- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.521
selam kızlaaar, bugünü de bitirebilirsem 2aydan da düşüyorum 59 oluyorum inşaAllah... Sizler de durumlar nasıl?
Sizin yardımınıza ihtiyacım var. Pazar günü hem nişan hem de dini nikahımızın yıl dönümü. Sevdiceğime ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum yardıııııım :)
Çok sağol tatliiimm aminn amin :)) Aramizdan su sizmiyor artik.. :)
mrb canm iyi çok sukur sen:)mrb kızlar bugün nasılsınız :)
iyiym bnde kuzum sevgilimle konuştm şmdi sesini duydm mutluym :)mrb canm iyi çok sukur sen:)
ALLAH iglik mutluluk versn kuzum:) iyi gelmezmi gelir tabi:)iyiym bnde kuzum sevgilimle konuştm şmdi sesini duydm mutluym :)
aynen kuzum ya özledim :)ALLAH iglik mutluluk versn kuzum:) iyi gelmezmi gelir tabi:)
ne zaman izne gelcek kuzum bde safgnz kac oldu dusmustr baya insaynen kuzum ya özledim :)
dha gideli üç gün oldu kuzm safak 332ne zaman izne gelcek kuzum bde safgnz kac oldu dusmustr baya ins
300ler bitmek uzere kuzum sabirdha gideli üç gün oldu kuzm safak 332
o bitseydi zaten kuzum ya sen napıosn gitti mi askerin :)300ler bitmek uzere kuzum sabir
nasılsın? seninki nasıl rahat mı? şafak kaç :))Kızlaaar :)
Bizde durumlar karışık tatlıım ayrıldık halada barışmadık sayıyorum öyle işte 220 olduk maşallah sende azaltmışsııınnasılsın? seninki nasıl rahat mı? şafak kaç :))
yaaa demeBizde durumlar karışık tatlıım ayrıldık halada barışmadık sayıyorum öyle işte 220 olduk maşallah sende azaltmışsııın
Maşallah kuzum aman nazar değmesiiinyaaa demeuzaklık yaramadı size ya azalttım vallahi 90 kaldı çabuk geçti yarıladık bile :)
askerlik cidden farklı bi psikolojiye sokuyor insanı, ben bile kendimden beklenmeyecek şeyler yapabiliyorum. kısaca iki taraf da pek sağlıklı düşünemiyor. gelsin, izin falan kullanır belki bi görüşüp probleminiz neyse çözersiniz inşallahMaşallah kuzum aman nazar değmesiiinYaramadı kuzum ayrılık çanları çaldı ama ben sözümde sadığım beklicem dedim beklicm
İnşallah kuzucum ama pekde umutlu değilim açıkcası. Rabbim hayra çevirip versin.askerlik cidden farklı bi psikolojiye sokuyor insanı, ben bile kendimden beklenmeyecek şeyler yapabiliyorum. kısaca iki taraf da pek sağlıklı düşünemiyor. gelsin, izin falan kullanır belki bi görüşüp probleminiz neyse çözersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?