- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.601
AMINNNN :) sagolasnallah en kısa zamanda sevenleri kavuştursun !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMINNNN :) sagolasnallah en kısa zamanda sevenleri kavuştursun !
haklısın canım biz onları bekleyelim onlar anlıcaklardır ne kdar çok sevdiğimizi ve bizi üzmicekler :)Yok canim sen onun karakterinin oturduguna ve seni sevdigine eminsen degismez canim benimkine acemi birliginde kotu seyler demisler Allahima sukur benimki dogru yoldan sasmadi.. Canim bide bi yanlisi olur Allahim bize bi sekilde gosteriyor o yuzden icin rahat olsun
seni unutmak.mumkunmu kz km unutablr seni:)Sevgili damlaya ithafen;asıl siz beni unuttunuuuuuuz!!!!!!
Aynen öyle canim sen sadece ona destek ol ve bekle :) tabi uzemez canim kim dayanabilir bu kadar zamanda beklemeyi.. Ama biz sevdigimiz icin dayanicaz :)haklısın canım biz onları bekleyelim onlar anlıcaklardır ne kdar çok sevdiğimizi ve bizi üzmicekler :)
Günlerdir konuşuyorum kimseyle ay inzivaya çekildim resmen özledim sizleriiseni unutmak.mumkunmu kz km unutablr seni:)
bende ozledm seni canim benimGünlerdir konuşuyorum kimseyle ay inzivaya çekildim resmen özledim sizlerii
aynen canım biz dayancaz idare etcez artk siz telefonda konuşuo musnzAynen öyle canim sen sadece ona destek ol ve bekle :) tabi uzemez canim kim dayanabilir bu kadar zamanda beklemeyi.. Ama biz sevdigimiz icin dayanicaz :)
İdare ediyorum canim evet 3 ay sonunda cok sukur telefonla mesajlasabiliyoruz,konusabiliyoruz :) Daha erken gecirebilirdikte benimkinin yeri sıkı oldugu icin gec olduaynen canım biz dayancaz idare etcez artk siz telefonda konuşuo musnz
nerdeydiİdare ediyorum canim evet 3 ay sonunda cok sukur telefonla mesajlasabiliyoruz,konusabiliyoruz :) Daha erken gecirebilirdikte benimkinin yeri sıkı oldugu icin gec oldu
polatli..nerdeydi
benimki de çankaya ordada izin çok sıkıntı işte eylülde bi günlüğüne gitcem bnde telefondan görüşüyoruz askercell mi kullanıo seninkipolatli..
İzin icin heryer oyle canim bende gidersem ailesiyle gitcemde gorusmeye hem izne cikaricaz bakalim.. Aynen askercell serbestmis benimkinin orda,siz baya erken almissiniz teli bak ne guzel istebenimki de çankaya ordada izin çok sıkıntı işte eylülde bi günlüğüne gitcem bnde telefondan görüşüyoruz askercell mi kullanıo seninki
benimki dha askercell kullanmıo ama alcakmş şmdi normal cepten görüşüyoruz yeni gitti zaten yemekhaneye vermişler rahatmşİzin icin heryer oyle canim bende gidersem ailesiyle gitcemde gorusmeye hem izne cikaricaz bakalim.. Aynen askercell serbestmis benimkinin orda,siz baya erken almissiniz teli bak ne guzel iste
Alsin canim o daha ucuz hem :) iyi olmus bi yere girmesi girmeseydi her isi verirlerdi ona,benimkide yazici nobetleri flan o yaziyo rahat o yondende bakalim 17 sinde alt devrelerimiz gelcek o zaman dahada rahatlar :)benimki dha askercell kullanmıo ama alcakmş şmdi normal cepten görüşüyoruz yeni gitti zaten yemekhaneye vermişler rahatmş
cumaya kdar yemekhanede durcakmş sonra yazıcı ya da nizamiye ye verceklermiş yazıcı da çok rahatmş :)Alsin canim o daha ucuz hem :) iyi olrcakmus bi yere girmesi girmeseydi her isi verirlerdi ona,benimkide yazici nobetleri flan o yaziyo rahat o yondende bakalim 17 sinde alt devrelerimiz gelcek o zaman dahada rahatlar :)
Yazici olsun canim o kendi secebiliyor ama tabi bilgisayar isi flan iyi biliyormu..cumaya kdar yemekhanede durcakmş sonra yazıcı ya da nizamiye ye verceklermiş yazıcı da çok rahatmş :)
bilio canım yapar oYazici olsun canim o kendi secebiliyor ama tabi bilgisayar isi flan iyi biliyormu..
E iyiymis iste canim yaziciolurda baya rahat takilir :) bazen ek is verebiliyorlar malesef benimkine verdikleri gibi ,depoda silahlari temizliyor garibim :))bilio canım yapar o
ayyy telefonda konuşuyoruz napıosun diyorum ekmek kesicem dio baya iş yapıolar orda :)E iyiymis iste canim yaziciolurda baya rahat takilir :) bazen ek is verebiliyorlar malesef benimkine verdikleri gibi ,depoda silahlari temizliyor garibim :))