asker yolu bekleyenler 2015

ask olsun kuzum unuturmym kz burayi:) sevndm kuzum adina sende goreceksn doya doya hasret giderin:) bnde ne olsun safak dusmece ayni:)

sagol balim INSALLAH darisi tum istyne olsun:) 6ay pek bsey kalmamis kz hizli gecyor zaman:)

ask olsun kuzum unuturmym kz burayi:) sevndm kuzum adina sende goreceksn doya doya hasret giderin:) bnde ne olsun safak dusmece ayni:)

Hiç sorma tatlım aslında o kadar disiplinli o kadar katı ki şu an komutanları canım ama benim bebeğim sırf ben gidicem diye akşam olduğunda çok yorgun olsa da hiç sinirli ya da mutsuz olmuyor :) çokkk özledik öyle böyle değil.
Kuzucum senin askerin de hemşir mi?

izlenmezmi kuzum ya bolca hasret giderin:) 1gun gormek bile yetiyor valla yok kuzum o muhasebeci :)

izlenmezmi kuzum ya bolca hasret giderin:) 1gun gormek bile yetiyor valla yok kuzum o muhasebeci :)

Anladım canım ben de sandım ki 4 yıl okudu ama myo diye uzun yapıyor. Yine de adaletsizlik ya 1 yıl insan ömrü için çok uzun bi süre bunu kısaltmaları gerek

iyiym bende canım ah bi de günler çabuk geçse dha iyi olcam :)
Askerini izinden sonra gonderdin dimi yanlis hatirlamiyorsam :) o bendede olmustu sanki sil bastan o kadar kotuydumki o gittikten sonraki o 1 hafta .. Tabi zaman gectikce alismaya basladim sende alisirsin acemilikte oldugu gibi.. Bak gideli 2 ay oldu olacak ozlem cok agir .. Gidebilirsen ziyarete git canim

canım iki hafta sonra adanaya gitcem yaz tatili girio araya eylülle kdar gidemem eylülde gidicem amcası var ankarada evci izni kullanıcak bende iki gün kalcam orda

canım iki hafta sonra adanaya gitcem yaz tatili girio araya eylülle kdar gidemem eylülde gidicem amcası var ankarada evci izni kullanıcak bende iki gün kalcam orda
Anladim canim bi kac ay dayanirsiniz carsiya ciktiginda kameradanda gorusursunuz hem :)

aynen canım dayanamk zorundayz ALLAH yardımcımz olsun sabır versin herkese :)
Aynen oyle arada tartismalar olabiliyor hasretten :) cok sukur atlattik biz o tartismayi ,elbet olur o tartismalar.. :) amin canim aminn sabir ve guc versin Rabbim butun yarenlere

Aynen oyle arada tartismalar olabiliyor hasretten :) cok sukur atlattik biz o tartismayi ,elbet olur o tartismalar.. :) amin canim aminn sabir ve guc versin Rabbim butun yarenlere
o tartışmalar beni öldürüo zaten alttan alıyorum hep şu anlık bi şey yok ama başlar bi haftaya yeni gitti çünkü :)

o tartışmalar beni öldürüo zaten alttan alıyorum hep şu anlık bi şey yok ama başlar bi haftaya yeni gitti çünkü :)
Alttan al canim ben dayanamadimda bende girdim tartismaya ayrilik oldu 12gun sustuk ne aradi ne birsey yapti tabi sonra pisman oldu aradi sakinlesince baristik canim amanin hic oyle nazlanirsa bi sinirli konusursa sen sakin normal iyi seyler konus :)))

haklısın canım idare etmek gerekio en önemli şey sabır deil mi zaten sabrederek beklicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…