• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

[QUOTElist61, post: 38336072, member: 574659"]Üni. Olsam kolaydıda şimdi rüyamda bile göremem :) ne yapalım 2015 eylülü bekleyecem tabii inş atanırsam :) Birde karsı bilerek yazıp annee babaa karsa atandım diyecem :D hahahaha :) canım zamanda hiç geçmiyor". Geçiyor diyorlarda hani . İnsanın bekleyeni ve beklediği olunca zaman duruyor gibi[/QUOTE]Oh ne guzel olur karsa atansan ailenin gitme diyecek halleri yok evlenene kadar da ayri kalmamis olursunuz canim hem puani da dusuktur oralarin canini disine tak gene calis guzel gunler seni bekliyor ins. İnsanlar aa ne cabuk gecmis zaman diyorlar ya o kadar sinir oluyorum ki gercekten duruyor sanki zaman. Hatta ben artik hep yaslilara bakiyorum hayretler icinde kaliyorum o kadar zamani nasil gecirdi diye

[QUOTElist61, post: 38336072, member: 574659"]Üni. Olsam kolaydıda şimdi rüyamda bile göremem :) ne yapalım 2015 eylülü bekleyecem tabii inş atanırsam :) Birde karsı bilerek yazıp annee babaa karsa atandım diyecem :D hahahaha :) canım zamanda hiç geçmiyor". Geçiyor diyorlarda hani . İnsanın bekleyeni ve beklediği olunca zaman duruyor gibi
Oh ne guzel olur karsa atansan ailenin gitme diyecek halleri yok evlenene kadar da ayri kalmamis olursunuz canim hem puani da dusuktur oralarin canini disine tak gene calis guzel gunler seni bekliyor ins. İnsanlar aa ne cabuk gecmis zaman diyorlar ya o kadar sinir oluyorum ki gercekten duruyor sanki zaman. Hatta ben artik hep yaslilara bakiyorum hayretler icinde kaliyorum o kadar zamani nasil gecirdi diye[/QUOTE]
Tatlım bizim sıkıntımız varya ondan zaman geçmiyor.. Aslında o zamanı yaşıyoruz güzel günler geldiğinde de geriye dönüpp aaa ne kadar çabuk geçti diyoruz... Halbuki her günü saniyesine kadar yaşadık yaşıyoruz.. Beklenen gün geldiği için o sevinçle hemen geçmiş deyip zorlukları unutuyoruz :KK43: keşke geçse ikimizde kavuşsak ve eşlerimizin yanında şuan ki konuşmalarımızı hatırlasak, yazıklarımızı okuyup gülsek :KK43: keşke olsa.. Maalesef herşeyin zamanı var ve bizde o zamanı bekliyoruz belki 1 gün, belki 2 yıl sonra olur.. İlla ki olacakta sabır önemli :KK43: bunları yazarken bile gözüm doluyor.. Allah gönlümüze göre versin... Evet canım puan düşük ben yinede korkuyorum atanamazsam ne yaparım :KK43: allah korusun atanmam gerek.. 1yıl daha ailemin yanında onu görmeden nasıl dururum :KK43: gözümüzü kapatıp açsak ki beklediğimiz gün gelmiş ne güzel olurdu :KK43: Yaşlılara sorsan zaman çabuk geçti derler.. İşin en kötü tarafıda sevdiğin yanında olur zaman suuuuuuuuuu gibi akıp gider.. O olmayınca ise dururr. Böyle adaletin :KK43: tam tersi olsa yanındayken saatler dursa, ayrılıncada zaman su gibi akıp geçse...:KK43: Bana ne çok koyanda sözlüm 2014 eylül atamasında bana uzmanın nişanlısı karsa atanmış çocuk havalara uçuyordu komutanım izin verir misiniz nişanlımı okuluna götürecem dedi içim gitti dedi :KK43: ve ben ona söz verdim sana o mutluluğu yaşatacam diye 2015 eylül ayında sende izin isteyip beni yerleştireceksin dedim.. O lafına içim burkuldu :KK43:Aklımdan çıkmıyor..

