asker yolu bekleyenler 2015

kuzum senin ki nerde askerdi :) bende çok zırlıyorumm :) ne olcak bizim bu duygusallığımız

Ankarada canım :) çok rütbeli var ama ona rağmen yine baya konuşabiliyoruz telde. Haksızlık ettim :) ama napiyimmm çok özledim duygular şelale oldukça duygusallığa çare yok galiba Allahım eksikliklerini göstermesin de özleye özleye biter günler

aaaa ankarada nerde benimki de ankarada :)

hadi bakalım allah utandırmasın su gibi akıp gitsin kuzummm :) ankara rahat ama çok rütbeli var o sıkıntı oluyo :) sen nerde oturuyodun yakın mısın

Çok uzak da sayılmam tatlım samsundayım :) beyefendi yemin törenine de gelme yorulursun aynı gün gelip gitmekten ben sana kıyamam filan diyor ama malesef kaçışı yok çok özledim gidicemm

Diyor ki seni de çok görmek istiyorum ama sen yorulma aşkım ben izin alıp geliyim :)))

hahah:) düşünceli baya bencede git ama yemin töreninden sonra zaten gelmicek mi :) şu askerlik bi bitse vallahi ömrüm gitti

Yok canım izin vermeyeceklermiş :) aynı gün usta birliğine teslim olacak :) Bitse zaten bi bitse mıncıra mıncıra öldürücem onu bi daha da bir yere bensiz gidemez

Yok canım izin vermeyeceklermiş :) aynı gün usta birliğine teslim olacak :) Bitse zaten bi bitse mıncıra mıncıra öldürücem onu bi daha da bir yere bensiz gidemez
çok sabır gerektiren bi iş asker beklemek gerçekten allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar bi düşmedi gitti zaten insan sevdiğin kıymetini daha bi iyi anlıyo :) allahıma şükür yarıladık biz o ilk günler geliyo da aklıma çok fena oluyorum yine

Şöylee bi uyusam 6 ay sonra uyansam

Benim turta beyle iki gün var arasında senin askerinin canım :) nişanlı mıydın canım sen

evet kuzum nişanlıyım :) ben yeniden gönderdim de kısa dönem bekliyomuş gibi oldum :) çok acııısen nişanlı mısın

Sözlüyüm canım :) paşa bey gitmeden önce masallara layık bi evlilik teklifiyle parmağıma nişanesini bırakıp gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…