- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.461
Hıı calisiyorum kuzum pek giremiyorumm ya . Gecer tabiki ama sanki gecmicekms gibi geliyoonaslsn gorulmuyorsn yazdm kuzum bde 85 mehtap gecermi yazmssn neler gecmiyor gcer yazdm tatlm:)
Evet canim uzun donemseninki de uzun dönem miydi
şafak kaçEvet canim uzun donem
291 kuzum daha 15 gun oldu cankaya ya gideli. 1 hafta izindeydi zaman su misaliydi hic bisey anlamadmşafak kaç
beklyorz die gecmiyor sayyorz die bak bnm safak 100ler daha gecmedi yaHıı calisiyorum kuzum pek giremiyorumm ya . Gecer tabiki ama sanki gecmicekms gibi geliyoo
Yerinde olmak cok isterdim biliyomusun :/beklyorz die gecmiyor sayyorz die bak bnm safak 100ler daha gecmedi ya
benimde iki gün oldu canım dha ya inş zaman çabuk geçer291 kuzum daha 15 gun oldu cankaya ya gideli. 1 hafta izindeydi zaman su misaliydi hic bisey anlamadm
kiyamam canim ya ama bende uzun donem bekledm emin ol duser zaman hemen gecyr skma caniniYerinde olmak cok isterdim biliyomusun :/
kacak:)İyi akşamlaar kızlar :)
Topiğe yazmayalı epey olmuş,nasılsınız,naptınız merak ediyorum :)
Insallah kuzum tatsizliklar olmasindan xok korkuyorumkiyamam canim ya ama bende uzun donem bekledm emin ol duser zaman hemen gecyr skma canini
He canimkacak:)
ikinzde uysal olduktan snea olmaz kuzum biz sdce braz alttan almamz lazm orda pskoljleri cok farkli hayrlisiyla atlatrz ins sorunsuz bi sekildeInsallah kuzum tatsizliklar olmasindan xok korkuyorum
nerelerdesn kz:) nasilsin nasil gidiyor safak kac oldu:)He canim
Bende oyleydim canim ama malesef oluyor bide suna inaniyorum bi iliskide kavga veya tartisma olmuyosa o iliskide sorun vardir ve hani arada tartismalar oldktan sonra dsgerini anliyosun .. Korkma canim seninse hep senin olur her daim :)Insallah kuzum tatsizliklar olmasindan xok korkuyorum
Evi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedimnerelerdesn kz:) nasilsin nasil gidiyor safak kac oldu:)
kolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .dEvi topluyorum canim bu aralar yogunuz :)) iyiyim kuzum aramiz pek iyi masallah :)) safak saymamaya calisiyorum bu aralar o yuzden bilmiyorum duymadim gormedim
Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sormakolay gelsin canim aman iyi olun massallah:) bilyorsundr kz kac oldgnu tahminince kac oldu merk etettm .d
gecer kiz neler gecmiyor :) bi bakmssn evlenmssn cocugnn olmus:)Sagol canim benim ben safagi unutmaya calisiyom kiz sormabana safak demeyin omrum safak saymakla gecicek oyyy oyy.. Askerligi bitcek okulun bitisini saycam sonra evlenmek icin yandim ben yandim anaam
Ay insallah canimm yaa cok istiyorum evlenipte her aksam onun omzunda uyumak :))gecer kiz neler gecmiyor :) bi bakmssn evlenmssn cocugnn olmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?