Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

canım kesme bardaklar cok agır duruyor sade durmaz..bizimde evde kesme bardaklar var..annem rahmetlı oldugu ıcın babamla abım sen al ceyızıne vıtrınlık dedı onları alıcam..ve dedıgın gıbı cok pahalılar bunlar bırde paşabahcede var bnmkiler paşabahçe ve vıskı bardaklarının tanesi 50 lira civarı bunların.onlarada bak..

gule gule kullan canım. sızın dugun ne zamankı ?

nısanlım 6 ay sonra askerden gelecek
ondan sonra hayırlısıyla..

senin düğünün ne zaman canım??

Son düzenleme:
amannnn nekadar güzel bir başlık bu böyle yaaa
nişanlımın askerden gelmesine son 58 gün''cük''
benimde hemen hemen herşeyim hazır allahım hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:)

benım nısanlımda asker safak 101 artık bakalım dugun ne zaman olur bılmıyorum hıc konusulmadı olsa olsa bu yıl ekım kasım gıbı olur eger o zamana yetısmezse seneye kalacak mecbur

hee bu arada tefal Express+ Su Isıtıcısını aldım cuma gun
adam 150 lıra dedı sok oldum ınt. de 120 cıvarı falandı hep
neyse sonra tamam hadı 100 e verım dedı aldım :26:

benım nısanlımda asker safak 101 artık bakalım dugun ne zaman olur bılmıyorum hıc konusulmadı olsa olsa bu yıl ekım kasım gıbı olur eger o zamana yetısmezse seneye kalacak mecbur

bizimde öyle olacak sanırım canım nısanlım hayırlısıyla hazıran bası gelecek..

kendını toplaması hazırık falan derken 2011 sonuna ya da 2012 basına sarkacak..yaz düğünü hayal etmiştim hep ama bakalım kısmet ne zamansa o zaman olsun artık..

hakkımızda hayırlısı canım..

kızlaar emınonundekı bı tac magazasıyla dıger yerlerdekı tac magazaları arasında fıyat farkı var mı gercekten

kızlaar emınonundekı bı tac magazasıyla dıger yerlerdekı tac magazaları arasında fıyat farkı var mı gercekten

canım onu bılmem ama ınt. de kı normal satıs fıyatı ıle bayıden almak arasında dunya fark var. lıste fıyatı 242 lıra olan bornoz takımını bayıden 200 lıraya nakıtde aldım. gecenlerde hedıye bır nevresım takımı almıstım 20 lıra ındırımde onda yaptı.

selamlar...

benim nisanlimda askerde...
safak 127 gun daha... :2: of cok kotu bi durum!! allaha sukur kisa donem cikti!

benim var az cok biseylerim...
annem tencere takimi, kettle, bornoz takimi, havlu almis...
ben de oyle ivir zivir aldim... tuzluk-baharatlik-bardaklar-guzel gordugum kaseler...
kahvalti takimim ve meyve sikacagim haricinde pek buyuk biseyim yok...
he bi de birkac adet nevresim takimim var, begenip oyle aldigim.

mayis'ta gelicek allahin izniyle... sonra bakalim ne olucak... haziran-temmuz is aramakla gecer onun icin. agustos zaten ramazan...
halimiz mechul

yaa ben tacın ınternettekı emprime yorgan dedıklerınden aldım ındırımde dıyor ama ordakınden daha uyguna aldım orda 53.90 yazıo ben 35e aldım ama nevresım uyguna bulamadım hıc..7 nevresımım var 1 tane de sırf saten aldım ..yanı aslında yeter ama ben bı tane de bembeyas ıstıyorum..bıde hep gozum nevresımlerde kalıo..o yusden sordum canım..birde bı kaç tane daha mısafırlık havlu almam gerekio..

oyyy eksik hiç bitmio kiiii

bende tacın bornoz takımını cook begendım ama cooook paalı geldii..sen nerden aldın cnm 200e?bambulardan mı aldın?

