- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 37
- Konu Sahibi december90
-
- #2.201
ben catal kasık takımı almıstım gecen yıl ama sımdı bı tane daha almaya karar vermek zorunda kaldım
jumbodan aldım ben ve onu gunluk hayatta kullanmam o yuzden sımdı bırde gunluk alım dıyorum ar yıldız alıcam sanırım 470 lıra falan onlarda
offf daha yemek takımım yokk gunluk yemek takımımda yok amann yokda yok işteeee
kaba seylerı bır alımde uvur zıvırı ev bellı olunca alırım dıyorum :26:
kızlar günlük çatal-kaşık ve tabak-çanak vs takımlarınızı,neden şu 1 milyoncu ucuzcu dükkanlardan almıyosunuz..(ben öyle yapmıştım.. e günlük ne de olsa..)
bi fikir sadece
kızlarr bugun gıttım sonunda ladım gunluk catal kasık takımını
ar yıldızdan aldım fıyatı 500 dedı ama ellerınde tek bır takım kalmıs. hemde uretımı artık olmayan bır modelıymıs bu nedenle 400 e verdı inş bır sorun yasamam
canım liselerde karışıklık oluyor herkes biirlerine devrediordu yanlışlık olmuştur yoksa nie silsinler aşk olsun canım.
megimmmmm
yaa ben bu kanıya nerden vardım sölimm bööle renkli olanlarından alıcaktım essede elleyince catalı teneke gibin geldi o yuzden..mutlaka daha iyileri de vardır ama şans işi :26:
nefesim yeni topic açtım bu bölümde sözlenmemiş olanların çeyiz topiği diye orda da güzel paylaşımlar var tatlım gelip bakabilirsin.
anladım nefesim
aslında çatal kaşıktan ziyade tabak çanaktı kastettiğim benim..
salata kayık tabakları,kaseler vs..
çatal kaşıklarda da nispeten kaliteli olanlar var tabii..
neyse sizler bilrsiniz canlarım,içinize sinmesi önemli elbette..
Kızlar güle güle kullanın aldklarınızı:81: hepsi çok güzel. Ben de ekliyorum; :78:
Reçellik;
Kahve Takımım;
Sosluklarım şimdilik 3 tane ama 6 ya tamamlıcam
Çerezlik fotoda 2 tane ama normalde 3 tane
Yemek servisi için tabaklarım:97:
Borcamlarım
DÜN BUNU ALDIM KIZLAR NASIL
canım bende bunun kablolu olanını alıcam gule gule kullan
ben pek guvenemdım sarjlıya :18:
hımmm anladım canım saol.bilmiyorum aldım 300 tl para verdim umarım değer ya ŞANSS valla bu şeylerr SENDE bozulan bende bozulmayabilir,bende bozulan sende bozulmayabilir böle şeyler ..
alıp koyuyorum valla napimmm yarın birgün hayatıma biri girdiğinde pat diye olursa yetiştiremem o yüzden alıyorum valla
hevesleniyorumda burda görüp:))
DÜN BUNU ALDIM KIZLAR NASIL
bunu bende çok beğeniyorum tatlım yaa... Nasıl acaba :26: Kullanışlı mıdır ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?