- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.541
biter biter gitti kuzum:)o bitseydi zaten kuzum ya sen napıosn gitti mi askerin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biter biter gitti kuzum:)o bitseydi zaten kuzum ya sen napıosn gitti mi askerin :)
Bu hızla geçerse pek bişey anlamadan gelicek o gün kuzum valla :)sagol balim INSALLAH darisi tum istyne olsun:) 6ay pek bsey kalmamis kz hizli gecyor zaman:)
Ayyyy sizin dini nikahınızı yerim bennn:) ben biraz düşüneyim aklıma bişi gelirse yazarım kuzumm:)
aynen balim hayrlisiyla gelsnler de :)Bu hızla geçerse pek bişey anlamadan gelicek o gün kuzum valla :)
Canim sana birde birsey sorucaktim.. Bu askercell nasil oluyor anlatirmisin bana ?Peaceaysu canımmm barıştığınıza nasıl mutlu oldum Allahım bozmasınnn
zaten barışın ca unut bizi öylemi olduk kizzzzCanim sana birde birsey sorucaktim.. Bu askercell nasil oluyor anlatirmisin bana ?
Kiz damla alacagin olsun oyle olmadik tabiiiiii ! Sanada yaziyorum kuzum ben cevrimici oldugunu gordukcezaten barışın ca unut bizi öylemi olduk kizzzz
saka yapyorm kiz ask olsun alnma .d nasilsnKiz damla alacagin olsun oyle olmadik tabiiiiii ! Sanada yaziyorum kuzum ben cevrimici oldugunu gordukce
Alinmiyorum canim benim iyi olmaya calisiyorum ya bugun okulda biraz canımi sıktılar benimki arasinda duzelirim hemen :) Sen nasilsin gitmis seninki simdi safak saymaya odaklisinsaka yapyorm kiz ask olsun alnma .d nasilsn
hayrdr canim nye canını sıktlar noldu aynen safaga odakliym artk:)Alinmiyorum canim benim iyi olmaya calisiyorum ya bugun okulda biraz canımi sıktılar benimki arasinda duzelirim hemen :) Sen nasilsin gitmis seninki simdi safak saymaya odaklisin
geciyor cok aukur cnm ya :)kızlaaar bugün resmen akşam olmak bilmedi çıldırıcam sizde durumlar nasıl
Boşver caniimm benimkinden iyi haberler aldikca unuttum onlari bile :) askercell serbest oldu artik simdi kullaniyor benimki , bide nasil ozlemisim onunla mesajlasmayi ya :)) iyi kuzum biz bu ay bi goruscezde bakalim ne gun .. Onuda kesinlestirdikmi tamamdirhayrdr canim nye canını sıktlar noldu aynen safaga odakliym artk:)
sevindim adina kuzum zamanlar cabucak gecer INSALLAHBoşver caniimm benimkinden iyi haberler aldikca unuttum onlari bile :) askercell serbest oldu artik simdi kullaniyor benimki , bide nasil ozlemisim onunla mesajlasmayi ya :)) iyi kuzum biz bu ay bi goruscezde bakalim ne gun .. Onuda kesinlestirdikmi tamamdir
İnsallah canim yarin kep atiyorum artik , cok sukur :) cumada karneyi alirim sonra tasiniyorum evime donuyorum nasil seviniyorum ya :))sevindim adina kuzum zamanlar cabucak gecer INSALLAH
sevndm adina canim bak dha gecende diyorduk eve gecmene okuln kapanmasna az kaldi sen dha yok var diyordun bak naslda gecti zaman:)İnsallah canim yarin kep atiyorum artik , cok sukur :) cumada karneyi alirim sonra tasiniyorum evime donuyorum nasil seviniyorum ya :))
Aynen canim ya zaman geciyor,benimki bugun tel gecirdi o ayri birsey zaten :)) sukrediyorum kuzum bunlarada .. Ramazanida atlattikmii bizim safak baya duser eylulde adamaklli saymaya basliycam simdi pek bakmamaya calisiyorumsevndm adina canim bak dha gecende diyorduk eve gecmene okuln kapanmasna az kaldi sen dha yok var diyordun bak naslda gecti zaman:)
aynen kuzum bnde oyle saymicam saydkca gecmiyor deli olyorm yaa bitmiyor bi türlüAynen canim ya zaman geciyor,benimki bugun tel gecirdi o ayri birsey zaten :)) sukrediyorum kuzum bunlarada .. Ramazanida atlattikmii bizim safak baya duser eylulde adamaklli saymaya basliycam simdi pek bakmamaya calisiyorum
Oyle ya canim bende deli oluyorum sayilarla icli disli oldum resmen ,biraktim saymayi bosverekim su safagi gecicek biticek eninde sonundaaynen kuzum bnde oyle saymicam saydkca gecmiyor deli olyorm yaa bitmiyor bi türlü
aynen oyle canm da saymasak da olmuyor:)Oyle ya canim bende deli oluyorum sayilarla icli disli oldum resmen ,biraktim saymayi bosverekim su safagi gecicek biticek eninde sonunda