- 20 Nisan 2015
- 57
- 95
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de 6! Yihu :)son 7 gün
Merhaba eşsiz iki yıl çok zor geçmiştir , umarım herşey gönlünüzce olurmerhaba arkadaşlar benim eşimde asker bende memurum eşim şırnakta ben gitmedim kızım yeni doğmuştu tayin bekliyoruz bakalım inşallah herkesin istediği yer çıkar bizimde tabi :)
artık açıklansınevet çok zor oluo halada yinede çok şükür annem var onunla kalıyoruz en büyük destekçim benimde kafam karışık tekrar ankaraya gelemezse eşim nasıl yaparım diye düşünüyorum çalıştığım kurumun taşrası yok
Salı-Cuma arası açıklanacak diyolarmış şimdi de neyse her halükarda haftaya öğrenmiş olucaz Ama düğünü haziranda olanlar için çok kötü onlar ne yaptı acabapazartesi açıklanacak demişlerdi
Salı-Cuma arası açıklanacak diyolarmış şimdi de neyse her halükarda haftaya öğrenmiş olucaz Ama düğünü haziranda olanlar için çok kötü onlar ne yaptı acabapazartesi açıklanacak demişlerdi
evet çok zor oluo halada yinede çok şükür annem var onunla kalıyoruz en büyük destekçim benimde kafam karışık tekrar ankaraya gelemezse eşim nasıl yaparım diye düşünüyorum çalıştığım kurumun taşrası yok
Salı-Cuma arası açıklanacak diyolarmış şimdi de neyse her halükarda haftaya öğrenmiş olucaz Ama düğünü haziranda olanlar için çok kötü onlar ne yaptı acaba
Eşi uzman çavuş olan birisi var mı acaba?
evet karanet salı demiş cuma nedirBizde kibristayiz tayin bekliyoruz salı günü açıklanacak dediler Cuma nerden çıktı yine ..beklemekten bıktık yahu..
eşim salı kesin dedi ne bileyim bu cuma nerden çıktı şimdi ay fenalıklar geldi bu nedir mayıs açıklanacaktı haziran oldu hala haber yok hay bu seçimin.Tekirdağdayiz 6 senedir,esim astsubay benimde...Bu sene şansımıza bir ay gecikme yedik...vallahi billahi catliycam artık....bi cuma diyorlar,bi pazartesi,bi salı...yokmu kesin bilgisi olan hanımlar... hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Kıbrıs tercih dısımı cıktı sıze nasıl koşulları bende cok korkuyorum kıbrıs cıkar dıye hayırlısı bklm olmadı 2 yıl ucretsız ızın alıp bende gıdıcem esımle bebegımızde daha kucuk nasılmyaparız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsunBizde kibristayiz tayin bekliyoruz salı günü açıklanacak dediler Cuma nerden çıktı yine ..beklemekten bıktık yahu..