- Konu Sahibi brave love
- #2.681
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fantastik-goz-makyaji-yarismasi.830608/
yarışmaya başvuru yarın başlayacaktır. katılmaz mısınız?
yarışmaya başvuru yarın başlayacaktır. katılmaz mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canimda benim ki tek gelmemi istemiyor kizbasina nasil geliceksin bide basina birsey gelirse cok rndiselenirim deyince hak verdim ama gel dersede hemen giderimOy kuzum benim ya yalnız başına gitme şansın yok mu?
Soyledi simdi canim babasi arkadaslariyla beraber konyadan donuste ugramislar yarim saat bile durmamislar ya biz gorusmiyeli 2 ay olduuuzulme canim normal byle seylee nisanli olunca ciddilesnce adam haber verirdi smdi dha sevglsnz ondan belki. uzme xanini izne geldgnde gorusursnz ne zamandr gormedn
anladm kuzum saglik olsun az daha sık disini bzde 3 aydan snra geldi izne anca gorusebldikSoyledi simdi canim babasi arkadaslariyla beraber konyadan donuste ugramislar yarim saat bile durmamislar ya biz gorusmiyeli 2 ay olduu
Canim 1 ay daha goremezsem kafayi yerim heralde .s bu ay kesin gormem lazim zaten yakinimda ..anladm kuzum saglik olsun az daha sık disini bzde 3 aydan snra geldi izne anca gorusebldik
INSALLAH gorursn cnm skma canınıCanim 1 ay daha goremezsem kafayi yerim heralde .s bu ay kesin gormem lazim zaten yakinimda ..
hoşgeldin canım nasılsn :)ben geldm kizlar
İnsallah canim..INSALLAH gorursn cnm skma canını
Canımm çok şükürrr çok iyiyim bitanemi gördüm ya huzur doldum sen nasılsınkuzummmm naber
ALLAH iglik versn kuzum sevndm ALLAH kavustrsn:) bdha ne zmn gorscksnz ksmetse kuzum bnde iyiym cok sukur balımCanımm çok şükürrr çok iyiyim bitanemi gördüm ya huzur doldum sen nasılsın
Kıyamam ya :) orada daha bi sahiplenici oluyorlar malum full erkek mekan ya bi de iyisini kötüsünü göre göre kıskançlaşıyorlar biraz dahaVar canimda benim ki tek gelmemi istemiyor kizbasina nasil geliceksin bide basina birsey gelirse cok rndiselenirim deyince hak verdim ama gel dersede hemen giderim
hos buldum canim iyiym cok şükür sen nasılsın:)hoşgeldin canım nasılsn :)
canım gitti mi seninkiCanımm çok şükürrr çok iyiyim bitanemi gördüm ya huzur doldum sen nasılsın
:) allah daha iyi etsin tatlım. İzin kullanıp gelicem özlyince diyor ama net bir tavırla hayır dedim. Ben haftasonu iznine giderim allah nasip ederse kuzum fırsat bulunca.ALLAH iglik versn kuzum sevndm ALLAH kavustrsn:) bdha ne zmn gorscksnz ksmetse kuzum bnde iyiym cok sukur balım
Aynen ayneenn.. O yuzden hak verdim bende,ailesi ziyarete giderken benide goturcekler 2 hafta icinde ,onu bekliyorum iste..Kıyamam ya :) orada daha bi sahiplenici oluyorlar malum full erkek mekan ya bi de iyisini kötüsünü göre göre kıskançlaşıyorlar biraz daha
iyiym canım nasıl olim sınavm var yarn ama çalışasm yok :)hos buldum canim iyiym cok şükür sen nasılsın:)
O gelmedi ki bebeğim ben gittim yemin törenine ay selen görsen tüylerim diken diken oldu dayanamadım şıpır şıpır ağladım o kadar asker içinde görücem diye ne şebeklikler yaptım :) ayağa kalkınca şapka sallamalar filan uzaktan kedi gibi baktık bi süre bitince tören aileniZin yanına gidin dedi koştuk yanına ailemizle :)canım gitti mi seninki
Aynen ayneenn.. O yuzden hak verdim bende,ailesi ziyarete giderken benide goturcekler 2 hafta icinde ,onu bekliyorum iste..
Dusuncesi bile o kadar heyecanlandiriyorki beni... Bi sarilsam baska birsey istemiyorum ben insallah ya bitsin bu hasret..Tamam kuzum sabret biraz daha Allahın izniyle görüceksin... Rabbim özleminizi dindirsin inşallahh
ayy canım ya kıyamam duygulandm bak ne güzel :)O gelmedi ki bebeğim ben gittim yemin törenine ay selen görsen tüylerim diken diken oldu dayanamadım şıpır şıpır ağladım o kadar asker içinde görücem diye ne şebeklikler yaptım :) ayağa kalkınca şapka sallamalar filan uzaktan kedi gibi baktık bi süre bitince tören aileniZin yanına gidin dedi koştuk yanına ailemizle :)