- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.641
inş canım inş seninki ne iş yapıo :)Canim bu sene liseyi bitirdim mezun oluyorum uni 3,5 sene daha okudukmu iside ayarladimmi basiyoruz nikahi :)))
Daha isi yok canim kendi internet cafeleri var askere gitmeden oradaydi,askerden geldikten sonra bi dinlensin sonra acikogretimi halletsin sonra isini ayarlariz Allahin izniyle :)inş canım inş seninki ne iş yapıo :)
benmkinin de yok tek sıkıntı o biz nişanlancaktk ailem istemedi işi yok die işte askerden gelince bi iş bulcak gitmeden inşaatta çalışıodu zten annemler istemedi okumadı dieDaha isi yok canim kendi internet cafeleri var askere gitmeden oradaydi,askerden geldikten sonra bi dinlensin sonra acikogretimi halletsin sonra isini ayarlariz Allahin izniyle :)
Bizim durum sizinkine benziyor canim benimkilerde pek olumlu degiller ,askerligini yapsin engelimiz kalksin iside halledelim sonra ikna etmeye calisicam :)benmkinin de yok tek sıkıntı o biz nişanlancaktk ailem istemedi işi yok die işte askerden gelince bi iş bulcak gitmeden inşaatta çalışıodu zten annemler istemedi okumadı die
Amin bitanem amin. Ama artik biz olmayız bugün itibariyle kesin artik ben anladım engelledim zaten her yerden ulasamasin. Ben o varken de yalnizdim,şimdide yalnızım değişen birşey yok yani. Rabbim tüm gerçekleri göstersin bana yaptığı haksızlıkları farketsin ben onu istiyorum sadece.. Dönmesine bu saatten sonra zaten.hayat bir şekilde devam ediyor , ama öyle ama böyle. Dik dur canım, Rabbim yardım eder bol bol dua et. Gönlünü ferah tut. O da eminim hakettiği gibi bir hayat yaşayacaktır
aynen canım bnde öyle inş halledilir ya bn üni okuyorum burda üninin kızları hep zengin koca peşnde küçük görüolar okumayanları sen okuosun işte derslerin iyi dil biliosun boşta kalmazsn çalışırsn sorun olur fln dedim bn sevgilimden utanmıyorum aksine onunla gurur duyuyorum kim 21 yaşında gidip inşaatta çalışır ki para biriktrmek içn çalışıo istese gezer burda ailesinin parasını yer bnm için önemli olan para deil onun kalbinin iyi olması dedmBizim durum sizinkine benziyor canim benimkilerde pek olumlu degiller ,askerligini yapsin engelimiz kalksin iside halledelim sonra ikna etmeye calisicam :)
Aynen canim benimkide kucuk ilcede oldugu icin is bulamiyordu cafede calisarak geciniyordu bi sekilde ,ben unideyken oda benim bulundugum yerde is bulucak birikim yapicak simdilik plan bu :)aynen canım bnde öyle inş halledilir ya bn üni okuyorum burda üninin kızları hep zengin koca peşnde küçük görüolar okumayanları sen okuosun işte derslerin iyi dil biliosun boşta kalmazsn çalışırsn sorun olur fln dedim bn sevgilimden utanmıyorum aksine onunla gurur duyuyorum kim 21 yaşında gidip inşaatta çalışır ki para biriktrmek içn çalışıo istese gezer burda ailesinin parasını yer bnm için önemli olan para deil onun kalbinin iyi olması dedm
sabrın sonu selamettir derler inş bizde de öyle olcak pes etmeyelim yter :)Aynen canim benimkide kucuk ilcede oldugu icin is bulamiyordu cafede calisarak geciniyordu bi sekilde ,ben unideyken oda benim bulundugum yerde is bulucak birikim yapicak simdilik plan bu :)
Aynen canim pes etmek yok bu yolda :)sabrın sonu selamettir derler inş bizde de öyle olcak pes etmeyelim yter :)
çok özledm ya :)Aynen canim pes etmek yok bu yolda :)
Bende cok ozledim 2ay oldu gormeyeli..çok özledm ya :)
ziyarete gitcek misinBende cok ozledim 2ay oldu gormeyeli..
Aynen canim 2 hafta icersin ailesiyle beraber gidebilirizziyarete gitcek misin
iyi bari görürsün ya kaç saat size orasıAynen canim 2 hafta icersin ailesiyle beraber gidebiliriz
2 bucuk saat yol var aramizda canimiyi bari görürsün ya kaç saat size orası
çok yakın ne güzel2 bucuk saat yol var aramizda canim
aynen canim Erzincan'da acemi birligindeyken cok dua ettim usta birligi yakinima ciksin diye cok sukur oylede oldu :) Bide abisi hem acemi hemde ustaligi doguda yaptigi icin batiya cikti benimki belkide..çok yakın ne güzel
belki de canım iyi olmuş ne güzel burdan ankara 8 saataynen canim Erzincan'da acemi birligindeyken cok dua ettim usta birligi yakinima ciksin diye cok sukur oylede oldu :) Bide abisi hem acemi hemde ustaligi doguda yaptigi icin batiya cikti benimki belkide..
Oo baya varmis canim geceden binmen gerekicek otobuse .. Hayirlisi buymus ..belki de canım iyi olmuş ne güzel burdan ankara 8 saat
aynen canım gece bincem çarşı izni akşam 7 sonmuş tekrar o gün akşam döncem zor olcak ama napimOo baya varmis canim geceden binmen gerekicek otobuse .. Hayirlisi buymus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?