• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

İyi akşamlaar kızlar :)
Topiğe yazmayalı epey olmuş,nasılsınız,naptınız merak ediyorum :)

Insallah kuzum tatsizliklar olmasindan xok korkuyorum
Bende oyleydim canim ama malesef oluyor bide suna inaniyorum bi iliskide kavga veya tartisma olmuyosa o iliskide sorun vardir ve hani arada tartismalar oldktan sonra dsgerini anliyosun .. Korkma canim seninse hep senin olur her daim :)

nerelerdesn kz:) nasilsin nasil gidiyor safak kac oldu:)
Evi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedim :D

Evi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedim :KK70:
kolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .d

kolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .d
Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sorma :D bana safak demeyin omrum safak saymakla gecicek oyyy oyy.. Askerligi bitcek okulun bitisini saycam sonra evlenmek icin yandim ben yandim anaam

Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sorma :KK70: bana safak demeyin omrum safak saymakla gecicek oyyy oyy.. Askerligi bitcek okulun bitisini saycam sonra evlenmek icin yandim ben yandim anaam
gecer kiz neler gecmiyor :) bi bakmssn evlenmssn cocugnn olmus:)

Back