- Konu Sahibi december90
-
- #2.181
Sevdiğim askerde, süreklide bu çeyiz topiğindeyim ama neden buraya hiç yazmamışımm şaşırdım :26: Benim 4 günüm var askerime kavuşmama, bitti çok şükür darısı başınıza, çoğu şeyi almak için tutuyorum kendimi beraber almak istiyorum geri kalanları
Günlük çatal bıçaklardan bahsetmişsiniz bende bu ara bu konuda kararsızım, bi milyoncuda satılanlar bazıları fena değil aslında kullanılabilir. Ama oluncada iyisi olsun diyee kararsız kalıyoruz. Krc nın 24 parçalık takımları var bide ayrıyetten 12 şerli satılan kaşık, çatal vs. leri var hangisini alsam kararsız kaldım siz ne dersiniz?
canım aklını karıstırmak ıstemem ama o kadar cokkk rastladımkı soylemeden edemeyecegım
bır cok forumda kullanıcı yorumlarında aynen şu yazıyo 'karacanın katal kasık takımını kesınlıkle almayın'
kullananlar hıc memnun deıll cogu kısı aldıgına pişman. hatta 2-3 yerde okumustum krc kasıklardan bazıları paslanmıs
ben normal set halınde takım alıcam gunlukte de souncda hemen hepsı lazım dıye dusunuyorum parca parca olmasındansa hepsını bır alım dıyorum. gıttım gecen gun sordum fıyatlarını. hısarın var ındırıme gırmıs 580 falan. krc 400 cıvarı. aryıldız ise 470. krc almaktansa dıyorum madem bır kere alınyıo ömurluk olsun ıstıyorum 3-5lıra neyse fazla verım sonra pişmanlık yasamım dıyorum. bugun aslında gıdıp alıcaktım baska işim cıktı. yarın gıdebılırsem eger alıcam. aklımda soru işareti kalması napim olmusken tam olsun :93:
ben pek saglıklı olduklarını dusunmuyorum onların :26:
çin malı sonucta ne bıleyımm
Bende o krc ile ilgili yazıları okudum, şaşırmıştım, hatta krcdna alcam diyenlere okuduklaırmı iletiyodum. Ama ne biliym günlük kullanıcam diye bir de desenleri çok hoşuma gittiği için düşünmüştüm.
Ben tam takım düşünmüyorum 24 parça olanlardan 2 tane alıp 12 ye tamalmlarım diye düşünmüştüm. Krc alırsam sürekli kullanıcam ve doğal olarak yıkancak söylenenler doğruysa paslanırsa felan çok üzülürüm. Sanırım başka markalardan alternatif bakmalıyım. Sağol cnm İLGİN İÇİN
ama porselen,seramik olan ürünlerin kalitelisi de çin malı olabiliyo..
onları blmıyorumda ben catal kasık ıcın dıyorum
valla dusunmekten yedım kafayı
kızlarr bugun gıttım sonunda ladım gunluk catal kasık takımını
ar yıldızdan aldım fıyatı 500 dedı ama ellerınde tek bır takım kalmıs. hemde uretımı artık olmayan bır modelıymıs bu nedenle 400 e verdı inş bır sorun yasamam
saol canım benımmHadii hayırlı olsunn cnmm, güle gülee kulannnn:79:
mutlulukla kullan inşallah fıstıım heathim
oyyy saolll canımm meg imm
canımm noldu sana,gri olmuşsun fıstıım?
maıl adresımın guncellenmesı gerekıyomusdayenı adresım yokmus o yuzden sıteye gıremıyodum neyse hallettık sımdı
oh hoşgeldin heathim benim
eski şafakçıların topiğine gelsene
küsüm ben orayabir kac hafta nete gıremedım hemen benı lıstelerden sılmıslerdı
daha takılmıyorum oraya o yusdenn
Alla alla neden siliniyomuş ki:26:
şafak topiği değil,eski şafak kankalarının,bitmeyen dostlukların topiği bu canım
küsüm ben orayabir kac hafta nete gıremedım hemen benı lıstelerden sılmıslerdı
daha takılmıyorum oraya o yusdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?