- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.261
zaten cumartesi burda olcak az kaldı bnde bi şey demicem o yzdenskma canini tatlm oda bi yandan hakli ne gorebilyor seni ne bsey uzakta illaki smdilik skacak seni
Aay benim şafak arkadaşım da burdaymışşşş :))) iyiyim tatlımmm sen nasılsın?canim naber
evt ya onu da keyfmden çıkmadm yani zaten çıkmıyorum bi yre
:) nasil olim kuzum sinir bozucu su 100ler bitmedi bi turlu :) sen nasilsn kuzumAay benim şafak arkadaşım da burdaymışşşş :))) iyiyim tatlımmm sen nasılsın?
gelecek die susuyorum zaten idare edicem bi kaç gün ama bu yaptıklarını da unutmıcamKızum abarttıkları noktada da bi dur demek gerekiyor bazen :) kız ona tatlı tatlı
:) yüzler diye bakmıyorum canım benn yüz kısmını sabit bıraktım altmış elliye düşse filan diye sayıyorum:) nasil olim kuzum sinir bozucu su 100ler bitmedi bi turlu :) sen nasilsn kuzum
gelecek die susuyorum zaten idare edicem bi kaç gün ama bu yaptıklarını da unutmıcam
kuzum plakalara gecince rAhatlicaz INSALLAH sinirm bozuluyor bitmeyince 100ler yaa bde ozlem olunca daha bi kotu olyor:) yüzler diye bakmıyorum canım benn yüz kısmını sabit bıraktım altmış elliye düşse filan diye sayıyorumbenim de dün tripnazlığım tuttu sinirim bozuldu kuzum yatıştırdı sevdiceğim özlemek ölsün!!
yirmi gün olcak gideli her şeyde alttan aldm sırf orda üzülmesn aklı kalmasn die hla da öyle yapıyorum ama bni bugün gerçekten çok kırdı gitmek istemedğim biriyle mecbur bıraktıOo o zaman gelince güzel güzel konuşursun kuzum :) ne kadar uyumlu bi kızçesin sen yaaa
kuzum plakalara gecince rAhatlicaz INSALLAH sinirm bozuluyor bitmeyince 100ler yaa bde ozlem olunca daha bi kotu olyor
yirmi gün olcak gideli her şeyde alttan aldm sırf orda üzülmesn aklı kalmasn die hla da öyle yapıyorum ama bni bugün gerçekten çok kırdı gitmek istemedğim biriyle mecbur bıraktı
ah ah kuzum insan kendi yasaynca dha anliyor zor.oldgnu:):) ah ah arkadaşı var askerde benim sevgilimin bana yazdı nasıl diye sordu rahat filan dedim onun 54 kalmış şafağı :) biz el ele fink atarken sevgilim aramıştı "on gün oldu" diyince ne çabuk demiştik de baya kızmıştı bizeşimdi onun yerinde olsak keşke
ah ah kuzum insan kendi yasaynca dha anliyor zor.oldgnu:)
aynen balim uyiyalmki zaman gecsindoğacak teni bir şafak ve yitip gidecek bir gün için, sevdiğimize kavuşmak için damlacımmm yatsınn bu dünyaa uyuyalım kiii direncimiz artsın kuzuuuum :)) iyi geceler, aşklı ruyalaaar
ne güzel günaydın demektir o günaydınnnn:) herkeseee seviyorumm ulennnGünaydın vatanımızı koruyan cesur askerlerimizin güzel prensesleriiii
Nasılsınız bakalım?? Ben asker yolu gözlemekten şaşı olmak üzreyim... Günümüz bereketli keyifli musmutlu aşk dolu ve enn önemlisi hızlı geçsin bebeklerim
Gunaydin canim mesajin iyi geldi bana :)Günaydın vatanımızı koruyan cesur askerlerimizin güzel prensesleriiii
Nasılsınız bakalım?? Ben asker yolu gözlemekten şaşı olmak üzreyim... Günümüz bereketli keyifli musmutlu aşk dolu ve enn önemlisi hızlı geçsin bebeklerim
Hahah ben de seviyoruuuuumne güzel günaydın demektir o günaydınnnn:) herkeseee seviyorumm ulennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?