- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
hehe bende hıc bırsey yokk bı tek koca buldum ceyızıde onu bulunca ıllakı alrıım dedım hıc bırsye almadımmmDDDDDDDDD
Hiçbişeyy :1closedeyes:
başla canım başla valla çok zorlanırsınız bi bakmışsın gün askerin gelmiş hade düğün yapalım dediğinde zorlanırsınız sölimmm
yaa oyle de hep aynı seyı soyluyorum
bırsey begenıyorum gıdım alım dıyourum sonrada ya daha guzelı cıkarsa ya aldıgımı pışman olursma dıyorum
sımdılık sadece korkamzın tencere setı var onuda annem yıllarrr once almıstı 5 sene falan oldu
tac dan bornoz sıpars vermıstım hala gelmedı ellerınde yoktu meger o model bıtmıs fabrıkada yenıden urelıyomus tam 1,5 ayrdı beklyıorum bakalım
ondan sonra da blender setı alacam oyle oyle goıdıyo ıste:enbuyukkk:
aynı şey bndede var aslında annemde sölüo daha güzelleri çıkar dio ama gidip burcu bunu alalım die gelio daha güzelleri çıkar die sölüoruz ama pat diede olursa çk zorlanırız canım o yüzden şimdi almıp koyalım bana gidip aldık işte ağustosda çaycının taksitleri bitio meyve sıkacağı veya yemek takımı alcam karacanın çk güzel
yaa karaca ben alamyaı dusunmuyorum cunku bı kac yerden duydum
gercı sneınde hevesnını kırmak sıtemyıorum sadece duydularımı paylasıcam
bu sıtede de bı akc yerde gecmıstı karaca tavsıye etmeyenler varr
hemde benım kuzenımın bı arkadası orada mı calısıyormus kesınlıkle karaca almayın hıc tavsıye etmem demıs :SSSS
allah iyiliğğini versin tatlıkızım ya çok güzel olmuş topic :dance:
ben varım ben varım deli gibi alıyorum ben de ya bitmiyo bitecek gibi gözükmüyo kaydirigubbakcemile2
ya kızlar yaş geldi çattı artık ha diyince alınmıyor ki öyle şeyler bi düdüklü alıcam şimdi mesela 300 lira en az taksite giricem mecbur düdüklünün de modası mı olur.
Al clipso koy kenara. Çatal bıçak jumbo alıyorum ben mesela ömür boyu geçmez modeli. tepsisiydi çay setiydi derken alıyobaşını gidiyo masraflar.
Ben sadece elektrikli mutfak aletlerini en sona bırakıcam düğüne az zaman kala
onlar değişiyor doğru ama nevresimdi filan geçmez en fazla 1.5 senem var geçmez modası
saol canım benim valla bndede var bnde böle nişan olayı olsa varya ayy ne güzel olur bnde acayip heyecanlanmıştım çacıyı alırken sanki nişanlıyımda ewlilik hazırlığı yapıormuşumki gibi hissetdim kendimi ya ahh ahhh
yaa karaca ben alamyaı dusunmuyorum cunku bı kac yerden duydum
gercı sneınde hevesnını kırmak sıtemyıorum sadece duydularımı paylasıcam
bu sıtede de bı akc yerde gecmıstı karaca tavsıye etmeyenler varr
hemde benım kuzenımın bı arkadası orada mı calısıyormus kesınlıkle karaca almayın hıc tavsıye etmem demıs :SSSS
ben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)
ben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?