- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.501
ask olsun kuzum unuturmym kz burayi:) sevndm kuzum adina sende goreceksn doya doya hasret giderin:) bnde ne olsun safak dusmece ayni:)Kuzum buralardayım aslında ama bu konu bi ara sessizleşip sonra koyu bi muhabbete dönüşüyor :d konunun sessiz zamanıydı galibahatta aşk olsun selenle damlanın sevdiceği geldi bizi unuttu mu dedim şaka bir yana canım o kadarr heyecanlıyım ki nefes alamıyorum :) yarın gece askerine gitmek için yola çıkıyorum :) kayınanneler de gelicekler
Sen nasılsın tatlım??
sagol balim INSALLAH darisi tum istyne olsun:) 6ay pek bsey kalmamis kz hizli gecyor zaman:)sağol canım darısı size olsun :)) çok özledim 2 gün görmüş olucam bi gece evci olduğu için. nikah tarihini en erken 6 ay kala alabiliyormuşuz o yüzden ocakta izne gelicek..ayyy çook mutluyum valla kuzum böyle olunca biraz daha geçiyor gibi şafaklar
ask olsun kuzum unuturmym kz burayi:) sevndm kuzum adina sende goreceksn doya doya hasret giderin:) bnde ne olsun safak dusmece ayni:)
izlenmezmi kuzum ya bolca hasret giderin:) 1gun gormek bile yetiyor valla yok kuzum o muhasebeci :)Hiç sorma tatlım aslında o kadar disiplinli o kadar katı ki şu an komutanları canım ama benim bebeğim sırf ben gidicem diye akşam olduğunda çok yorgun olsa da hiç sinirli ya da mutsuz olmuyor :) çokkk özledik öyle böyle değil.
Kuzucum senin askerin de hemşir mi?
izlenmezmi kuzum ya bolca hasret giderin:) 1gun gormek bile yetiyor valla yok kuzum o muhasebeci :)
aynen oyle kuzum 1 sene ya ne demek bi yasi orda gitti iste nyse cok sukur 4ayimz kaldiAnladım canım ben de sandım ki 4 yıl okudu ama myo diye uzun yapıyor. Yine de adaletsizlik ya 1 yıl insan ömrü için çok uzun bi süre bunu kısaltmaları gerek
İyiyimm canim cok sukur sen nasilsiin :)mrb kızlar bugün nasılsınız :)
iyiym bende canım ah bi de günler çabuk geçse dha iyi olcam :)İyiyimm canim cok sukur sen nasilsiin :)
Askerini izinden sonra gonderdin dimi yanlis hatirlamiyorsam :) o bendede olmustu sanki sil bastan o kadar kotuydumki o gittikten sonraki o 1 hafta .. Tabi zaman gectikce alismaya basladim sende alisirsin acemilikte oldugu gibi.. Bak gideli 2 ay oldu olacak ozlem cok agir .. Gidebilirsen ziyarete git canimiyiym bende canım ah bi de günler çabuk geçse dha iyi olcam :)
canım iki hafta sonra adanaya gitcem yaz tatili girio araya eylülle kdar gidemem eylülde gidicem amcası var ankarada evci izni kullanıcak bende iki gün kalcam ordaAskerini izinden sonra gonderdin dimi yanlis hatirlamiyorsam :) o bendede olmustu sanki sil bastan o kadar kotuydumki o gittikten sonraki o 1 hafta .. Tabi zaman gectikce alismaya basladim sende alisirsin acemilikte oldugu gibi.. Bak gideli 2 ay oldu olacak ozlem cok agir .. Gidebilirsen ziyarete git canim
Anladim canim bi kac ay dayanirsiniz carsiya ciktiginda kameradanda gorusursunuz hem :)canım iki hafta sonra adanaya gitcem yaz tatili girio araya eylülle kdar gidemem eylülde gidicem amcası var ankarada evci izni kullanıcak bende iki gün kalcam orda
aynen canım dayanamk zorundayz ALLAH yardımcımz olsun sabır versin herkese :)Anladim canim bi kac ay dayanirsiniz carsiya ciktiginda kameradanda gorusursunuz hem :)
Aynen oyle arada tartismalar olabiliyor hasretten :) cok sukur atlattik biz o tartismayi ,elbet olur o tartismalar.. :) amin canim aminn sabir ve guc versin Rabbim butun yarenlereaynen canım dayanamk zorundayz ALLAH yardımcımz olsun sabır versin herkese :)
o tartışmalar beni öldürüo zaten alttan alıyorum hep şu anlık bi şey yok ama başlar bi haftaya yeni gitti çünkü :)Aynen oyle arada tartismalar olabiliyor hasretten :) cok sukur atlattik biz o tartismayi ,elbet olur o tartismalar.. :) amin canim aminn sabir ve guc versin Rabbim butun yarenlere
Alttan al canim ben dayanamadimda bende girdim tartismaya ayrilik oldu 12gun sustuk ne aradi ne birsey yapti tabi sonra pisman oldu aradi sakinlesince baristik canim amanin hic oyle nazlanirsa bi sinirli konusursa sen sakin normal iyi seyler konus :)))o tartışmalar beni öldürüo zaten alttan alıyorum hep şu anlık bi şey yok ama başlar bi haftaya yeni gitti çünkü :)
haklısın canım idare etmek gerekio en önemli şey sabır deil mi zaten sabrederek beklicez :)Alttan al canim ben dayanamadimda bende girdim tartismaya ayrilik oldu 12gun sustuk ne aradi ne birsey yapti tabi sonra pisman oldu aradi sakinlesince baristik canim amanin hic oyle nazlanirsa bi sinirli konusursa sen sakin normal iyi seyler konus :)))
Aynen canim sabir ve guc :)haklısın canım idare etmek gerekio en önemli şey sabır deil mi zaten sabrederek beklicez :)
seninki nerdeydi :)Aynen canim sabir ve guc :)
Ankara Polatlı canimseninki nerdeydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?