asker yolu bekleyenler 2015

İyi akşamlaar kızlar :)
Topiğe yazmayalı epey olmuş,nasılsınız,naptınız merak ediyorum :)

Insallah kuzum tatsizliklar olmasindan xok korkuyorum
Bende oyleydim canim ama malesef oluyor bide suna inaniyorum bi iliskide kavga veya tartisma olmuyosa o iliskide sorun vardir ve hani arada tartismalar oldktan sonra dsgerini anliyosun .. Korkma canim seninse hep senin olur her daim :)

nerelerdesn kz:) nasilsin nasil gidiyor safak kac oldu:)
Evi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedim

Evi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedim
kolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .d

kolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .d
Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sorma bana safak demeyin omrum safak saymakla gecicek oyyy oyy.. Askerligi bitcek okulun bitisini saycam sonra evlenmek icin yandim ben yandim anaam

Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sorma bana safak demeyin omrum safak saymakla gecicek oyyy oyy.. Askerligi bitcek okulun bitisini saycam sonra evlenmek icin yandim ben yandim anaam
gecer kiz neler gecmiyor :) bi bakmssn evlenmssn cocugnn olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…