- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 38
- 33
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.401
Olur mu kuzum hiç öyle şey biz burada mutluluğumuzu üzüntümüzü herşeyi paylaşıyoruz :) estafurullah. Geçicek canım o kadar gün geçti bu kadarı da geçicek... Benim sözlüm de iki gündür çok sinirli :) alttan ala ala bi hal oldum şu yemin töreni bi gelse de alsam sinirini . Yerim onun öfkesini de kavgasını dabakma böyle konuştuğuma... O kızdıkça birşeylere çok etkileniyorum ama son zamanlarda çok uykusuz kaldı çok yoruldu :) bebek gibi huysuzlanıyor şimdi de
bebeğim ya kusura bakma benim kafa 2 trilyon hatırlamıyorum hiç bişi. yemin töreni derken seninki yeni mi gitmişti? uzun dönem mi ?
Kısa dönem cancağzım :) mayısın 13ünde teslim oldu , ayın onunda yemin edicek paşalar paşası :)
kız senin de şafak azmış uzun döneme göre yani bana göre :) ben 365 saydığım için böyle sıyırdım kafayı şimdi atarsa 65 :) Rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin ya uzunu da kısası da çok zor.. Hele bir de sözlü nişanlı olunca
İnsallah canim bende guzel sanatlar okudugum icin bugun ve yarin yil sonu sergisi ve senligi var bi yandanda canli.performans olacagi icin cok yorucu olucak benim icin .. Benim safagima daha var ya 272 .. :/günaydııın canım geçmiş kandilin mübarek olsun ettiğin tüm dualar kabul olsun inşallah. Valla geri sayıma devam sen neler yapıyorsun? Kaç kaldı bugün?
Madem mehtap 6 kalmış hep birlikte söylüyoruz efenim " sandallarımız neş'e dolar, zevke dalardık " kızlaaaar günaydıııın :) benim aşkıma kavuşmama az kaldııı
Ne heyecanlısındır şimdi tatlımm :Geçen ay da benimki izne geldiğinde ben böyleydim. hele gelmesine 1 gün kala kendimi hissetmiyodum :) Rabbim kavuştursun inşallah
Hoşgeldin kuzumm:) naber?ben geldim kizlarrr
iyilik kusum sukur senden naber:)Hoşgeldin kuzumm:) naber?
iyilik kusum sukur senden naber:)
gozunaydn şimdiden kuşum cok sevndm:) evet balim hala izinde:)Çok heyecanlıyım damlişkomm :) yemin törenimiz geliyooo :)) kavuşucaz... Senin askerin de izindeydi di mi
Nasıl geçiyor günleriniz canım :)gozunaydn şimdiden kuşum cok sevndm:) evet balim hala izinde:)
iyi cok sukur kuzum ya bi an once gitsnde teskere alsn istyrm valla oyle bunaldmki safaktan :)Nasıl geçiyor günleriniz canım :)
Hahah dur kuzum biraz hasret giderin hzır gelmişken :))iyi cok sukur kuzum ya bi an once gitsnde teskere alsn istyrm valla oyle bunaldmki safaktan :)
yeter giderdik gitsin bi an once:)Hahah dur kuzum biraz hasret giderin hzır gelmişken :))
Hahahhahhah çok tatlısın ya :dyeter giderdik gitsin bi an once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?