• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Tamam tatlımm :) bekliyorumm
kuzum işteyim kusura bakma ondan geç oldu:) ben sevdiceğimle 2007 yılında tanıştım çıkmaya başladık 2009 da ayrıldık iki buçuk sene ayrı kaldık ve tekraradan barıştık.. barıştıktan sonra herşey çok iyiydi bi gün baya bi kavga ettik hatta bu küslük baya uzun sürdü kesin ayrıldık gözüyle bakıyodum bide baya grur var bende aradı mı kedi köpek gibi birbirmize giriyourz:) akşam ablam aradı beni bana gelsene diye bende ilk başta hayır dedim sonra yiğenim var yeni doğdu onu görmek için tamam dedim bildiğin pjamalarla gittim :) içeri bi girdim bütün arkadaşlarım eniştem ablam kardşim kaynanam görümcem kimi arasan var içeriye girene kadar konfetiler yerde güller ne olduğunu anlayamadan ablamın salonuna geçtim karartılı ışık her yerde resimler elinde çiçek baktım benim ki diz çöktü benimle evlenir misiin dedi evettttt dedim sonrasını hatrlamıyorum :)

kuzum işteyim kusura bakma ondan geç oldu:) ben sevdiceğimle 2007 yılında tanıştım çıkmaya başladık 2009 da ayrıldık iki buçuk sene ayrı kaldık ve tekraradan barıştık.. barıştıktan sonra herşey çok iyiydi bi gün baya bi kavga ettik hatta bu küslük baya uzun sürdü kesin ayrıldık gözüyle bakıyodum bide baya grur var bende aradı mı kedi köpek gibi birbirmize giriyourz:) akşam ablam aradı beni bana gelsene diye bende ilk başta hayır dedim sonra yiğenim var yeni doğdu onu görmek için tamam dedim bildiğin pjamalarla gittim :) içeri bi girdim bütün arkadaşlarım eniştem ablam kardşim kaynanam görümcem kimi arasan var içeriye girene kadar konfetiler yerde güller ne olduğunu anlayamadan ablamın salonuna geçtim karartılı ışık her yerde resimler elinde çiçek baktım benim ki diz çöktü benimle evlenir misiin dedi evettttt dedim sonrasını hatrlamıyorum :)

Bunun neresi saçma kuzum :)) çokkkk tatlı maşallah :) Allahım bi daha hiç ayırmasın sizi

aminn kuzum senin teklif nasıl oldu :)

Benim yaşadığım şehre yaklaşık 3 saat uzaklıkta oldukça güzel bir koy var canım gün doğumu ve batımı enn güzel orada izlenebilir :) koyun hikayesi de çok romantik. Bir prensesle denizci birbirlerine sırılsıklam aşık oluyorlar fakat denizci her ne yaparsa yapsın babası tabiki kızını ona vermiyor. En sonunda kaçıyorlar ve bu koya sığınıyorlar :) hayatları boyunca bu koyda yaşıyorlar :)
Teklifi aldığım gün sabah erkenden buluştuk güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra "canım bu gün hava çok güzel bir araba kiralasak ya hem gezeriz" dedi :) kiraladık derken benim "nereye gidiyoruz " ısrarıma dayanamayarak "senin çok sevdiğin bir yere gidiyoruz birtanem. Sence neresi?" Dedi. "Şaka yapıyosun yasona mı " dedim evet dedi :) binbir şebeklikle şarkıyla muhabbetle yola koyulduk fakat dönemeçi kaçırarak kaybolduk :) ama bir yanımız yeşilin binbir tonuyla dolu dağ bir yanımız mavisi ufukla karışmış,güneş ışıklarıyla ışıl ışıl parıldayan bir deniz :))
Kaybolduğumuza hiç üzülmedik, sürekli durup birsürü fotoğraf çekindik... Güneş batmak üzereyken yakınlarındaki bir yerde yemek yedik ve koya vardık :) vardığımızda gökyüzü yukarıda daha koyu denize yakın yerde tatlı bir mavi ve en dipte de harika bir turuncuydu Güneş battı çok tatlı bir rüzgar çıktı saçlrımı ve eteklerimi uçuşturan :) sıcacık çayımızı içtikten sonra küçük bir çikolata kutusu çıkardı aşkım yesene diye. Meğer yüzüğü çikolatanın üzerine bırakmış :) ben görmedim... Görmeyince eline aldı... Aşkım burası çok güzel hayatıma girdiğin günden itibaren herşey gerçek olamayacak kadar güzel. Bense çok bencil bir adamım herşeyi güzelleştiren sevgilimin bir ömür benimle olmasını,benim olmasını istiyorum. Benimle evlenir misin ?? Dedi :) evet dedim yavrum şok oldu "emin misin aşkım bak bu hayatımızın kararı" dedi :D evet dedim ama şaşkınım benim ya yüzüğü hala elinde tutuyor :) sarıldık sımsıkı yüzüğü parmağıma taktı... Baktım diz çökmeyi unuttu :D çıkarıp kabul etmiyorum diz çök dedim çöküp tekrar teklif edip taktı...sonra gökyüzünü birsürü yıldız kapladı :) onları izledik. Ama hiçbiri sevgilimin benim yüzüğümün taş bölmesine kondurduğu "yıldız" kadar parlak değildi :)

ya kızlar çarşamba dişçiye gidicektm sabah sevgilim annemle git die tutturdu sinir oldm arkadşlarm gelcekti bnmle korkuyorum die dedim arkadşlarm gelicek annemle gitceksn dio diyorum bak korkuyorum hani arkadşlarm elmden tutcak sıkarım fln annenle çekinirm dedm çok inat anneme söylicem yarn gidiceksn dio sinirden ağlıyorum

ya kızlar çarşamba dişçiye gidicektm sabah sevgilim annemle git die tutturdu sinir oldm arkadşlarm gelcekti bnmle korkuyorum die dedim arkadşlarm gelicek annemle gitceksn dio diyorum bak korkuyorum hani arkadşlarm elmden tutcak sıkarım fln annenle çekinirm dedm çok inat anneme söylicem yarn gidiceksn dio sinirden ağlıyorum
hadi ya sende haklsn ceknrsn elini rahT tutup sıkmaan ennemlisi cekinirsin

Back