- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Biz bize kaldık :) eee cnm ne yaptın bugünbaşbaşayız desene
aynıyım canm sen neler yaptın çalışmaların nasıl gidiyor? bu topikte kimseciklerden ses yokBiz bize kaldık :) eee cnm ne yaptın bugün
Bende ne yapayım canım ders çalıştım akşam oldu bi takılayım dedim :) gülçinle konuşuyorduk sonradan nereye kayboldu bilmiyorum.. En son eşi gelecekti sanırım geldi ve onunla zaman geçiriyor.. Önceleri topik epey canlıymış şimdi ise sönmüş durumda.. Gelenlerde kaçıyoraynıyım canm sen neler yaptın çalışmaların nasıl gidiyor? bu topikte kimseciklerden ses yokgülçin ile konuşmuştuk bir ara o da yok hiç buralarda siz de konuşmuş muydunuz?
ayy şöyle asker eşlerinden birsürü bildirim gelsede topluca konuşsak değil miBende ne yapayım canım ders çalıştım akşam oldu bi takılayım dedim :) gülçinle konuşuyorduk sonradan nereye kayboldu bilmiyorum.. En son eşi gelecekti sanırım geldi ve onunla zaman geçiriyor.. Önceleri topik epey canlıymış şimdi ise sönmüş durumda.. Gelenlerde kaçıyor
Ahh ahh nerdeee herkes kocişiyle yanyana kimse takılmıyor bu topiğeayy şöyle asker eşlerinden birsürü bildirim gelsede topluca konuşsak değil mibiz de sevgililerimzn yanında olabilsekte kaybolsak keşkemm dimi
evet ya farkımız yok. hatta ben denizci eşlerinin topiğine de bakıyordum onlardan da farkımız yokAhh ahh nerdeee herkes kocişiyle yanyana kimse takılmıyor bu topiğeaslında aktif olan yer var da orda da asker yolu gözleyen bayanlar var :) gerçi bizimde farkımız yok onlarda haha :)
Canım onlar bizden daha beter.. Yine biz er yada geç yanlarında olacağız fakat onların eşleri hep seferdeevet ya farkımız yok. hatta ben denizci eşlerinin topiğine de bakıyordum onlardan da farkımız yokahh ne kısmetsıziz biz be sevmediğimiz insanlar bile burnumuzun ucundayken en olması gerekenler neden yok
evet tatlm onların işi bizden de zor bir de o kadar ay uzak olup çok kısa bir süre izinleri oluyormuş.bizim durumumuz geçici yine şükürCanım onlar bizden daha beter.. Yine biz er yada geç yanlarında olacağız fakat onların eşleri hep seferdeallah korusunn Denizci istemezdim full açık denizdeler 6 ay yoklar çocuk bile olmaz :) acaba yanına gitsen 2 günlük bile olsa otelde falan kalamaz mısınız ?
Tipik er hayatı gibi oofffff çok sıkıcı olmalı yazık yaaevet tatlm onların işi bizden de zor bir de o kadar ay uzak olup çok kısa bir süre izinleri oluyormuş.bizim durumumuz geçici yine şükürcanım eşim bir köyde ve merkeze 100 km karayolu var ama kullanmaları yasak askeri helikopterle gidip geliyorlar o da anca izne gidip gelirken.zaten şırnak bana göre türkiyenin öbür ucu mümkün değil yani..eşim de çok bunalıyor hiç bir imkanları yok sürekli taburun içindeler ona da yazık bana da yazık kars nasılmış canım imkanları falan?
-20 aman allahım kim bilir ne kadar soğuktur biz az bir soğuğa dayanamıyorken. canım inş. o günlerde gelir evine geldiğinde çorba yaparsın:) askeriyede çalışanların işi çok zor tabi bizimde öyleTipik er hayatı gibi oofffff çok sıkıcı olmalı yazık yaacanım telefonda konuşun mesajlaşın inanın çok güzel oluyor :) 100km de epey varmış.. Mecbur bekleyeceksin başka yolu yok baksana helikopterle gidip geliyorlarmış... Canım benim aşkım daa. 3 gündür tatbikatta yarına inş. Bitiyor -20 derece havada sabahtan akşama kadar hatta geceye kadar duruyorlar düşün artık gündüz -20, gece don oluyor.. Donmuş halde eve geldi 21:30 gibi skype gel özledim dedi görüştük sonra bir baktım gözleri gidiyor yüzü. Gözü kızarmış soğuktan bende yat dinlen dedim uyuyor şimdi keşke yanında olsamda çorba yapıp ellerimle içirsemm içim el vermedi öyle görünce Kars fena yaa doğunun ana bölgesimi neymiş herşey oraya bağlıymış o yüzden denetimler tatbikatlar ne ararsan var.. Öyle lanet yerdeki düşün adamların karısı doğum yapacak izin vermiyorlar...
Birde uyku tulumunda yatıyorlar arazide-20 aman allahım kim bilir ne kadar soğuktur biz az bir soğuğa dayanamıyorken. canım inş. o günlerde gelir evine geldiğinde çorba yaparsın:) askeriyede çalışanların işi çok zor tabi bizimde öyleallah yardımcıları olsun
evet canım her zaman konuşuyoruz mesajlaşıyoruz arada da görüntülü konuşuyoruz. zaten bunlarda olmasa tahamul edemezdimBirde uyku tulumunda yatıyorlar arazidekaç kişi zatürre olmuş Maalesef canım iki taraf içinde zor... Siz telefonda konuşuyor musunuz sık sık
Hiç yoktan iyidir :)evet canım her zaman konuşuyoruz mesajlaşıyoruz arada da görüntülü konuşuyoruz. zaten bunlarda olmasa tahamul edemezdim
kesinlikleHiç yoktan iyidir :)
kesinlikle
15 gün kalacak canm 4 ayda bir 15 gün izinleri oluyor. kesin hemencecik biter o 15 günCAnım izne bir şey kalmamış.. Kaç gün kalacak geldiğinde
Az daha sabret bak az kalmışş :) eğitim öğretim yılında oldukları için izin kullanamıyorlar15 gün kalacak canm 4 ayda bir 15 gün izinleri oluyor. kesin hemencecik biter o 15 gün.sizz nasıl yapıyorsunuz izinlerinde göörüşebiliyor musunuz nişanlın nereli
Kuzum geçmiş olsun.. Hamilelikte çok fazla diş ağrısı olurmuş normal yani.. İlaç içemeyeceğine göre uyumaya çalış yoksa hiiiiç çekilmez bu illetbir açayım dedim; bugün diş ağrısından muzdaribim kızlar
son 3 ayda olduğumdan kadın doğum izinsiz anestezi yapılmadığından dişe doktora da gitmedim...
bir ara iyiydim sofrayı hazırladım; yemeği yedik başladı yine eşime dedim sofra senin mutfağı da topla ben yatıyorum; mis yapmış mutfağı
uyusam sabah olsa da bir şey kalmasa keşke
canım çok geçmiş olsun çok kötüdür diş ağrısıbir açayım dedim; bugün diş ağrısından muzdaribim kızlar
son 3 ayda olduğumdan kadın doğum izinsiz anestezi yapılmadığından dişe doktora da gitmedim...
bir ara iyiydim sofrayı hazırladım; yemeği yedik başladı yine eşime dedim sofra senin mutfağı da topla ben yatıyorum; mis yapmış mutfağı
uyusam sabah olsa da bir şey kalmasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?