- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yazmadan sssgggulcin yazmış bile :) bu aralar pek gelemiyor öğlenleri ama 6da evde ekstra bir durum olmadıkça... şimdilik rahatım Allah'a şükür size de tez zamanda nasip olsun bu rahatlık. hatta şimdi eşim maç izlemeye tabura gitti ben de geldim buraya tezimi yazıyorum bir yandan bir yandan burayı takip ediyorumbenim değil arkadaşın var...
yani ben daha 1.5 yıllık evli olduğum için fazla çevrem yok zaten ama arkadaşa dedim bikaç kere uzamaz dimi diye istemezse uzatmayı uzamaz kolay kolay dedi.
Cnm sende mi ayrisin esinden ?
bir şey yok ders çalışıyorumSağol canım bende iyiyim ne var ne yok görüşmeyeli :)
sen istemiyor musun onu? yani sevgilin mi görücü usulü falan mı canım ? neden istemiyor babanbabam emekli baiçavuş ve benimle evlenmek isteyen bi uzmançavuş var babam kabul etmiyor..
askeriyenin içinden geldiği iin uzmanlar sözleşmeli oluyor çık deseler çıkarlar ayak işlerine koştururlar diyo.sen istemiyor musun onu? yani sevgilin mi görücü usulü falan mı canım ? neden istemiyor baban
Ts maçı bizde de açık :) ayyyy ne güzeeeell tatlı telaşlar bunlarrr yardım eden kimse yok mu canım ? Tek başına uğraşma yat dinlen yorma kendini bu kadar fazla... Bu arada çalışmıyordunuz değil ?bir şey yok ders çalışıyorum
eşim maç izlemeye gitti, sabahtan beri çamaşır makinesinin canına okudum 5. makine yıkanıyor bebeğin eşyaları ne uzun sürüyormuş ya :) daha annemdekiler var ben hemen biter sanıyordum
yarın da doktora gideceğim doktor izin verirse haftaya istanbul'a gideceğim :)
Celistciiiimm yoktun bayadir. Tunceli ovacik canim. Eş götürülüyor ama lojmanlar dolu
Kuzumm müstakbel kv gelmişti o yüzden giremedim :) özledim hepinizi ahh ahh fatmaya ne oldu haber aldın mı hiç ? Hiiç mi ev yok 2 yıl nasıl uzakta durcaksınız kıyamam çok zor vllahi illa ki ev vardır olmadı ovacık'a yakın bir ilçeden yada merkezden ev tutun yoksa 2 yıl çook uzun bir zaman.. Lojman bulması çoook çoook zooorrrrr sivilden ev baksın illa ki bulur gitti mi eşin görev yerine canım..Celistciiiimm yoktun bayadir. Tunceli ovacik canim. Eş götürülüyor ama lojmanlar dolu
kuzum senin dediğini herkes diyor bizde düşündük ama tabur ilçeye uzakmıs yani bizim gibi bir sürü asker var açıkta kalan öyle olsa herkes ev tutar ama olmuyor işte ilçeden ev tutmak fatmadan haber yok gitti bi daha gelmedi. tekirdağa gideceklerdi belki gitmiştir o yüzden bir daha girmemiştirKuzumm müstakbel kv gelmişti o yüzden giremedim :) özledim hepinizi ahh ahh fatmaya ne oldu haber aldın mı hiç ? Hiiç mi ev yok 2 yıl nasıl uzakta durcaksınız kıyamam çok zor vllahi illa ki ev vardır olmadı ovacık'a yakın bir ilçeden yada merkezden ev tutun yoksa 2 yıl çook uzun bir zaman.. Lojman bulması çoook çoook zooorrrrr sivilden ev baksın illa ki bulur gitti mi eşin görev yerine canım..