• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kuzum geçmiş olsun.. Hamilelikte çok fazla diş ağrısı olurmuş normal yani.. İlaç içemeyeceğine göre uyumaya çalış yoksa hiiiiç çekilmez bu illet :KK43: trabzon erkeği yaparr tabiii karısınada yardım eder :D

yapar yapar şanslıyım o yönden ;)

canım çok geçmiş olsun çok kötüdür diş ağrısı:KK43: inş. geçer yarına birşeyin kalmaz sen üzülünce bebeğinde üzülür dişini unutmaya çalış iyi gelir belki

unutturmuyor ki kendini...

kırık dişimin dolgusu oynamış; sert bir şey yediğim gün çekiyorum acısını; sabaha kalmıyor inşallah bugün de öyle olur.

Az daha sabret bak az kalmışş :) eğitim öğretim yılında oldukları için izin kullanamıyorlar :KK43:. Eğitim öğretim yılının bitiminde izinlerini kullanabiliyorlarmış... Fakat 10 günlük ekstra izin vereceklermiş kendi izninden hariç.. Tanii daha kesinliği yok eğer kesinse yanıma gelecek nişan için salon bakmamız gerek izin işi yatarsa mecbur 2 günlük bile olsa gelecek.. En spn ağustosta yanıma geldi 1 hafta kaldı sonra daha görmedim :KK43: canım niğdeli :)
eğitimleri ne zaman bitiyor canım? inşallah izin verirler canım 2 gün çok az salon falan bulmak için hasret gidermek için de:KK16:

kızlar bu arada gülçin i merak etmişsiniz cuma günü eğitimleri bitti onun eşinin (kaynım da oradaydı eğitimde) şimdi hafta olmaz o buralarda hasret gideriyordur...

yapar yapar şanslıyım o yönden :KK66:

unutturmuyor ki kendini...

kırık dişimin dolgusu oynamış; sert bir şey yediğim gün çekiyorum acısını; sabaha kalmıyor inşallah bugün de öyle olur.
bir şey buldum senin için:)Kaynaklarda Fatiha Suresini tek sayılarda (örneğin 1,3,5,7 veya 9 hatta daha fazla) sağ elin baş parmağını avuç içine alarak yumruk yapıp işaret parmağını da ağrıyan diş üzerine koyup okumanın ağrıyı dindirdiği bildirmekte. buz koymakta iyiymiş ağzının içine

bir şey buldum senin için:)Kaynaklarda Fatiha Suresini tek sayılarda (örneğin 1,3,5,7 veya 9 hatta daha fazla) sağ elin baş parmağını avuç içine alarak yumruk yapıp işaret parmağını da ağrıyan diş üzerine koyup okumanın ağrıyı dindirdiği bildirmekte. buz koymakta iyiymiş ağzının içine

sağol canım bir deneyeyim bakalım ;)

eğitimleri ne zaman bitiyor canım? inşallah izin verirler canım 2 gün çok az salon falan bulmak için hasret gidermek için de:KK16:
Hiç görmemektense 2 günede razıyım.. :( geçen ay annesiyle gelecektiler ne yazık ki kadın yalnız geldi İzin vermemişler :( bildiğin eğitim değil canım garip bir şey bu anlattıda unuttum... Bunlarda yeni bir uygulama mı denir kanun mu denir bilemedim şimdi :) kısacası ona benzer bir şey gelmiş eğitim-öğretim yılı var ders mi anlatıyorlar ders mi görüyorlar ne Unuttum şimdi içeriğini :) işte bu illet şey yüzünden izinleri kullanamıyorlar.. Sanırım bahara sarkıyo izni.. Büyük ihtimal bahara doğru biter bu uygulama :) pilot bolgeymiş ondan yoğunlar aşırı... Hem Sözlümün gelmesi lazım salonu orduevinde tutmak istiyordum trabzonda bi orduevi var çocukluktan beri oraya bayılıyordum.. Beni içeri sözlüm olmadan almazlar diye mecbur gelmesi gerekecek.. tek başıma gider hallederim dediğimde de hayır içeriye girmeni istemiyorum ne işin var askerlerin içinde ben gelince beraber gideriz dedi.. Bende dört gözle bekliyorum belki yılbaşına gelir sürpriz yapar :D yada yılbaşından sonra :)

