm artk gelnce.o bi yandan ben bi yandan sevncle.tesbih sallayarak oynarzo da bana verdi canım al al sen sallarsın bunu vakit geçer dedim yok aşkım ben tesbih sallamayı zaten bilmiyorum ki dedi bi de ( halbuki Öğrenmiş azıcık, ben şok sahiden hiç tarzı değil) öyle aldım ben de şimdi nerdeyse tesbihi öpücem ayyy ismimizi yazdırıp bunda sabır mı çekmiş bitanem diye :)) çokkkk seviyorum bu uşağı ben ya
Kulaktan vurmak mı kuzum buna hiç şahit olmadımo var bide kulaktan bi vururlar kuzum artk selam verirken kulaga vurup verirler selami artk