- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.481
olur hayirlisiyla kuzum oda:)Ay insallah canimm yaa cok istiyorum evlenipte her aksam onun omzunda uyumak :))
İnsallah kuzuum..olur hayirlisiyla kuzum oda:)
:) teskereyi aldgnda kismet olursa hatiralari anip gulumsersiniz kuzum hayrlisiyla:)IHer hikaye bir ayrilikla baslaaaarrr buna üzülmeee sıkı sıkı saril ona hattaaaa. Ne bir hatiran ne memleket kalir insanaaa..Ask dogururr ask bütüyorr valla Askersiin sonraaa..Bunu dinlemistik birlikte ben sızlanmaya basladim tabi canımin ici gözyaslarimi sildi öptü hic aklimdan cıkmiyo hic :)
Sayılı gün bu elbet biticek Allahin izniyle :):) teskereyi aldgnda kismet olursa hatiralari anip gulumsersiniz kuzum hayrlisiyla:)
beni getir kuzum gözünün önüne benim daha bugün 339 olduBeniiimmm 291mehtap 85 gecermi biriniz bana söylesin kuzular :)
naber kuzumbeni getir kuzum gözünün önüne benim daha bugün 339 oldu
Ne farki varki kuzum şafak karanlikmi ikimizinde karanlik :)beni getir kuzum gözünün önüne benim daha bugün 339 oldu
beninde karanlik daha:)Ne farki varki kuzum şafak karanlikmi ikimizinde karanlik :)
Oyyy valla kuzucum burada dugunlerimeze gün saydigimz günler bile gelr de bu günlerimizr gülelim insallahbeninde karanlik daha:)
INSALLAH kuzum yaa o zaman bu mesajlari okuyor olacam:)Oyyy valla kuzucum burada dugunlerimeze gün saydigimz günler bile gelr de bu günlerimizr gülelim insallah
süperimmm kuzum salı günü yola çıkıyoruz çarşamba günü sevdiceğimin kollarındayımmnaber kuzum
Beniiimmm 291mehtap 85 gecermi biriniz bana söylesin kuzular :)
ALLAH HEP mutlu etsin sizi kuzum cok sevndm adina hadi bakim doya doya gecirin vaktinizi:)süperimmm kuzum salı günü yola çıkıyoruz çarşamba günü sevdiceğimin kollarındayımm
iyi geceler tatlm nabersin gorunmuyon:)İyi geceler kızlar :)
sadece 1 gün evci çıkarabiliyoruz kuzum malesefALLAH HEP mutlu etsin sizi kuzum cok sevndm adina hadi bakim doya doya gecirin vaktinizi:)
cok sevindim kuzum adina ya hayirlisi olsun :) 1gun 1gundur kuzum olsun :)sadece 1 gün evci çıkarabiliyoruz kuzum malesefama sabaha kadar dayanabilirsek uyumuycaz bol bol konuşup hasret gidermeyi düşünüyoruz..
ve kimseye daha bişey söylemedik canım .dün konuştuk 06 . 06 . 2016 ya nikah günü almaya karar verdiiiko kadar mutluyum ki artık evleniyoruzzz
Kuzum buralardayım aslında ama bu konu bi ara sessizleşip sonra koyu bi muhabbete dönüşüyor :d konunun sessiz zamanıydı galibaiyi geceler tatlm nabersin gorunmuyon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?