- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #2.221
vay :) çok güzel aşkınız hep böyle devam etsin inşallah benim ki çok saçma bi teklif oldu ama güzeldi .:)
Amin kuzumm :) neden?? Anlatırsan sevinirim bak çok merak ettim şimdii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay :) çok güzel aşkınız hep böyle devam etsin inşallah benim ki çok saçma bi teklif oldu ama güzeldi .:)
Tamam tatlımm :) bekliyorummdur kuzum beş dakikaya anlatyrm :)
kuzum işteyim kusura bakma ondan geç oldu:) ben sevdiceğimle 2007 yılında tanıştım çıkmaya başladık 2009 da ayrıldık iki buçuk sene ayrı kaldık ve tekraradan barıştık.. barıştıktan sonra herşey çok iyiydi bi gün baya bi kavga ettik hatta bu küslük baya uzun sürdü kesin ayrıldık gözüyle bakıyodum bide baya grur var bende aradı mı kedi köpek gibi birbirmize giriyourz:) akşam ablam aradı beni bana gelsene diye bende ilk başta hayır dedim sonra yiğenim var yeni doğdu onu görmek için tamam dedim bildiğin pjamalarla gittim :) içeri bi girdim bütün arkadaşlarım eniştem ablam kardşim kaynanam görümcem kimi arasan var içeriye girene kadar konfetiler yerde güller ne olduğunu anlayamadan ablamın salonuna geçtim karartılı ışık her yerde resimler elinde çiçek baktım benim ki diz çöktü benimle evlenir misiin dedi evettttt dedim sonrasını hatrlamıyorum :)Tamam tatlımm :) bekliyorumm
kuzum işteyim kusura bakma ondan geç oldu:) ben sevdiceğimle 2007 yılında tanıştım çıkmaya başladık 2009 da ayrıldık iki buçuk sene ayrı kaldık ve tekraradan barıştık.. barıştıktan sonra herşey çok iyiydi bi gün baya bi kavga ettik hatta bu küslük baya uzun sürdü kesin ayrıldık gözüyle bakıyodum bide baya grur var bende aradı mı kedi köpek gibi birbirmize giriyourz:) akşam ablam aradı beni bana gelsene diye bende ilk başta hayır dedim sonra yiğenim var yeni doğdu onu görmek için tamam dedim bildiğin pjamalarla gittim :) içeri bi girdim bütün arkadaşlarım eniştem ablam kardşim kaynanam görümcem kimi arasan var içeriye girene kadar konfetiler yerde güller ne olduğunu anlayamadan ablamın salonuna geçtim karartılı ışık her yerde resimler elinde çiçek baktım benim ki diz çöktü benimle evlenir misiin dedi evettttt dedim sonrasını hatrlamıyorum :)
aminn kuzum senin teklif nasıl oldu :)Bunun neresi saçma kuzum :)) çokkkk tatlı maşallah :) Allahım bi daha hiç ayırmasın sizi
aminn kuzum senin teklif nasıl oldu :)
ayy kuzum allah bozmasın inşallah :) şu askerlik engelide bi kalksa önümüzden
gecmis olsun tatlm korkma.agrmaz.cok bn dolgu yaptrmstm pek agri yok cikarmada braz zorlanrsn ama olsun bnde iyi cok sukur kuzumsorma canım ya diş ağrısı çekiyorm çarşamba günü çektircem ve çok korkuyorum sen nasılsn
kalksa super olacak zaten bi bitmedi yaa safak bitirdi beni resmen:)ayy kuzum allah bozmasın inşallah :) şu askerlik engelide bi kalksa önümüzden
iltihaplı olduğu için çekmedi şimdi geçti hiç ağrı yok gitmek istemiyorum ama sonra dha kötü olursa die kurtulim diyorumgecmis olsun tatlm korkma.agrmaz.cok bn dolgu yaptrmstm pek agri yok cikarmada braz zorlanrsn ama olsun bnde iyi cok sukur kuzum
Geçmiş olsun canım antibiyotik verdi miiltihaplı olduğu için çekmedi şimdi geçti hiç ağrı yok gitmek istemiyorum ama sonra dha kötü olursa die kurtulim diyorum
saol canım verdi geçti şmdi ama çektrmeye acayip korkuyorumGeçmiş olsun canım antibiyotik verdi mi
k rdha aantalyada canm acemi birliği bitcek 4 gün sonra bi hafta gelcek sonra gidicek
en iyisi canim cektir kurtuliltihaplı olduğu için çekmedi şimdi geçti hiç ağrı yok gitmek istemiyorum ama sonra dha kötü olursa die kurtulim diyorum
canim senle tansmadk biz hic sanrm? :)Co
k r
Cok rahat yermis ankara cankaya kuzum hadi iyiyiz :)
hadi ya sende haklsn ceknrsn elini rahT tutup sıkmaan ennemlisi cekinirsinya kızlar çarşamba dişçiye gidicektm sabah sevgilim annemle git die tutturdu sinir oldm arkadşlarm gelcekti bnmle korkuyorum die dedim arkadşlarm gelicek annemle gitceksn dio diyorum bak korkuyorum hani arkadşlarm elmden tutcak sıkarım fln annenle çekinirm dedm çok inat anneme söylicem yarn gidiceksn dio sinirden ağlıyorum
napcam gerçekten bilmiyorum askere gidince dha bi sıkar oldu hiç abartmıyorum valla yaknda nefes aldırmıcakhadi ya sende haklsn ceknrsn elini rahT tutup sıkmaan ennemlisi cekinirsin