Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ben su ısıtıcısına kadar aldım ama hala çatal bıcak takımım yook
bende senin gibi günlük ve misafirlik olarak alıcam..elbet bi süre sonra misafir için olanlarıda kullanıcam ama elimin altında 2 takım olsun istiyorum..
kızlar günlük çatal-kaşık ve tabak-çanak vs takımlarınızı,neden şu 1 milyoncu ucuzcu dükkanlardan almıyosunuz..(ben öyle yapmıştım.. e günlük ne de olsa..)
bi fikir sadece

canım modelleri çook güzel ama bende heath gibi düşünüyorum hani 2 gün sonra paslanmalarından korkuyorum..kar edim derken astarı yüzünden pahalıya gelir

canım ar yıldız iyi die biliyorum..bende günlük için ya korkmaz ya aryıldız alıcam..korkmazın çeliklerini beğeniyorum..

güle güle kullan aldıklarını canım benımm

canım liselerde karışıklık oluyor herkes biirlerine devrediordu yanlışlık olmuştur yoksa nie silsinler aşk olsun canım.

bılmıyorum canım 1 kere sılındı once soylemedım sonra soyledım tekrar ekledırler ama sonrasında tekrar sıldiler. 2 defa aynı seyın olmasın raslantı olmaz sanırım neyse safak olmus 80 yanlız basımada yedım safagımı

ben de günlük kullanım için biras uyduruk bişey aıcaktım, üni ev arkadaşıma bahsediyoken ki kendisi aşırı tutumludur... hemen uyardı beni sakın dedi öyle yapma bunlar sonra makinede paslanıyo, kullanamıyosun da, paran boşa gidiyo dedi. annesinin öyle olmuş... bunu özellikle çok hesaplı olan arkadaşımdan duymak beni çok şaşırttı... ben de fikrimi değiştirerek günlük çatal kaşığını korkmaz aldım... korkmaz dan shadow modelini aldım günlük kullanım için, 230 liraya. hatta elite modeli 200 lira ve gayet ağır kaliteli bi ürün.

sonra baktım ki ben bu ürünleri her gün kullanıcam neden uyduruk olsun ki bi kere alıyorum adam gibi olsun dimi yani, neyse işte daha fazla önem vererek araştırarak ve de paraya kıyarak alıyorum günlük kullanacağım takımları... 40 yılın başı misafir gelicek de onun için bi dünya harcıyoz ama günlk kullanım için hesaplıya biraz da uyduruğa kaçıyoruz...

siz bilirisiniz canlar..
benimki fikirdi..

megimmmmm

yaa ben bu kanıya nerden vardım sölimm bööle renkli olanlarından alıcaktım essede elleyince catalı teneke gibin geldi o yuzden..mutlaka daha iyileri de vardır ama şans işi :26:

nefesim yeni topic açtım bu bölümde sözlenmemiş olanların çeyiz topiği diye orda da güzel paylaşımlar var tatlım gelip bakabilirsin.

megimmmmm

yaa ben bu kanıya nerden vardım sölimm bööle renkli olanlarından alıcaktım essede elleyince catalı teneke gibin geldi o yuzden..mutlaka daha iyileri de vardır ama şans işi :26:

anladım nefesim
aslında çatal kaşıktan ziyade tabak çanaktı kastettiğim benim..
salata kayık tabakları,kaseler vs..
çatal kaşıklarda da nispeten kaliteli olanlar var tabii..

neyse sizler bilrsiniz canlarım,içinize sinmesi önemli elbette..

nefesim yeni topic açtım bu bölümde sözlenmemiş olanların çeyiz topiği diye orda da güzel paylaşımlar var tatlım gelip bakabilirsin.

tamam canım bakarım yarın sabah ilk sayfadan itibareeen

aa ben yanlıs anlamısım o zaman salata tabakları,kaseler falan olabılır tabi..

Son düzenleme:
Hepsi çook güzel ii günlerde güle güle kullan.....
Bişey sormak istiyorum Yemek servisi tabaklarını nerden aldın acaba... Çook beğendim ve almak istiyorum... İstanbuldaysan eğer nerden aldın acaba???

canım bende bunun kablolu olanını alıcam gule gule kullan
ben pek guvenemdım sarjlıya :18:

hımmm anladım canım saol.bilmiyorum aldım 300 tl para verdim umarım değer ya ŞANSS valla bu şeylerr SENDE bozulan bende bozulmayabilir,bende bozulan sende bozulmayabilir böle şeyler ..
alıp koyuyorum valla napimmm yarın birgün hayatıma biri girdiğinde pat diye olursa yetiştiremem o yüzden alıyorum valla
hevesleniyorumda burda görüp:))

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kalıtesını onunu bununu bılmemde keske almadan bıraz baksaydın fıyatını. 300 lıra verdım demıssın bızım burda 250 lıra (
hem haklısın yavas yavas bırıkıyo ve acayıp para gıdıyo daha cokkkkkkkkkkk eksık varrrrrrrrrrr

bunu bende çok beğeniyorum tatlım yaa... Nasıl acaba :26: Kullanışlı mıdır ki :26:

canım valla kız anlatmıştı baya etkilediydi beni

üründen çok memnunlar yorumlara baktımda ceviz kırabiliyormuş,buz kırıcı ,doğrayıcı milkshake yapabiliyomşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…