asker yolu bekleyenler 2015

IHer hikaye bir ayrilikla baslaaaarrr buna üzülmeee sıkı sıkı saril ona hattaaaa. Ne bir hatiran ne memleket kalir insanaaa..Ask dogururr ask bütüyorr valla Askersiin sonraaa..Bunu dinlemistik birlikte ben sızlanmaya basladim tabi canımin ici gözyaslarimi sildi öptü hic aklimdan cıkmiyo hic :)

:) teskereyi aldgnda kismet olursa hatiralari anip gulumsersiniz kuzum hayrlisiyla:)

ALLAH HEP mutlu etsin sizi kuzum cok sevndm adina hadi bakim doya doya gecirin vaktinizi:)
sadece 1 gün evci çıkarabiliyoruz kuzum malesef ama sabaha kadar dayanabilirsek uyumuycaz bol bol konuşup hasret gidermeyi düşünüyoruz..
ve kimseye daha bişey söylemedik canım .dün konuştuk 06 . 06 . 2016 ya nikah günü almaya karar verdiiik o kadar mutluyum ki artık evleniyoruzzz

cok sevindim kuzum adina ya hayirlisi olsun :) 1gun 1gundur kuzum olsun :)

sağol canım darısı size olsun :)) çok özledim 2 gün görmüş olucam bi gece evci olduğu için. nikah tarihini en erken 6 ay kala alabiliyormuşuz o yüzden ocakta izne gelicek..ayyy çook mutluyum valla kuzum böyle olunca biraz daha geçiyor gibi şafaklar

iyi geceler tatlm nabersin gorunmuyon:)
Kuzum buralardayım aslında ama bu konu bi ara sessizleşip sonra koyu bi muhabbete dönüşüyor :d konunun sessiz zamanıydı galiba hatta aşk olsun selenle damlanın sevdiceği geldi bizi unuttu mu dedim şaka bir yana canım o kadarr heyecanlıyım ki nefes alamıyorum :) yarın gece askerine gitmek için yola çıkıyorum :) kayınanneler de gelicekler

Sen nasılsın tatlım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…