Son düzenleme:
ben henuz kendıme hıc nevresım takımı almadım tacı deılde sarevın modellerını daha cok begenıyorum 3 tane falan alıcam cunku annem dantellıde yaptırıyo hıc ıstemıyrum ama kullanmasam kalbı kırılacak
mısafır havlusu banyo havlusu ben henuz almadım cok kalıtelı bırseyde almam sanırım. ama el havlusu olarak 10 tane falan var. hem onları dugunden sonra da alabılırım dıye pek acele etmyıorum
ben bornoz takımını alalı baya oldu 7-8 falan. o zamanlar 242 ıdı fıyatı sımdı netden baktım aynı model 295 olmus yuh dedım.
ben giresundan aldım ve benım ıstedıgım model yoktu sıparısle geldı ve bayada gecıkmelı geldı 3-4 kere gıttım sordum geldı dıye o arada tabı tanıstım artık bayının sahıbı ıle adamda o yuzden 200e verdı tanıyrum sızı hem bayada bekledınız 200 e verıcem sıze dedı. hee ewet benımkı bambu

benım ceyızıme ılk aldıgım sey nevresım takımıyla..sarevden 3 tane almıstım..evet sarevın cızgılerı daha hos gelıo banada..

benım özdılek bornoz takımım var hedıye geldı ama benım ıstedıgım bıraz daha pastel tonlarında ama artık nısanlım gelınce karar verıcem..alıp almamaya..

benım bırsuru havlum var ama ara ara gıdıp alıyorum yıne..
dun gıttım 2 tane daha havlu aldım ve 2. yorganımı da aldım tactan..

canım aldıklarını gule gule kullan..ayyy heem streslı hem heyecanlı oluo ceyız alısverısı..

bende sureklı alısverıs yaptıgım yere solım bana uyguna bornoz ayarlarlarr belkı tactaan

bende sureklı alısverıs yaptıgım yere solım bana uyguna bornoz ayarlarlarr belkı tactaan

canım bu ındırım tamamen onların elınde valla işlernine geldımı oyle bır ındırım yapıyolar kı

gecen gene soylemısdım su ısıtıcısı aldım tefalden 149 dedı o kadar veremem dedım ee hadı sana 100 e verım dedı dusun hıc ısrar bıle etmedım sadece pahalı ımıs dedım 50 lıra ınıverdı adam :26: demesem demekkı 149 a satacak bana

valla daha ne alıcam hıc bılmyıorum hangısınden baslıcamı sasırdım
ayyyyyyyyy sabırrr

dogru dıosun canım zaten kar oranları neredeyse %100 hani bi bornoz maliyeti max. 30 liradır..sısırıyolar fıyatları..sen hgayet ıyı almıssın acelemız olmadıgı ıcın kampanyalı urunlerı almak ve pazarlık yapmamız gerekio..eksık cook bıtmıyor hıc ve bazen bende tıkanıp kalıyorum ne alcagıma karar veremıyorum..çatal bıcak takımımı almadıgım daha..mutfak ıvır zıvırları alıyorum

ben catal kasık takımı almıstım gecen yıl ama sımdı bı tane daha almaya karar vermek zorunda kaldım
jumbodan aldım ben ve onu gunluk hayatta kullanmam o yuzden sımdı bırde gunluk alım dıyorum ar yıldız alıcam sanırım 470 lıra falan onlarda
offf daha yemek takımım yokk gunluk yemek takımımda yok amann yokda yok işteeee
kaba seylerı bır alımde uvur zıvırı ev bellı olunca alırım dıyorum :26:

kızlar günlük çatal-kaşık ve tabak-çanak vs takımlarınızı,neden şu 1 milyoncu ucuzcu dükkanlardan almıyosunuz..(ben öyle yapmıştım.. e günlük ne de olsa..)
bi fikir sadece

Son düzenleme:
kızlar günlük çatal-kaşık ve tabak-çanak vs takımlarınızı,neden şu 1 milyoncu ucuzcu dükkanlardan almıyosunuz..(ben öyle yapmıştım.. e günlük ne de olsa..)
bi fikir sadece

ben pek saglıklı olduklarını dusunmuyorum onların :26:
çin malı sonucta ne bıleyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…