Hiç görmemektense 2 günede razıyım.. :KK43: geçen ay annesiyle gelecektiler ne yazık ki kadın yalnız geldi İzin vermemişler :KK43: bildiğin eğitim değil canım garip bir şey bu anlattıda unuttum... Bunlarda yeni bir uygulama mı denir kanun mu denir bilemedim şimdi :) kısacası ona benzer bir şey gelmiş eğitim-öğretim yılı var ders mi anlatıyorlar ders mi görüyorlar ne Unuttum şimdi içeriğini :) işte bu illet şey yüzünden izinleri kullanamıyorlar.. Sanırım bahara sarkıyo izni.. Büyük ihtimal bahara doğru biter bu uygulama :) pilot bolgeymiş ondan yoğunlar aşırı... Hem Sözlümün gelmesi lazım salonu orduevinde tutmak istiyordum trabzonda bi orduevi var çocukluktan beri oraya bayılıyordum.. Beni içeri sözlüm olmadan almazlar diye mecbur gelmesi gerekecek.. tek başıma gider hallederim dediğimde de hayır içeriye girmeni istemiyorum ne işin var askerlerin içinde ben gelince beraber gideriz dedi.. Bende dört gözle bekliyorum belki yılbaşına gelir sürpriz yapar :D yada yılbaşından sonra :)
bizim adaylık süreci gibi yani herşeyden mahrum kalmak..herşey istediğimiz gibi olsa ya keşkee:KK68:bu askerler biraz kıskanç oluyorlar:)

bizim adaylık süreci gibi yani herşeyden mahrum kalmak..herşey istediğimiz gibi olsa ya keşkee:KK68:bu askerler biraz kıskanç oluyorlar:)
Hahaha aynen öyle :) Bu erkeklerin genlerinde normalde kıskançlık varda, askerlerin daha bi başka.. Seninkide kıskanç daaaa :( canım bu arada evlenmeden araştırma falan oluyormuş onun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem . fthfzee fthfzee elbereth61 elbereth61 ? Evlilik kararı alır almaz kaç gün içerisinde olumlu olumsuz cevaplanıyor ? Evime gelip bizzat aileme bakacaklar mı yoksa haberimiz olmadan gizliden mi araştırılacağım :)

Hahaha aynen öyle :) Bu erkeklerin genlerinde normalde kıskançlık varda, askerlerin daha bi başka.. Seninkide kıskanç daaaa :KK43: canım bu arada evlenmeden araştırma falan oluyormuş onun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem . fthfzee fthfzee elbereth61 elbereth61 ? Evlilik kararı alır almaz kaç gün içerisinde olumlu olumsuz cevaplanıyor ? Evime gelip bizzat aileme bakacaklar mı yoksa haberimiz olmadan gizliden mi araştırılacağım :)
cnm benim eşim uzman onlarda böyle birşey olmuyor hiç bir bilgim yok malesef:KK43:

Hahaha aynen öyle :) Bu erkeklerin genlerinde normalde kıskançlık varda, askerlerin daha bi başka.. Seninkide kıskanç daaaa :KK43: canım bu arada evlenmeden araştırma falan oluyormuş onun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem . fthfzee fthfzee elbereth61 elbereth61 ? Evlilik kararı alır almaz kaç gün içerisinde olumlu olumsuz cevaplanıyor ? Evime gelip bizzat aileme bakacaklar mı yoksa haberimiz olmadan gizliden mi araştırılacağım :)

tatlım ben polis kızıyım araştırılmama gerek yok zaten annem babamla evlenirken araştırılmış; ayrıca eşimle aynı sülaledeniz babalarımız amca çocuğu ben bu konunun dışında kalıyorum....

geçiyor zamanla o kıskançlık yani bizde öyle oldu iki taraf için de...

Teşekkürler sizlerde öyle :KK66: buradan Samimi dostluklar edinmekte güzel :)
hemde çok güzel benzer sorunlar yaşıyoruz o yüzden yaşamayan anlamıyor. kk ya katılmadan önce tek bu derdi yaşayan benim sanırdım halbuki değilmişim.. En Büyük KK

tatlım ben polis kızıyım araştırılmama gerek yok zaten annem babamla evlenirken araştırılmış; ayrıca eşimle aynı sülaledeniz babalarımız amca çocuğu ben bu konunun dışında kalıyorum....

Hııımm anladım cnm sağolasın.. Yaşayıp görecem bakalım :)

denedin mi canm yöntemi. dişin nasıl oldu ?

Back