asker yolu bekleyenler 2015

:) nasil olim kuzum sinir bozucu su 100ler bitmedi bi turlu :) sen nasilsn kuzum
:) yüzler diye bakmıyorum canım benn yüz kısmını sabit bıraktım altmış elliye düşse filan diye sayıyorum benim de dün tripnazlığım tuttu sinirim bozuldu kuzum yatıştırdı sevdiceğim özlemek ölsün!!

kuzum plakalara gecince rAhatlicaz INSALLAH sinirm bozuluyor bitmeyince 100ler yaa bde ozlem olunca daha bi kotu olyor

Oo o zaman gelince güzel güzel konuşursun kuzum :) ne kadar uyumlu bi kızçesin sen yaaa
yirmi gün olcak gideli her şeyde alttan aldm sırf orda üzülmesn aklı kalmasn die hla da öyle yapıyorum ama bni bugün gerçekten çok kırdı gitmek istemedğim biriyle mecbur bıraktı

kuzum plakalara gecince rAhatlicaz INSALLAH sinirm bozuluyor bitmeyince 100ler yaa bde ozlem olunca daha bi kotu olyor

:) ah ah arkadaşı var askerde benim sevgilimin bana yazdı nasıl diye sordu rahat filan dedim onun 54 kalmış şafağı :) biz el ele fink atarken sevgilim aramıştı "on gün oldu" diyince ne çabuk demiştik de baya kızmıştı bize şimdi onun yerinde olsak keşke

yirmi gün olcak gideli her şeyde alttan aldm sırf orda üzülmesn aklı kalmasn die hla da öyle yapıyorum ama bni bugün gerçekten çok kırdı gitmek istemedğim biriyle mecbur bıraktı

Canım benimm sabrediyosan bu kadar eminim seni çok mutlu ediyordur :) gelince sor bakalım neden böyle yaoıyorsun diye ne diyecek

ah ah kuzum insan kendi yasaynca dha anliyor zor.oldgnu:)

Kızlarrr yoldaşlarım :) !!! Şafaklarımız temmuz ayının öğlen sıcağında dışarıda unutulmuş bir buz küpü kadar hızlı erisin !! Herkes rüyasında sevdiğini görsünn inşallahh! :) iyi geceler efenim :) aşk kokulu ruyalarrr

ah ah kuzum insan kendi yasaynca dha anliyor zor.oldgnu:)

doğacak teni bir şafak ve yitip gidecek bir gün için, sevdiğimize kavuşmak için damlacımmm yatsınn bu dünyaa uyuyalım kiii direncimiz artsın kuzuuuum :)) iyi geceler, aşklı ruyalaaar

doğacak teni bir şafak ve yitip gidecek bir gün için, sevdiğimize kavuşmak için damlacımmm yatsınn bu dünyaa uyuyalım kiii direncimiz artsın kuzuuuum :)) iyi geceler, aşklı ruyalaaar
aynen balim uyiyalmki zaman gecsin sevdcgni gor.ruyanda kuzum iyi geceler

Günaydın vatanımızı koruyan cesur askerlerimizin güzel prensesleriiii
Nasılsınız bakalım?? Ben asker yolu gözlemekten şaşı olmak üzreyim... Günümüz bereketli keyifli musmutlu aşk dolu ve enn önemlisi hızlı geçsin bebeklerim

ne güzel günaydın demektir o günaydınnnn:) herkeseee seviyorumm ulennn

Gunaydin canim mesajin iyi geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…