cellist6: 38336136 .!.:
Oh ne guzel olur karsa atansan ailenin gitme diyecek halleri yok evlenene kadar da ayri kalmamis olursunuz canim hem puani da dusuktur oralarin canini disine tak gene calis guzel gunler seni bekliyor ins. İnsanlar aa ne cabuk gecmis zaman diyorlar ya o kadar sinir oluyorum ki gercekten duruyor sanki zaman. Hatta ben artik hep yaslilara bakiyorum hayretler icinde kaliyorum o kadar zamani nasil gecirdi diye
Tatlım bizim sıkıntımız varya ondan zaman geçmiyor.. Aslında o zamanı yaşıyoruz güzel günler geldiğinde de geriye dönüpp aaa ne kadar çabuk geçti diyoruz... Halbuki her günü saniyesine kadar yaşadık yaşıyoruz.. Beklenen gün geldiği için o sevinçle hemen geçmiş deyip zorlukları unutuyoruz :KK43: keşke geçse ikimizde kavuşsak ve eşlerimizin yanında şuan ki konuşmalarımızı hatırlasak, yazıklarımızı okuyup gülsek :KK43: keşke olsa.. Maalesef herşeyin zamanı var ve bizde o zamanı bekliyoruz belki 1 gün, belki 2 yıl sonra olur.. İlla ki olacakta sabır önemli :KK43: bunları yazarken bile gözüm doluyor.. Allah gönlümüze göre versin... Evet canım puan düşük ben yinede korkuyorum atanamazsam ne yaparım :KK43: allah korusun atanmam gerek.. 1yıl daha ailemin yanında onu görmeden nasıl dururum :KK43: gözümüzü kapatıp açsak ki beklediğimiz gün gelmiş ne güzel olurdu :KK43: Yaşlılara sorsan zaman çabuk geçti derler.. İşin en kötü tarafıda sevdiğin yanında olur zaman suuuuuuuuuu gibi akıp gider.. O olmayınca ise dururr. Böyle adaletin :KK43: tam tersi olsa yanındayken saatler dursa, ayrılıncada zaman su gibi akıp geçse...:KK43:[/QUOTE] Ah ah canim ya icimden gecen her seyi yazmissin resmen ay ins. O guzel gunler gelir eslerimizin yaninda olup birlikte bu yazilanlari okuyacagimiz gunler gelir ve ins. İ zamanlar geldiginde burada birbirimizle bu sefer mutluluklarimizi paylasiriz ..ayy gelir degil mi o gunler :KK37::KK33:

Tatlım bizim sıkıntımız varya ondan zaman geçmiyor.. Aslında o zamanı yaşıyoruz güzel günler geldiğinde de geriye dönüpp aaa ne kadar çabuk geçti diyoruz... Halbuki her günü saniyesine kadar yaşadık yaşıyoruz.. Beklenen gün geldiği için o sevinçle hemen geçmiş deyip zorlukları unutuyoruz :KK43: keşke geçse ikimizde kavuşsak ve eşlerimizin yanında şuan ki konuşmalarımızı hatırlasak, yazıklarımızı okuyup gülsek :KK43: keşke olsa.. Maalesef herşeyin zamanı var ve bizde o zamanı bekliyoruz belki 1 gün, belki 2 yıl sonra olur.. İlla ki olacakta sabır önemli :KK43: bunları yazarken bile gözüm doluyor.. Allah gönlümüze göre versin... Evet canım puan düşük ben yinede korkuyorum atanamazsam ne yaparım :KK43: allah korusun atanmam gerek.. 1yıl daha ailemin yanında onu görmeden nasıl dururum :KK43: gözümüzü kapatıp açsak ki beklediğimiz gün gelmiş ne güzel olurdu :KK43: Yaşlılara sorsan zaman çabuk geçti derler.. İşin en kötü tarafıda sevdiğin yanında olur zaman suuuuuuuuuu gibi akıp gider.. O olmayınca ise dururr. Böyle adaletin :KK43: tam tersi olsa yanındayken saatler dursa, ayrılıncada zaman su gibi akıp geçse...:KK43:
Ah ah canim ya icimden gecen her seyi yazmissin resmen ay ins. O guzel gunler gelir eslerimizin yaninda olup birlikte bu yazilanlari okuyacagimiz gunler gelir ve ins. İ zamanlar geldiginde burada birbirimizle bu sefer mutluluklarimizi paylasiriz ..ayy gelir degil mi o gunler :KK37::KK33:[/QUOTE]

