• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

askeriyenin içinden geldiği iin uzmanlar sözleşmeli oluyor çık deseler çıkarlar ayak işlerine koştururlar diyo.

orası bir bakıma doğru; hangi komutanlıkta kara-hava-deniz-jandarma?
eğer seviyorsanız engel değil bence; benim eşim ben gerekirse limon satarım yine seni bırakmam dedi... ama görücü usulü tanıştırılma şeklindeyse düşünebilirsiniz tabi...
benim babam da polis; ailemizde de uzman çavuş olanlar vardı genelde bırakıp memuriyete geçtiler öyle bir şey olma ihtimali de var...
eşim 8 yıldır uzman; daha uzun yıllar çalışan vs çok arkadaşı var ve daha hiç duymadım atılan biri tanıdıklarından...

Ts maçı bizde de açık :) ayyyy ne güzeeeell tatlı telaşlar bunlarrr yardım eden kimse yok mu canım ? Tek başına uğraşma yat dinlen yorma kendini bu kadar fazla... Bu arada çalışmıyordunuz değil ?

yok canım çalışmıyorum daha... yüksek lisans yapıyorum şimdi daha doğrusu sadece tezim kaldı onu da bitirirsem tamam doktoraya bakacağız artık. o da ancak doğu dönüşüne kalacak galiba :/
e iki taraftan da uzağız, yok kimse günlük işlerde eşim yardımcı oluyor zaten de çamaşır ben yıkamıyorum makine yıkıyor zaten :D annem diyor yalnız kaldın her şeyine içim hiç rahat değil ama o da çalışıyor bir ara ayarlayıp geleyim dedi; ben gidersem haftaya beraber döneriz belki 2-3 gün kalabilir... ben de diyorum doğumda fazla kalırsın hallediyorum ben şimdilik bakalım :)

kuzum senin dediğini herkes diyor bizde düşündük ama tabur ilçeye uzakmıs yani bizim gibi bir sürü asker var açıkta kalan öyle olsa herkes ev tutar ama olmuyor işte ilçeden ev tutmak :KK43: fatmadan haber yok gitti bi daha gelmedi. tekirdağa gideceklerdi belki gitmiştir o yüzden bir daha girmemiştir
Şuan ovacıkta mı eşin ? Sendeki de ne şansmış aylarca kavuşmayı bekledin şimdide başınıza bu çıktı.. Vaay be demek o kadar kişi var ki herkes açıkta.. İlla ki çözüm bulunur sıkma canını..:(

Şuan ovacıkta mı eşin ? Sendeki de ne şansmış aylarca kavuşmayı bekledin şimdide başınıza bu çıktı.. Vaay be demek o kadar kişi var ki herkes açıkta.. İlla ki çözüm bulunur sıkma canını..:KK43:
aynen öyle valla canım şans yok bizde. eşim daha eğitimde izmirdeyiz hala canım. 2 hafta sonra eğitim bitecek sonra 15 gün tatil daha sonra ovacığa gidecek ama ben kalcam :(

eğer seviyorsanız engel değil bence; benim eşim ben gerekirse limon satarım yine seni bırakmam dedi... ama görücü usulü tanıştırılma şeklindeyse düşünebilirsiniz tabi...
benim babam da polis; ailemizde de uzman çavuş olanlar vardı genelde bırakıp memuriyete geçtiler öyle bir şey olma ihtimali de var...
eşim 8 yıldır uzman; daha uzun yıllar çalışan vs çok arkadaşı var ve daha hiç duymadım atılan biri tanıdıklarından...

yok canım çalışmıyorum daha... yüksek lisans yapıyorum şimdi daha doğrusu sadece tezim kaldı onu da bitirirsem tamam doktoraya bakacağız artık. o da ancak doğu dönüşüne kalacak galiba :/
e iki taraftan da uzağız, yok kimse günlük işlerde eşim yardımcı oluyor zaten de çamaşır ben yıkamıyorum makine yıkıyor zaten :D annem diyor yalnız kaldın her şeyine içim hiç rahat değil ama o da çalışıyor bir ara ayarlayıp geleyim dedi; ben gidersem haftaya beraber döneriz belki 2-3 gün kalabilir... ben de diyorum doğumda fazla kalırsın hallediyorum ben şimdilik bakalım :)
Yüksek lisans yapmak zor mu ? Bende ales'e girdim inşallah bende Yüksek lisansa başlamayı oldu bitti düşünüyordum :) Araştırma konuları makale tezler gözümü korkutsada denemeye değer :) ne güzel eşin anlayışlıymış yardımcı oluyor kimi erkekler el atmaz işlere.. Yinede yanınızda anneniz olsa daha iyi olur en azından ufak işler desenizde yardımcı olur bir işin ucundan tutar daha fazla yorulmamış olursunuz ufak değişiklikler iyi gelir gidin bi hasret giderin :)

