• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

uzulme canim normal byle seylee nisanli olunca ciddilesnce adam haber verirdi smdi dha sevglsnz ondan belki. uzme xanini izne geldgnde gorusursnz ne zamandr gormedn
Soyledi simdi canim babasi arkadaslariyla beraber konyadan donuste ugramislar yarim saat bile durmamislar ya biz gorusmiyeli 2 ay olduu :(

Var canimda benim ki tek gelmemi istemiyor kizbasina nasil geliceksin bide basina birsey gelirse cok rndiselenirim deyince hak verdim ama gel dersede hemen giderim
Kıyamam ya :) orada daha bi sahiplenici oluyorlar malum full erkek mekan ya bi de iyisini kötüsünü göre göre kıskançlaşıyorlar biraz daha

ALLAH iglik versn kuzum sevndm ALLAH kavustrsn:) bdha ne zmn gorscksnz ksmetse kuzum bnde iyiym cok sukur balım
:) allah daha iyi etsin tatlım. İzin kullanıp gelicem özlyince diyor ama net bir tavırla hayır dedim. Ben haftasonu iznine giderim allah nasip ederse kuzum fırsat bulunca.

Kıyamam ya :) orada daha bi sahiplenici oluyorlar malum full erkek mekan ya bi de iyisini kötüsünü göre göre kıskançlaşıyorlar biraz daha
Aynen ayneenn.. O yuzden hak verdim bende,ailesi ziyarete giderken benide goturcekler 2 hafta icinde ,onu bekliyorum iste..

canım gitti mi seninki
O gelmedi ki bebeğim ben gittim yemin törenine ay selen görsen tüylerim diken diken oldu dayanamadım şıpır şıpır ağladım o kadar asker içinde görücem diye ne şebeklikler yaptım :) ayağa kalkınca şapka sallamalar filan uzaktan kedi gibi baktık bi süre bitince tören aileniZin yanına gidin dedi koştuk yanına ailemizle :)

O gelmedi ki bebeğim ben gittim yemin törenine ay selen görsen tüylerim diken diken oldu dayanamadım şıpır şıpır ağladım o kadar asker içinde görücem diye ne şebeklikler yaptım :) ayağa kalkınca şapka sallamalar filan uzaktan kedi gibi baktık bi süre bitince tören aileniZin yanına gidin dedi koştuk yanına ailemizle :)
ayy canım ya kıyamam duygulandm bak ne güzel :)

Back