CAnım illa ki gelecekte sadece zaman :( şimdilik bunları yaşıyoruz ama inş ilerde yanlarında olacağız.. Artık hamile olduğumuzun haberlerini veririzzz :D sana derim bak eskiden ne konuşuyorduk şuan ne haldeyiz diye... 4 yıl nasıl geçecek diye dediğimiz zamanlar oldu bir baktık ki mezun olmuşuz ne zorlùklar gördük elbet bu da biter :) sen yine iyisin evlendin ve atamanda garanti gibi bir şey :) ya ben ne yapayım neyle avutayım kendimi :) Nerden tutsam elimde kalıyor :)

Agzindan bal damliyor nasil mutlu ettin beni anlatamam:KK45:Bak bende sana neyle avutacagini soyleyeyim surda 6 ay var kpss ye sabredip iyice calistiginda sozlunun yanina gidersin hem calisirsin hem yaninda olursun sadece biraz emek istiyor bir atan da hersey girer yoluna sonra da evlenirsiniz batiya gelince . Canim bir sey soyleyim bence hazirana kadar konulari bitir hazirani sadece deneme cozmeye ayir cok ise yariyor . sevdicegin icin basar bunu :KK50::KK50:

Agzindan bal damliyor nasil mutlu ettin beni anlatamam:KK45:Bak bende sana neyle avutacagini soyleyeyim surda 6 ay var kpss ye sabredip iyice ctustiginda sozlunun yanina gidersin hem calisirsin hem yaninda olursun sadece biraz emek istiyor bir atan da hersey girer yoluna sonra da evlenirsiniz batiya gelince . Canim bir sey soyleyim bence hazirana kadar konulari bitir hazirani sadece deneme cozmeye ayir cok ise yariyor . sevdicegin icin basar bunu :KK50::KK50:
Tebessum ettirdin sagol :) aminn kuzummm insallah ikiikimizinde her istedigi olur :) alanim muzik oldugu icin omrumde ders calismadim :( tum muzikciler boyle ders calismaya aliskin degil isimiz calmak soylemek olunca :( simdi bana cook zor geliyor ders calismak... Daha ders nasil calisilir onu bile bilmiyorum :( ne zaman tum kitaplari bitirip sadece test cozecem ?? nasil bir plan yapsam canim sen nasil calistin neler yaptin banada yol gosterir misin rica etsem ? Bu arada saat gec oldu ins. Seno tutmuyorumdur :(

cellist6: 38336229 .!.:
Tebessum ettirdin sagol :) aminn kuzummm insallah ikiikimizinde her istedigi olur :) alanim muzik oldugu icin omrumde ders calismadim :KK43: tum muzikciler boyle ders calismaya aliskin degil isimiz calmak soylemek olunca :KK43: simdi bana cook zor geliyor ders calismak... Daha ders nasil calisilir onu bile bilmiyorum :KK43: ne zaman tum kitaplari bitirip sadece test cozecem ?? nasil bir plan yapsam canim sen nasil calistin neler yaptin banada yol gosterir misin rica etsem ? Bu arada saat gec oldu ins. Seno tutmuyorumdur :KK43:
Tabiki elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim canim butun derslere es zamanli olarak calis once konu calis sonra testini coz ama test cozmeye daha cok agirlik ver hele egitimden cok test cozmek iyi oluyor ben konularimi bitirememistim sinavdan once ama son 20 gunumde gunde 1 deneme cozdum ve yanlislarimi tek tek inceledim dogrusunu ogrendim yani yanlislarini kontrol etmeden gecme sakin canim baya bi agirlik vermelisin o kadar cok konu var ki sizde alan da var mi:KK53:

Tabiki elimden geldigi kadar yardimclazim.aya calisirim canim butun derslere es zamanli olarak calis once kvatandaslinra testini coz ama test cozmeye daha cok agirlik ver hele egitimden cok test cozmek iyi oluyor ben konularimi bitirememistim sinavdan once ama son 20 gunumde gunde 1 deneme cozdum ve yanlislarimi tek tek inceledim dogrusunu ogrendim yani yanlislarini kontrol etmeden gecme sakin canim baya bi agirlik vermelisin o kadar cok konu var ki sizde alan da var mi:KK53:
Alan yok cnm muzikten alan olmasi icin herkesi teker teker yetenek sinavina almalari lazim.. O kadar cok ders var ki ve ben daha rehberlik sinif yonetimi ve vatandasliga baslamadim bile :( suan calistiklarimin hepsi birbirine karisiyor..malum konular benzer.. Konulari ornegin erkenden bitirdim diyelim sonradan sifirdan baslamam mi gerek tekrardan.. Yoksa test mi cozeyim ??

