- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.441
gecer kuzum ya ALLAH buyuk skma canını safak kacpek iyi sayılmam canım sevgilimi gnderdm iki gün önce şimdi günler nasıl geçer die düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecer kuzum ya ALLAH buyuk skma canını safak kacpek iyi sayılmam canım sevgilimi gnderdm iki gün önce şimdi günler nasıl geçer die düşünüyorum
337 dha ((gecer kuzum ya ALLAH buyuk skma canını safak kac
gecer ya ALLAH büyük skma canini gerci bnde 300lerde 200lerde 100lerde zorlandm baya gecmiyor bana zaman337 dha ((
çok zor ya ALLAH yardmcımz olsun zaten ben adanaya gidicem iki hafta sonra okul açılana kdar görüşemicektk normalde de eylül de yanına gidicemgecer ya ALLAH büyük skma canini gerci bnde 300lerde 200lerde 100lerde zorlandm baya gecmiyor bana zaman
AMIN hemen eylul gelsin sevdcgme kavusayim.bende bi an onceçok zor ya ALLAH yardmcımz olsun zaten ben adanaya gidicem iki hafta sonra okul açılana kdar görüşemicektk normalde de eylül de yanına gidicem
eylülde tamamen bitio mu :)AMIN hemen eylul gelsin sevdcgme kavusayim.bende bi an once
eylulde 1 ayimiz kaliyor ksmetse ekimde geliyor safak atarsa 147:)eylülde tamamen bitio mu :)
Canim nasilmis rahatmiyms dedimi bisey benimkde cankaya da biliyosunpek iyi sayılmam canım sevgilimi gnderdm iki gün önce şimdi günler nasıl geçer die düşünüyorum
evt kuzum rahatmş zaten sürekli msj atıo akşamları arıo flnCanim nasilmis rahatmiyms dedimi bisey benimkde cankaya da biliyosun
kiz sana yazdmp atmdn bana dha:)Canim nasilmis rahatmiyms dedimi bisey benimkde cankaya da biliyosun
maşallah canım az kalmış darısı bizlere inş :)eylulde 1 ayimiz kaliyor ksmetse ekimde geliyor safak atarsa 147:)
sonradan gördm kuzm yoksa atrdm hemen :)kiz sana yazdmp atmdn bana dha:)
:)) alsyor insan kuzum ya gecer zaman cabucaksonradan gördm kuzm yoksa atrdm hemen :)
Ne yazdin kuzum ya kusura bakma :) leyla.leyla dolaniyom buralarda nasil ozledim onu bii anlatabilsemmmmmkiz sana yazdmp atmdn bana dha:)
inş canım inş ya özledm hmn yine :):)) alsyor insan kuzum ya gecer zaman cabucak
naslsn gorulmuyorsn yazdm kuzum bde 85 mehtap gecermi yazmssn neler gecmiyor gcer yazdm tatlm:)Ne yazdin kuzum ya kusura bakma :) leyla.leyla dolaniyom buralarda nasil ozledim onu bii anlatabilsemmmmm
Nobetler baslayinca zor oluyor kuzum biraz uykusuz ve huysuz kesildo bizimkisievt kuzum rahatmş zaten sürekli msj atıo akşamları arıo fln
bnmkide dha burda gitmedi kuzum haftya gider oda:)inş canım inş ya özled dha hmn yine :)
seninki de uzun dönem miydiNobetler baslayinca zor oluyor kuzum biraz uykusuz ve huysuz kesildo bizimkisi
oh ne güzel ya kaç gün izni var :)bnmkide dha burda gitmedi kuzum haftya gider oda:)