Yüksek lisans yapmak zor mu ? Bende ales'e girdim inşallah bende Yüksek lisansa başlamayı oldu bitti düşünüyordum :) Araştırma konuları makale tezler gözümü korkutsada denemeye değer :) ne güzel eşin anlayışlıymış yardımcı oluyor kimi erkekler el atmaz işlere.. Yinede yanınızda anneniz olsa daha iyi olur en azından ufak işler desenizde yardımcı olur bir işin ucundan tutar daha fazla yorulmamış olursunuz ufak değişiklikler iyi gelir gidin bi hasret giderin :)

bakalım inşallah yarın doktor izin verir de gidebilirim :) 32 ye kadar demişti 14. haftamdayken daha 30 olucaz kısmetse haftaya yok diyebilir bakalım :)

bölümün ne canım? ders aşaması kolay mıydı benim o koşturmacanın içinde mi gitti anlamadım ama lisanstan farkı sürekli ödev, konu anlatımı vs. daha öğrenci merkezli oluyor dersler.
korkutmasın gözünü; makaleleri okuyup anlaması sorun değil de tezi yazma aşamasında o makaleleri nasıl birleştireceğim diye düşünüyorum şimdi :)

ama annem olamaz ki çalışıyor çalışmasa şimdiye kadar kaç kere gelmişti zaten... o kadar yoruluyor ki ben de yormak istemiyorum fazladan onu... o öyle dedikçe sen de yalnızdın ben senin kızınım merak etme diyorum ;)

bakalım inşallah yarın doktor izin verir de gidebilirim :) 32 ye kadar demişti 14. haftamdayken daha 30 olucaz kısmetse haftaya yok diyebilir bakalım :)

bölümün ne canım? ders aşaması kolay mıydı benim o koşturmacanın içinde mi gitti anlamadım ama lisanstan farkı sürekli ödev, konu anlatımı vs. daha öğrenci merkezli oluyor dersler.
korkutmasın gözünü; makaleleri okuyup anlaması sorun değil de tezi yazma aşamasında o makaleleri nasıl birleştireceğim diye düşünüyorum şimdi :)

ama annem olamaz ki çalışıyor çalışmasa şimdiye kadar kaç kere gelmişti zaten... o kadar yoruluyor ki ben de yormak istemiyorum fazladan onu... o öyle dedikçe sen de yalnızdın ben senin kızınım merak etme diyorum :KK66:
İnşallah izin verirde hava değişimi yaşarsın :) müzik öğretmenliği mezunuyum. Daha yeni mezun oldum :) ayyy vallahi öylee son sınıfta bilimsel araştırma yöntemlerimiydi öyle bir ders gördük hoca ilk dönem final notu için makale yazın dedi Allahıııımmmm böyle zor bir şey olamazzzz 300tane müzikle ilgili liste sundu adam uğraşsa 1000 tane olurdu :) neyse konuyu seçtim internetten araştırıyorum araştırıyorum yok yok yokkk kafayı yiyordum nasıl ağlıyorum bir görsenn :( 2 hafta kalmış finallere ortada bir şey yok neyseki zar zor yaptım da 90 vermişti :) ömrümde o kadar paniklediğimi hatırlamam :( ben daha makale yazamadım tez nasıl yazarım ooff off :( dersi derinlemesine görmeiğimiz için ve ilk defa makale yazacağımız için mi böyle oldu ? Belki de yüksek lisansta derinlemaine öğrensem bu kadar zorlanmam öyle mi dersin ? Birde delirten nokta internetten araştırıyorum kısacık paragraflardan oluşuyor bulduklarım :( ve hoca bizden sayfalar dolusu istedi öyle işte :)

aynen öyle valla canım şans yok bizde. eşim daha eğitimde izmirdeyiz hala canım. 2 hafta sonra eğitim bitecek sonra 15 gün tatil daha sonra ovacığa gidecek ama ben kalcam :KK43:
Yinede gittiğinde araştırsın belki bir yer bulur.. Sende de ne şans varmış canım ya :( sen sabret illa ki bugün değil ama yarın güZel şeyler olur bir bakmışsın ev bulmuş.. Orduevi olmuyor mu ?

