• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ızmanlarda olmuyor muymuşş :D bak ben de bunu bilmiyordum yukarıdaki sebeplerden bir şey istenmedi sanıyrdum :KK70:
canm bilmiyorum belkide sen değil ben yanlış biliyorumdur. biz evlenirken hiç öyle şeyler olmadı ondan dedim ama sadece eşimin kendi ailesini araştırdılar mesleğe başlarkn

Allah allah normalde uzmanları da kapsar diye biliyordum..o_O Belki senin ruhun duymamıştır he :) Şaka bir yana sizde olmayabilir o zaman.
hiç bilmiyorum tatlım ikisi de olabilir şimdi seni araştırırlarsa herhangi bir sorun yaratabilecek durumun var mı:KK64:

gittim canım bugün 3 ay sonraya randevu verecekti :KK57: doktorun yazdığı kağıdı gösterdim sonra o oynayan dolguyu söktüler geçici dolgu koydu...
iyiyim şimdi şükür :kk77:
sevindim canm diş ağrısını allah kimseye vermesin:KK35: çok çok geçmiş olsun

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

ben de kızımın bebek şekerleri için kavanozlarını süsledim 50 tane bitti sonunda :KK9:

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

ben de kızımın bebek şekerleri için kavanozlarını süsledim 50 tane bitti sonunda :KK9:
bende iyiyim canm teşekkür ederim. doğumun ne zamana denk geliyor tahminen:) artık bebeğin olduğunda buralarda da göremeyiz seni:KK43:

Back