- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.701
Dusuncesi bile o kadar heyecanlandiriyorki beni... Bi sarilsam baska birsey istemiyorum beninsallah ya bitsin bu hasret..
ayy canım ya kıyamam duygulandm bak ne güzel :)
dimi canım haklısn onlar için gerçekten çok zor psikolojik olarak etkilenmeleri çok normal gerçekten iyi dayanıolar:) Çok gurur duymamız lazım kuzum gerçekten kolay şey yapmıyorlar
Birbirimize guc vericez canim.. İnsallah..Zaten sarılınca gücüne güç katıyorsun canım emin ol rabbin tez kavuştursun
canım seninki yakın deil mi sna nie gitmiosnBirbirimize guc vericez canim.. İnsallah..
nye kz bn adnlym malfs:)Canlarim aranızda İstanbul da oturan var mi ??
selosss uyumadnmicanım seninki yakın deil mi sna nie gitmiosn
uyumadm uyku tutmuo :)selosss uyumadnmi
sorma benide ne zmn biteck bu askerlik die dusnyorm:)uyumadm uyku tutmuo :)
bnde ya bnde özledm zaten seninki uzn dönemdi dimi :)sorma benide ne zmn biteck bu askerlik die dusnyorm:)
aynen uzun donem omrun safak saymakla gecti kasimdan beri:)bnde ya bnde özledm zaten seninki uzn dönemdi dimi :)
ama bak az kalmş geçmiş :)aynen uzun donem omrun safak saymakla gecti kasimdan beri:)
8ay gectide omrumden omur de gecti:)ama bak az kalmş geçmiş :)
dha 11 ay var ya düşndkçe çıldırıyorum :)8ay gectide omrumden omur de gecti:)
Malesef ben de İstanbulda oturmuyorum canımCanlarim aranızda İstanbul da oturan var mi ??
ama geçmio ah geçse :)Kalan zamanı sayma selen :d geçeni say
dimi canım haklısn onlar için gerçekten çok zor psikolojik olarak etkilenmeleri çok normal gerçekten iyi dayanıolar
ayy bnmki de kundura giyer :)Evet kuzum :) yahu olacak iş değil benim sözlüm tesbih yaptırmış orda :d tarzı hiç öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?