asker yolu bekleyenler 2015

Canim sana birde birsey sorucaktim.. Bu askercell nasil oluyor anlatirmisin bana ?

Canım askerimin yanından sönüyorum yeni kısmet oldu yazmak kusura bakma askercell hata 5 cep 2 sabit hat tanımlatıyosun bu numaralara açık oluyor sadece. Sabah 8 akşam 6 arama kapalı ama mesaj serbest . Ayda 20 tlye hem sms hem dakika alıyorlar

aynen canım benmkinin psikolojisi bozulmaya başladı sanırım bi şey dedm hmen sinirlendi snra dio hayatım k.bkma gereksiz yre sinirlendm dio :)
Sonradan farkedipte soylemesi iyi birsey canim benimki arada az bi nazlaniyor,gecen bi onun sacmalamasindan kavga ettik ama tabi zaman gectikce sakinlesince yeniden konustugumuzda cok sacma davrandik ya birbirimize flan dedi ozur diledi bide sonra baristik :) psikolojisinin biraz degismesi normal ,kolay degil orasi canim o yuzden normalmis gibi davranmak mecburiyetindeyiz zaten geldiklerinde gosteririz :))

anladim canim yaptik zaten haloldu o is :)

bencede canım şimdilik sabredicez özlemek çok sıkıntı ya şu eylül bi gelse de gitsem :)

Çok şükür canım mutluluktan uçuyorum :)
Senin adina sevindim canim hasret gidermis oldunuz bugun senin tersine benimde morelim bozuldu babasi ziyarete gitmis keske bende bileydimde gitseydim gorseydim simdi onunda moreli baya bozuk babasi gitti ya..

canim naber

İyi olmaya calisiyorum canim benimkinin babasi ziyarete gelmis keske haberim olsaydida bende gitseydim yaa benimkinin tabi moreli bozulmus babasini gonderdikten sonra .. Mesajlarda teselli olmaya calisiyorum ama tabi bende uzuldum

İyi olmaya calisiyorum canim benimkinin babasi ziyarete gelmis keske haberim olsaydida bende gitseydim yaa benimkinin tabi moreli bozulmus babasini gonderdikten sonra .. Mesajlarda teselli olmaya calisiyorum ama tabi bende uzuldum
boyle seylerde giderken haber vermiyorlarmi kuzum sana uzulme izne gelcgnde gorursn iyi yapiyorsun teselli ederek canım

boyle seylerde giderken haber vermiyorlarmi kuzum sana uzulme izne gelcgnde gorursn iyi yapiyorsun teselli ederek canım
Canim tek babasi gitmis heralde.. Simdi gec mesaj atiyor cok ozledim babasinin bana haber vermemesinede uzuldum..

Senin adina sevindim canim hasret gidermis oldunuz bugun senin tersine benimde morelim bozuldu babasi ziyarete gitmis keske bende bileydimde gitseydim gorseydim simdi onunda moreli baya bozuk babasi gitti ya..

Oy kuzum benim ya yalnız başına gitme şansın yok mu?

Canim tek babasi gitmis heralde.. Simdi gec mesaj atiyor cok ozledim babasinin bana haber vermemesinede uzuldum..
uzulme canim normal byle seylee nisanli olunca ciddilesnce adam haber verirdi smdi dha sevglsnz ondan belki. uzme xanini izne geldgnde gorusursnz ne zamandr gormedn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…