- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.241
bilirm o duyguyu:) askere.gdnce dha bi kiskanc oldular bde napcn cnm git sende annesylenapcam gerçekten bilmiyorum askere gidince dha bi sıkar oldu hiç abartmıyorum valla yaknda nefes aldırmıcak
resmen sinirden ağlıyorum çok inat vazgeçmedi ne dedysem bnde snra üzüldm ses tonm değişti noldu üzüldn mü dedi sırf askerde die sustm hyr aşkm dedmbilirm o duyguyu:) askere.gdnce dha bi kiskanc oldular bde napcn cnm git sende annesyle
canim senle tansmadk biz hic sanrm? :)
canim senle tansmadk biz hic sanrm? :)
bende damla askerim kirklarelinde. acemiligini ankara etinesgutta yapmış ti :) yeri rahat cok sukur benimkininde. tanistgma memnun oldum mervecim:) hayrdr nye moralin bozuk tatlmTanisalim kuzum merve ben :) askerim antalyadan ankara cankaya ya dustu 3 gundur ankarada 45 tane asker varmis rahat bi yermis gercekten sizinkide cankayadaysa yasadiniz. Bidr askercel serbestmis antalyada degildi cok sevindim o yuzden . Ama bugun biraz kizdi bana moralimm de bozuldu
Oh bi iyi geldi ki bu yazdığın :) mamakta benim askerim de ama çankayada da rahat olacak olmasına çok devindimTanisalim kuzum merve ben :) askerim antalyadan ankara cankaya ya dustu 3 gundur ankarada 45 tane asker varmis rahat bi yermis gercekten sizinkide cankayadaysa yasadiniz. Bidr askercel serbestmis antalyada degildi cok sevindim o yuzden . Ama bugun biraz kizdi bana moralimm de bozuldu
git tatlm annesyle smdi dusunr annemle.gannemle.gitmek.istdmiyor die snde uzul.e artkresmen sinirden ağlıyorum çok inat vazgeçmedi ne dedysem bnde snra üzüldm ses tonm değişti noldu üzüldn mü dedi sırf askerde die sustm hyr aşkm dedm
Kuzum o da seni düşündüğü için yapıyor muhtemelen Üzülme zaten elini sıkacağın bi durum olmuyor hiçbirşey hissetmiyorsunresmen sinirden ağlıyorum çok inat vazgeçmedi ne dedysem bnde snra üzüldm ses tonm değişti noldu üzüldn mü dedi sırf askerde die sustm hyr aşkm dedm
Oh bi iyi geldi ki bu yazdığın :) mamakta benim askerim de ama çankayada da rahat olacak olmasına çok devindim[/QUOT
bende cok korkuyodum ama umdugumdan iyi cikti cok sukur canim . Ama hasretlik cok zormus cok
anladim kuzum ufak tefek atismalar bunlar ya skma canini bde iglesr uzulme askerde neler gelmiyor ki baslarna ALLAH beternden korisun kuzum ssfagn kac seninYa ben aldm askercelii bana vernediler tabi arkadasimin sevgilisine aldirdik beni dinlemiyosun sen hic kimseye muhtac olmani istemiyorum drdi uzuldum bendr sonucta bizim icin cabaliyorum. Askim nrden canimisıkıyosun ki dedim tamam aramiyimde ben seni bi kac gun canini sıkmiyim drdi sonra duzeldik gibi ama dakikasi bitti kapandi telfon. Benmde yoktu arayamadim bidaha. Bidr hastaymis kusmus bugun cok iyi degil o ben nasil iui olabilirim ki
305 canim seninanladim kuzum ufak tefek atismalar bunlar ya skma canini bde iglesr uzulme askerde neler gelmiyor ki baslarna ALLAH beternden korisun kuzum ssfagn kac senin
160 canim benimde305 canim senin
sinir edio ama beni bugün makale çıkartıp hocaya vermem gerekiodu bnde yarım saat önce çıktm okul vaktnden kırtasiyede makaleyi çıkarmak içn tam yoldaym aradı bnde anlattm söylendi bi sürü gözü dönmş artk askerde noldu böyle anlamadm kiKuzum o da seni düşündüğü için yapıyor muhtemelen Üzülme zaten elini sıkacağın bi durum olmuyor hiçbirşey hissetmiyorsun
gidicem mecbur napim ki ömrümü yedi ya yirmi gün oldu gideli ama beni sıka sıka mahvetti inan hiç sosyal bi hayatm yok arkadşlarmla geçirdğim bi vakit yokgit tatlm annesyle smdi dusunr annemle.gannemle.gitmek.istdmiyor die snde uzul.e artk
zamanla degisir canim yeni gitti diye boyle alissin orya fazla skmaz artk seni bencegidicem mecbur napim ki ömrümü yedi ya yirmi gün oldu gideli ama beni sıka sıka mahvetti inan hiç sosyal bi hayatm yok arkadşlarmla geçirdğim bi vakit yok
Erken çıktığın için mi söylendi canımsinir edio ama beni bugün makale çıkartıp hocaya vermem gerekiodu bnde yarım saat önce çıktm okul vaktnden kırtasiyede makaleyi çıkarmak içn tam yoldaym aradı bnde anlattm söylendi bi sürü gözü dönmş artk askerde noldu böyle anlamadm ki
inş canm inş çok üzülüyormzamanla degisir canim yeni gitti diye boyle alissin orya fazla skmaz artk seni bence
canim naberErken çıktığın için mi söylendi canım
skma canini tatlm oda bi yandan hakli ne gorebilyor seni ne bsey uzakta illaki smdilik skacak seniinş canm inş çok üzülüyorm
evt ya onu da keyfmden çıkmadm yani zaten çıkmıyorum bi yreErken çıktığın için mi söylendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?