Asker Eşleri

Ekimin ortasında gelir o zaman zaten şu dönemde olan bir sağlıkçılara bir denizcilere oldu. Nerdeyse 7 ayımız yalnız geçti
Aynen öyle bıktık mahvolduk, ben virüsü cikaranada ülkeye getirenede çok güzel şeyler sayıyorum içimden .. ev bile tasiyamiyoruz gerçekten bezdik

Kızlar karantinadan dolayı vardiyalı sistemde olmayan gemiler de mavi gemi statüsüne kasımda geçecekmiş. Yani vardiyalı çalışıp seyir olmadığında akşam eve geleceklermiş. Çevremden öyle şeyler duydum sizin de bilginiz var mı? Simal0401 Simal0401 D dgdln

Kızlar karantinadan dolayı vardiyalı sistemde olmayan gemiler de mavi gemi statüsüne kasımda geçecekmiş. Yani vardiyalı çalışıp seyir olmadığında akşam eve geleceklermiş. Çevremden öyle şeyler duydum sizin de bilginiz var mı? Simal0401 Simal0401 D dgdln
Hiç duymadım canım ah inşallah öyledir ya sen nerden duydun peki

Hemen eşime sordum savaş durumundayız böyle bı şey imkansız diyo

Hiç duymadım canım ah inşallah öyledir ya sen nerden duydun peki

Hemen eşime sordum savaş durumundayız böyle bı şey imkansız diyo
Zaten bazı gemiler mavi gemi statüsündeydi. Eşim iş arkadaşından duymuş öyle muhabbet geçiyormuş ama resmi bir açıklama henüz yok. İnşallah doğrudur. Limana gelip boşu boşuna bekliyorlar. Kimisi de her akşam evine geliyor. Çok adaletsiz :KK43:

Zaten bazı gemiler mavi gemi statüsündeydi. Eşim iş arkadaşından duymuş öyle muhabbet geçiyormuş ama resmi bir açıklama henüz yok. İnşallah doğrudur. Limana gelip boşu boşuna bekliyorlar. Kimisi de her akşam evine geliyor. Çok adaletsiz :KK43:
Benim eşim savaş gemisinde sanırım o yüzden umutsuzum, savaş halindeler çünkü sürekli seyir . Senin eşinin gemisi limanda ise olabilir inşallah ♥️ evine giden var mıymış of ya adaletsizlik tabi ki bu nasıl böyle bir ayrım yapılıyor ki

Benim eşim savaş gemisinde sanırım o yüzden umutsuzum, savaş halindeler çünkü sürekli seyir . Senin eşinin gemisi limanda ise olabilir inşallah ♥️ evine giden var mıymış of ya adaletsizlik tabi ki bu nasıl böyle bir ayrım yapılıyor ki
Var kızlar mavi gemi statüsünde olanlar var. Nöbet ve seyir dışında akşamları ve haftasonları evlerine gidiyorlar :KK43: biz beyaz gemilerde çalışanların eşleri olarak kendi derdimize yanalım çünkü ben aralık ocaktan önce bu karantinanın biteceğine inanmıyorum. 7. ay bitti resmen :KK43:

Hiç duymadım böyle bişey benim eşim daha izin bile alamadı. Kasım gibi belki bir hafta izin alma ihtimali var ki sadece ihtimal oğlum babasız bir yıl geçirdi yarın doğum günü. İnşallah doğrudur ama hiç umut yok. İstanbul'da kamuda dönüşümlü çalışma sistemine geçilmiş yani vaka sayıları hızla artmaya devam ederken ve insanlar iyice tedbirsizlesmisken sanmıyorum böyle bişey olacağını ama gönül istiyo tabi. Hadi içimize bi umut tohumu attın ne kadar inandırıcı olmasa da kalbim inanmak istiyo

Benim eşim imkansız dedi bilmiyorum artık 😔 o kadar bıktık ki herkes serbest normal hayata dönüldü bı onlar dönemedi biz dönemedik gerçekten böyle adalet olmaz olsun

Var kızlar mavi gemi statüsünde olanlar var. Nöbet ve seyir dışında akşamları ve haftasonları evlerine gidiyorlar :KK43: biz beyaz gemilerde çalışanların eşleri olarak kendi derdimize yanalım çünkü ben aralık ocaktan önce bu karantinanın biteceğine inanmıyorum. 7. ay bitti resmen :KK43:
Evet bizim apartmanda bile sabah gidip akşam geliyorlar. Kaç aydır evdeler. Sanki biz insan değiliz 8 aya geçicez. Çok mantıksız ve adaletsiz uygulamalar yapıldı :KK43:

Hiç duymadım böyle bişey benim eşim daha izin bile alamadı. Kasım gibi belki bir hafta izin alma ihtimali var ki sadece ihtimal oğlum babasız bir yıl geçirdi yarın doğum günü. İnşallah doğrudur ama hiç umut yok. İstanbul'da kamuda dönüşümlü çalışma sistemine geçilmiş yani vaka sayıları hızla artmaya devam ederken ve insanlar iyice tedbirsizlesmisken sanmıyorum böyle bişey olacağını ama gönül istiyo tabi. Hadi içimize bi umut tohumu attın ne kadar inandırıcı olmasa da kalbim inanmak istiyo

Benim eşim imkansız dedi bilmiyorum artık 😔 o kadar bıktık ki herkes serbest normal hayata dönüldü bı onlar dönemedi biz dönemedik gerçekten böyle adalet olmaz olsun
İzinleri de aşırı saçma. Bir hafta önce izinler kapalı dediler sonra yine izinler açıldı dediler. Ben artık neyin doğru neyin yanlış olduğuna pek inanamıyorum. Sadece bu mavi gemiye geçişin kasımda başlayacak olmasına inanmak istiyorum. Umarım doğrudur. Şu virüs döneminde bizim kadar eziyet çeken bir sağlıkçılar var. Diğerleri hayatını yaşamaya devam ediyor. Olan yine bize oluyor

Aynen öyle asla helal etmiyorum hakkımı ne çektik biz biliriz bir de Allah bilir . Onları ayrıcalığı neymiş acaba onlara virüs bulasmmiyor heralde yazıklar olsun
Adaletsizlik olduğu için bizi bu kadar mağdur ettikleri için bende hakkımı helal etmiyorum. Her gün evine gidip gelenleri gördükçe daha çok sinir olup daha çok üzülüyorum. Bize bunları yaşatanlar da sevdiklerine ömür boyu hasret kalırlar inşallah...

İnşallah kesinlikle katılıyorum aylardır heder olduk evi taşıyacağım nasıl taşırım naparim bilmiyorum her yük bize kaldı Allah a havale ediyorum hepsini

X