- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.301
Verirse cok uzulurum tabi o an ne yapacagimi bilmiyorum dusunmedim hic .. İyi dusunmeye calisiyorum ki iyi olsun canim...Bana da mutlaka haber ver kuzum olur mu ters tepki verirse napmayı düşünüyosun peki
Aminnn bitanemmmmmm:) düğün ne zamana bakalımmmmm?:) evet cancağzım gün dediğin bitip yerini ardındaki güne bırakıyor elbet... Beklemek her zaman çok can sıkıcı birşey ne konuda olursa olsun. Ama sevgiliyi beklemek çok daha fazla can sıkıcı ... Özlemin yükü çok ağır çekmek zor ama biliyorum ya birtanem dönünce içi aşk kokan huzur dolu bir yuvamız olucak ve her istediğimde yakalayıp mıncıra mıncıra sevicemişte o içimi ferahlatıyor ve beni güçlendiriyor. Rabbim eksikliğini göstermesin aşkımızın vuslatından önceki son bekleyişlerr
Bende özledimkiiii kuşumuuuuuu:)Kizz ozledim seninle konusmayii canim benimm bende oyleyiimm ayrildikk 1haftadir hemdee.. Persembe gununden beri hic konusmuyoruz daha dogrusu aramadi beni oyy oyyyy... Cok kotuyum ya bu haftasonu gidicem ilk defa.. Ne olacaksa olsun dedim
Evet tatliimm askeriye cok uzak ilceye bi tane carsisi varmis zaten onu bulmaya calisicam deniizz amma bende cok heyecanlandiimm hic bilmedigim yer orasini gec benimkooo elbet kizicaktir ama boyle dura dura nereye kadar dedim hakliyim ama seviyorum iste napiyim :)) bol bol dua et bizim icin.. Umarim terslemez benii .Aminnn bitanemmmmmm:) düğün ne zamana bakalımmmmm?
Bende özledimkiiii kuşumuuuuuu:)
yüzyüze konuşmak en iyisi tatlımmmm.. İletişimi kesmemek lazım.. Haftasonu erkenden gidip askeriyenin kapısına dayan.. Çıkarken seni karşısında görsün:) süper olur vallahiiiii:)
Cook ozledim ben aglayip duruyorum taaa eylulde gelecrk izne160 canim benimde
Seninle konusmustuk canim hatirliyosan,son durum nedir canim ?Cook ozledim ben aglayip duruyorum taaa eylulde gelecrk izne
bende cok ozledm 3aydir gormuyorm ama gorecem gelcek izne sende sabret kuzumCook ozledim ben aglayip duruyorum taaa eylulde gelecrk izne
slm canim iyidir senden nbrslm kızlar naber :)
iyiym bnde canm yarn dişçiye gidicem ya stresliym :)slm canim iyidir senden nbr
korkulucak bse yok canim yaa panik etme sdce cok agirmaz ztn uyustrdktan snra:)iyiym bnde canm yarn dişçiye gidicem ya stresliym :)
inş canm ya benmki gelio 3 gün snra :)korkulucak bse yok canim yaa panik etme sdce cok agirmaz ztn uyustrdktan snra:)
benimkide geliyor 1gun sonra:)inş canm ya benmki gelio 3 gün snra :)
ayy ne güzel çok özledm ya :)benimkide geliyor 1gun sonra:)
ben 3 aydir gormuyorum dusun artk nasl ozledgmi:)ayy ne güzel çok özledm ya :)
ama çok az kalmş ya :)ben 3 aydir gormuyorum dusun artk nasl ozledgmi:)
ee 3 aydan snra bigormedm birak da az kalsn:) senin safak kac oldu cnmama çok az kalmş ya :)
348 malesf dhaee 3 aydan snra bigormedm birak da az kalsn:) senin safak kac oldu cnm
biter biter 300ler zor gecyor bn zorla bitirdm sanki oyle sklmstm ama snra gsciyor:)348 malesf dha
inş ya çok özledm aşkm seni burda dha bi başka oluomuş dio :)biter biter 300ler zor gecyor bn zorla bitirdm sanki oyle sklmstm ama snra gsciyor:)
uzakta olyor ya oyle dusunmeleri normal:)inş ya çok özledm aşkm seni burda dha bi başka oluomuş dio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?