cellist61ost: 38336275 .!.:
Alan yok cnm muzikten alan olmasi icin herkesi teker teker yetenek sinavina almalari lazim.. O kadar cok ders var ki ve ben daha rehberlik sinif yonetimi ve vatandasliga baslamadim bile :KK43: suan calistiklarimin hepsi birbirine karisiyor..malum konular benzer.. Konulari ornegin erkenden bitirdim diyelim sonradan sifirdan baslamam mi gerek tekrardan.. Yoksa test mi cozeyim ??
Hayir canim test coz sadece zaten sadece o konulari bile bitirmek uzun suruyor. Vatandssliga hic baslama son zamana birsk cunku unutuluyor bir de ana haberleri kacirma

Birde egitimde dunyanin bransi var ayri ayri.. Hepsini bir gunde muhakkak bakmam gerekir mi? Ben mesela bugun oyt ve gelisim psikolojisine baktiysam yarina o iki derse bakmak yerine olcme ve baska bir derse bakiyorum. Boyle yapmam mantikli mi ? Bu seferde ertesi gune baska dersler eklenince araya mesafe giriyo ve hangi derse ne zaman calistiysam konu bitimine test cozuyorum.. Araya giren mesafe yuzundende illaki unuttuklarim oluyordur buna nasil bir cozum getirecem.. O kadar cook dal var ki ne yapacam hic bilmiyorum :KK43: Boyle yaptigim icin hangi gun ne dersine baktiysam o dersin bitiminde test cozuyorum diger gunler malesef o dersle ilgili ccozmuyorum.. Taa ki ne zaman o bransa bakiyorsam cozuyorum :KK43: nasil olacak
Hayir canim test coz sadece zaten sadece o konulari bile bitirmek uzun suruyor. Vatandssliga hic baslama son zamana birsk cunku unutuluyor bir de ana haberleri kacirma

Birde egitimde dunyanin bransi var ayri ayri.. Hepsini bir gunde muhakkak bakmam gerekir mi? Ben mesela bugun oyt ve gelisim psikolojisine baktiysam yarina o iki derse bakmak yerine olcme ve baska bir derse bakiyorum. Boyle yapmam mantikli mi ? Bu seferde ertesi gune baska dersler eklenince araya mesafe giriyo ve hangi derse ne zaman calistiysam konu bitimine test cozuyorum.. Araya giren mesafe yuzundende illaki unuttuklarim oluyordur buna nasil bir cozum getirecem.. O kadar cook dal var ki ne yapacam hic bilmiyorum :KK43: Boyle yaptigim icin hangi gun ne dersome baktiysa o dersin bitiminde test cozuyorum diger gunler malesef o dersle ilgili ccozmuyorum.. Taa ki ne zaman o bransa bakiyorsam cozuyorum :KK43: nasil olacak
O kadar cok konu var ki anliyorum hepsi birbirine giriyor canim araya o kadar mesafe koymadan Baska derse calisirken eski calidtigin seylerinde azar azar testini coz ben olcmeye 2 kez calistim bole yapmadigim icin insan unutuyor tatlm insllah atanirsin karsa dua edicem senin icin benden bu gexelik bu kadar gorusmek uzere iyi geceler:KK25::KK68:

