- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMarmaris
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMarmaris
Amin şimdi badana boya işi var birde bakalım nasıl olacakHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Erkek Iside bize kaldı ya ne diyimAmin şimdi badana boya işi var birde bakalım nasıl olacak
Sevindim adınıza. Eğer tasinacagimiz evi oturanlar bir hafta içinde bosaltmazsa eşim izin de kullanamayacak.Kızlar benim eşim cumartesi günü izne ayrıldı darısı tüm bekleyenlere olsun
Ya gözün aydın canım inşallah insallahKızlar benim eşim cumartesi günü izne ayrıldı darısı tüm bekleyenlere olsun
Taşındınız mı eşin geldi mi neler yaptınızSevindim adınıza. Eğer tasinacagimiz evi oturanlar bir hafta içinde bosaltmazsa eşim izin de kullanamayacak.
Pazartesi tasinicam eşim hiç gelmedi ve gelemicek de hayırlısı bakalım. Bu yılı hayırlısı ve sağlık olsun diye diye bitiricez galiba.Taşındınız mı eşin geldi mi neler yaptınız
Taşınmak için bile izin vermediler mi tek başına nasıl halledeceksinPazartesi tasinicam eşim hiç gelmedi ve gelemicek de hayırlısı bakalım. Bu yılı hayırlısı ve sağlık olsun diye diye bitiricez galiba.
Sende durumlar nasıl ben şu aralar yine bu kötü günler geçmeyecekmiş gibi düşünüyorum bazen çok üzülüyorum..Hepimizde durum aynı sanırım
Bende öyle düşünüyorum, daha en az 3 ay gelmeyeceklerSende durumlar nasıl ben şu aralar yine bu kötü günler geçmeyecekmiş gibi düşünüyorum bazen çok üzülüyorum..
Niye 3 ay ki? Bence yine bir haftalık izne gelirlerBende öyle düşünüyorum, daha en az 3 ay gelmeyecekler
En son 3 ay karantina demişlerdi. Senin eşin en son ne zaman geldi ?Niye 3 ay ki? Bence yine bir haftalık izne gelirler
Yasak geleceğine emin misin? Ben geleceğini pek sanmıyorum zaten o yönde açıklama yapmışlardı. Benim eşim zaten görevde en 1 ay yok sonrasında gelebilir belki diye ümit ediyorumSokağa çıkma yasağı gelecekmiş zaten zor bence
Ne görevinde canım Antalya'da mı şuanYasak geleceğine emin misin? Ben geleceğini pek sanmıyorum zaten o yönde açıklama yapmışlardı. Benim eşim zaten görevde en 1 ay yok sonrasında gelebilir belki diye ümit ediyorum
Arkadaşım polis, karakolda konusuluyormus yaz döneminin bitmesini bekliyorlarmis gelecekmiş yani yasak. Bende gelmez sanıyordum ama gelecekmisYasak geleceğine emin misin? Ben geleceğini pek sanmıyorum zaten o yönde açıklama yapmışlardı. Benim eşim zaten görevde en 1 ay yok sonrasında gelebilir belki diye ümit ediyorum