asker yolu bekleyenler 2015

Kaç gün oldu kuzucum??
Gecen sali ayrildik 2 gun sonrasi yani persembe gunu aradi yine kavga ettik ve birdaha hic aramadi o gunden beri.. Ama skypede resmimizi degistirmemis ,facedede iliski durumunuda degistirmemis sadece sifrelerini degistirmis o kadar.. Bu cumartesi yada pazar son umutlarla gidicem ve carsida onu ariycam umarim beni gorunce yumusar

İki gün sonra aradığında ne konuştunuz canım ne sebeple kavga ettiniz? Hatasını anlaması lazım kuzum

İki gün sonra aradığında ne konuştunuz canım ne sebeple kavga ettiniz? Hatasını anlaması lazım kuzum
canim ben gecen carsamba gunu mecburiyetten ailesiyle gorusmek zorunda kaldim e soyliyim ayrildigimizi dedim beni teselli ettiler destek olmaya calistilar e tabi aksam benimki duyarr ertesi gun aradii cok umitlenmistim... demezmi sen ne hakla ailemle gorusursun flan dedi bende tersledim oyle bi atistik yinee

A aaaa hakkında hayırlısı olsun kuzucum benim belli sen çok özlüyorsun ama yanlış yapmış

Merhaba kızlar Ben 2014 yareniyim.. Hepinize hayırlı teskereler ve boool bol sabırlar diliyorum Zaman su gibi akıp geçsin inşaAllah bir an evvel hepimiz sevdiceklerimize kavuşalım fıstıklar

Merhaba kızlar Ben 2014 yareniyim.. Hepinize hayırlı teskereler ve boool bol sabırlar diliyorum Zaman su gibi akıp geçsin inşaAllah bir an evvel hepimiz sevdiceklerimize kavuşalım fıstıklar
Kizz sen nerdeydiinn cok merak ettik seniii !

A aaaa hakkında hayırlısı olsun kuzucum benim belli sen çok özlüyorsun ama yanlış yapmış
Cok ozluyoruumm cookkk... Son sansimida denemek icin bu haftasonu gidecegim ve carsida ol bulmaya calisicam dun gece abisiylede konustum zaten..

Cok ozluyoruumm cookkk... Son sansimida denemek icin bu haftasonu gidecegim ve carsida ol bulmaya calisicam dun gece abisiylede konustum zaten..

Kuzum abisiyle konuştuysan kesin ona haber verirler bu durumu. İnşallah güzel gelişmelerle gelirsin bize cancağzımm gerçek aşk bütün zorlukları yener ve tüm katı yürekler gerçek aşk sayesinde erir

Ayy yok yavrum yaaa nerde o günler 144 günümüz kaldı.. Uzun dönemiz biz.. Ama geçiyo gidiyo günler

:) evet cancağzım gün dediğin bitip yerini ardındaki güne bırakıyor elbet... Beklemek her zaman çok can sıkıcı birşey ne konuda olursa olsun. Ama sevgiliyi beklemek çok daha fazla can sıkıcı ... Özlemin yükü çok ağır çekmek zor ama biliyorum ya birtanem dönünce içi aşk kokan huzur dolu bir yuvamız olucak ve her istediğimde yakalayıp mıncıra mıncıra sevicem işte o içimi ferahlatıyor ve beni güçlendiriyor. Rabbim eksikliğini göstermesin aşkımızın vuslatından önceki son bekleyişlerr

Kuzum abisiyle konuştuysan kesin ona haber verirler bu durumu. İnşallah güzel gelişmelerle gelirsin bize cancağzımm gerçek aşk bütün zorlukları yener ve tüm katı yürekler gerçek aşk sayesinde erir
canim abisiyle faceden konustum aramizda kalsin yoksa o kiziyo dedim abisi cok iyi bana karsi tabi surekli kardesim der bana soylemez yani.. İnsallah kuzuum benimkini cok merak ediyorum cildiricam artik ,zaten goremiyorum bu sefer sesini de duyamiyoruuum ((( cok dogru soyluyosun kuzum sevgisi varsa hepsi haolur kizicak biliyorum ama boylede yapamam kafayi yemek uzereyim cunku

:) burdayım balımmmmmm.. sıkıntılı bi süreçten geçiyoruz.( oyüzden pek uğrayamadım buraya.. Sen nasılsın bitanemmm? Nasıl gidiyooo?
Kizz ozledim seninle konusmayii canim benimm bende oyleyiimm ayrildikk 1haftadir hemdee.. Persembe gununden beri hic konusmuyoruz daha dogrusu aramadi beni oyy oyyyy... Cok kotuyum ya bu haftasonu gidicem ilk defa.. Ne olacaksa olsun dedim

Bana da mutlaka haber ver kuzum olur mu ters tepki verirse napmayı düşünüyosun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…