O kadar cok konu var ki anliyorum hepsi birbirine giriyor canim araya o kadar mesafe koymadan Baska derse calisirken eski calidtigin seylerinde azar azar testini coz ben olcmeye 2 kez calistim bole yapmadigim icin insan unutuyor tatlm insllah atanirsin karsa dua edicem senin icin benden bu gexelik bu kadar gorusmek uzere iyi geceler:KK25::KK68:
Cok tesekkur ederim canim benim bende yatayim iyi geceler muckkkk.. Aksama tekrar gorusuruz insllah allah rahatlik versin ;)

günaydınnn; ne kaynatmışsınız gece ben dünyadan habersiz uyuyordum :KK76:

fthfzee fthfzee
canım jandarma uzman çavuştu dimi eşin? dün eşim öğrenmiş sizin tayin durumunu...
o 2 sene sonu atama dediğin gibi yapmayıp 3 seneye uzatabiliyorlarmış; belli bir kontenjan mı ne varmış ona giremiyorsa tayini 1 sene uzar 3 sene olurmuş.
beytüşşebap bitince de başka bir doğuya tayini çıkıyormuş aynı ilin merkezine olmak zorunda değilmiş; ama doğu olurmuş yine. merkez olmayıp lojmanlı bir karakol olabilirmiş önceden söylediğim gibi.

bu arada atanana kadar bebeği düşünme derim ya da kpss ilk veya son 3 ayına gelmesin... ben öabt de ne yaptığımı bile hatırlamıyordum sınavdan çıktığımda... tezi yazacağım diye çalışmamıştım da gerçi tez de hala devam ediyor doğurmadan bitireyim onu diye uğraşıyorum...

Cellista61 Cellista61

çalış canım çalış geçen sene nisana kadar çalışmadım tezi yazacağım diye; sonrasında da bebeğin ilk aylarının rahatsızlığı eklendi hiçç çalışamadım...

fthfzee fthfzee
cyilndarma uzman çavuştu dimi eşin? dün eşim öğrenmiş sizin tayin durumunu...
o 2 sene sonu atama dediğin gibi yapmayıp 3 seneye uzatabiliyorlarmış; belli bir kontenjan mı ne varmış ona giremiyorsa tayini 1 sene uzar 3 sene olurmuş.
beytüşşebap bitince de başka bir doğuya tayini çıkıyormuş aynı ilin merkezine olmak zorunda değilmiş; ama doğu olurmuş yine. merkez olmayıp lojmanlı bir karakol olabilirmiş önceden söylediğim gibi.

bu arada atanana kadar bebeği düşünme derim ya da kpss ilk veya son 3 ayına gelmesin... ben öabt de ne yaptığımı bile hatırlamıyordum sınavdan çıktığımda... tezi yazacağım diye çalışmamıştım da gerçi tez de hala devam ediyor doğurmadan bitireyim onu diye uğraşıyorum...

Cellista61 Cellista61

çalış canım çalış geçen sene nisana kadar çalışmadım tezi yazacağım diye; sonrasında da bebeğin ilk aylarının rahatsızlığı eklendi hiçç çalışamadım...
Uyku tutmayinca kaynattik azicik :) saatin farkinda bile degildim :) guya ders calisacam hep aksilik cikiyo bir turlu oturup adam gibi calisamiyorum 2015 de giderse ben atayim kendimi :( simdide carsilik is var gene oturamadim dersin basina offf yaaaa !!!!

fthfzee fthfzee
canım jandarma uzman çavuştu dimi eşin? dün eşim öğrenmiş sizin tayin durumunu...
o 2 sene sonu atama dediğin gibi yapmayıp 3 seneye uza. biliyorlarmış; belli bir kontenjan mı ne varmış ona giremiyorsa tayini 1 sene uzar 3 s. e olur

Cellista61 Cellista61

canim cok tesekkur ederim 2 mi olacak 3 mu zaman gosterecek artik yani dedigine gore sirnaktan baska bir il de cikabiliyor oyle Mi? Dun gece sen yokken biz iyi dertlestik bu gece de yapalim sende katil :D haklisin Bebek icin cok erken bende oyle dusunuyorum da esim biraz istiyor .. Senin tez calismalarin nasil gidiyor canim ne zaman bitiyor

canim cok tesekkur ederim 2 mi olacak 3 mu zaman gosterecek artik yani dedigine gore sirnaktan baska bir il de cikabiliyor oyle Mi? Dun gece sen yokken biz iyi dertlestik bu gece de yapalim sende katil :D haklisin Bebek icin cok erken bende oyle dusunuyorum da esim biraz istiyor .. Senin tez calismalarin nasil gidiyor canim ne zaman bitiyor

evet başka bir ile de çıkabiliyormuş.
ben fazla takıldığımda eşim meraktan atlıyor yanıma bakmaya çalışıyor ben de kapatıp çıkıyorum :KK67:

Back