- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #2.661
Deger ama canim onun icin bi gun artik gidip gelirsin :)aynen canım gece bincem çarşı izni akşam 7 sonmuş tekrar o gün akşam döncem zor olcak ama napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deger ama canim onun icin bi gun artik gidip gelirsin :)aynen canım gece bincem çarşı izni akşam 7 sonmuş tekrar o gün akşam döncem zor olcak ama napim
aynen canım benmkinin psikolojisi bozulmaya başladı sanırım bi şey dedm hmen sinirlendi snra dio hayatım k.bkma gereksiz yre sinirlendm dio :)Deger ama canim onun icin bi gun artik gidip gelirsin :)
Canim sana birde birsey sorucaktim.. Bu askercell nasil oluyor anlatirmisin bana ?
Sonradan farkedipte soylemesi iyi birsey canim benimki arada az bi nazlaniyor,gecen bi onun sacmalamasindan kavga ettik ama tabi zaman gectikce sakinlesince yeniden konustugumuzda cok sacma davrandik ya birbirimize flan dedi ozur diledi bide sonra baristik :) psikolojisinin biraz degismesi normal ,kolay degil orasi canim o yuzden normalmis gibi davranmak mecburiyetindeyiz zaten geldiklerinde gosteririz :))aynen canım benmkinin psikolojisi bozulmaya başladı sanırım bi şey dedm hmen sinirlendi snra dio hayatım k.bkma gereksiz yre sinirlendm dio :)
anladim canim yaptik zaten haloldu o is :)Canım askerimin yanından sönüyorum yeni kısmet oldu yazmak kusura bakma askercell hata 5 cep 2 sabit hat tanımlatıyosun bu numaralara açık oluyor sadece. Sabah 8 akşam 6 arama kapalı ama mesaj serbest . Ayda 20 tlye hem sms hem dakika alıyorlar
Tamam kuzum :)) hayırlı olsunanladim canim yaptik zaten haloldu o is :)
Sagol tatlim :) e seninde gozunaydin sevdicegini gordunTamam kuzum :)) hayırlı olsun
bencede canım şimdilik sabredicez özlemek çok sıkıntı ya şu eylül bi gelse de gitsem :)Sonradan farkedipte soylemesi iyi birsey canim benimki arada az bi nazlaniyor,gecen bi onun sacmalamasindan kavga ettik ama tabi zaman gectikce sakinlesince yeniden konustugumuzda cok sacma davrandik ya birbirimize flan dedi ozur diledi bide sonra baristik :) psikolojisinin biraz degismesi normal ,kolay degil orasi canim o yuzden normalmis gibi davranmak mecburiyetindeyiz zaten geldiklerinde gosteririz :))
Sagol tatlim :) e seninde gozunaydin sevdicegini gordun
Aynen sabredicezde eylule bi kac ay var bende hemen gecsin istiyorum agustosta ust devre olucak benimki :)bencede canım şimdilik sabredicez özlemek çok sıkıntı ya şu eylül bi gelse de gitsem :)
Senin adina sevindim canim hasret gidermis oldunuz bugun senin tersine benimde morelim bozuldu babasi ziyarete gitmis keske bende bileydimde gitseydim gorseydim simdi onunda moreli baya bozuk babasi gitti ya..Çok şükür canım mutluluktan uçuyorum :)
canim naberSonradan farkedipte soylemesi iyi birsey canim benimki arada az bi nazlaniyor,gecen bi onun sacmalamasindan kavga ettik ama tabi zaman gectikce sakinlesince yeniden konustugumuzda cok sacma davrandik ya birbirimize flan dedi ozur diledi bide sonra baristik :) psikolojisinin biraz degismesi normal ,kolay degil orasi canim o yuzden normalmis gibi davranmak mecburiyetindeyiz zaten geldiklerinde gosteririz :))
İyi olmaya calisiyorum canim benimkinin babasi ziyarete gelmis keske haberim olsaydida bende gitseydim yaa benimkinin tabi moreli bozulmus babasini gonderdikten sonra .. Mesajlarda teselli olmaya calisiyorum ama tabi bende uzuldumcanim naber
boyle seylerde giderken haber vermiyorlarmi kuzum sana uzulme izne gelcgnde gorursn iyi yapiyorsun teselli ederek canımİyi olmaya calisiyorum canim benimkinin babasi ziyarete gelmis keske haberim olsaydida bende gitseydim yaa benimkinin tabi moreli bozulmus babasini gonderdikten sonra .. Mesajlarda teselli olmaya calisiyorum ama tabi bende uzuldum
Canim tek babasi gitmis heralde.. Simdi gec mesaj atiyor cok ozledim babasinin bana haber vermemesinede uzuldum..boyle seylerde giderken haber vermiyorlarmi kuzum sana uzulme izne gelcgnde gorursn iyi yapiyorsun teselli ederek canım
Senin adina sevindim canim hasret gidermis oldunuz bugun senin tersine benimde morelim bozuldu babasi ziyarete gitmis keske bende bileydimde gitseydim gorseydim simdi onunda moreli baya bozuk babasi gitti ya..
Canım birazdan uyucaklar içtima alıyolardır her zaman hızlı yazamıyorlarCanim tek babasi gitmis heralde.. Simdi gec mesaj atiyor cok ozledim babasinin bana haber vermemesinede uzuldum..
uzulme canim normal byle seylee nisanli olunca ciddilesnce adam haber verirdi smdi dha sevglsnz ondan belki. uzme xanini izne geldgnde gorusursnz ne zamandr gormednCanim tek babasi gitmis heralde.. Simdi gec mesaj atiyor cok ozledim babasinin bana haber vermemesinede uzuldum..
kuzummmm naberCanım birazdan uyucaklar içtima alıyolardır her zaman hızlı yazamıyorlar