İnşallah izin verirde hava değişimi yaşarsın :) müzik öğretmenliği mezunuyum. Daha yeni mezun oldum :) ayyy vallahi öylee son sınıfta bilimsel araştırma yöntemlerimiydi öyle bir ders gördük hoca ilk dönem final notu için makale yazın dedi Allahıııımmmm böyle zor bir şey olamazzzz 300tane müzikle ilgili liste sundu adam uğraşsa 1000 tane olurdu :) neyse konuyu seçtim internetten araştırıyorum araştırıyorum yok yok yokkk kafayı yiyordum nasıl ağlıyorum bir görsenn :KK43: 2 hafta kalmış finallere ortada bir şey yok neyseki zar zor yaptım da 90 vermişti :) ömrümde o kadar paniklediğimi hatırlamam :KK43: ben daha makale yazamadım tez nasıl yazarım ooff off :KK43: dersi derinlemesine görmeiğimiz için ve ilk defa makale yazacağımız için mi böyle oldu ? Belki de yüksek lisansta derinlemaine öğrensem bu kadar zorlanmam öyle mi dersin ? Birde delirten nokta internetten araştırıyorum kısacık paragraflardan oluşuyor bulduklarım :KK43: ve hoca bizden sayfalar dolusu istedi öyle işte :)

ben de matematik mezunuyum fen edebiyatlıyım formasyon aldım :)
lisansta da tez yazmıştım biz ondan farkı şu an daha detaylı olması. bir de yüksek lisansta bir konuya yöneliyorsun o açıdan da daha rahat :)
yap yap atanana kadar öğretmenlikte de işe yarar.

bu arada cevap vereyim uzman çavuşlar ordu evinde kalamıyor canım... uzman erbaş misafirhaneleri var ayrı orada da eşle kalınıyor mu bilmiyorum. zira biz yaz tatili için bile polis evlerine bakmıştık(ben mensup sayılıyorum)

Yok canim hic biri yok :( inşallah bende yarinlar güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum. Aynen dediğin gibi şanssizim biraz tek ben değil eşimde çok sanssizdir 2 sanşsiz bir araya gelince ayni evde bile istesekte duramiyoruz.kötü espriydi farkindayim :)
Yinede gittiğinde araştırsın belki bir yer bulur.. Sende de ne şans varmış canım ya :KK43: sen sabret illa ki bugün değil ama yarın güZel şeyler olur bir bakmışsın ev bulmuş.. Orduevi olmuyor mu ?

ben de matematik mezunuyum fen edebiyatlıyım formasyon aldım :)
lisansta da tez yazmıştım biz ondan farkı şu an daha detaylı olması. bir de yüksek lisansta bir konuya yöneliyorsun o açıdan da daha rahat :)
yap yap atanana kadar öğretmenlikte de işe yarar.

bu arada cevap vereyim uzman çavuşlar ordu evinde kalamıyor canım... uzman erbaş misafirhaneleri var ayrı orada da eşle kalınıyor mu bilmiyorum. zira biz yaz tatili için bile polis evlerine bakmıştık(ben mensup sayılıyorum)
Gözümü şu makaleler tezler vs korkutuyorda üstesinden gelirim elbet herkes yaptığına göre :) şubat atamasını bekliyorum iyi bir alım olursa allahın izniyle atanıyorum :( ooff off inşallah atanırım.. Hadi ya bende girebiliyorsunuz sanıyordum... Sen sanşlısın polis evleride iyidir :) misafirhanede bildiğim kadarıyal sadece bekarlar kalabiliyor... Evlileri almazlar..

Yok canim hic biri yok :KK43: inşallah bende yarinlar güzel olacak diye kendimi teselli ediyorum. Aynen dediğin gibi şanssizim biraz tek ben değil eşimde çok sanssizdir 2 sanşsiz bir araya gelince ayni evde bile istesekte duramiyoruz.kötü espriydi farkindayim :)
Ne diyeyim ki.. En kötü ihtimal aylar sonra ev falan bakacak bulduğu gibi senide alacak başka yolu yok o da şayet bulursa

birkaç sene öncesine hatta belki 1 sene (nişanlılık dönemi dahil) kadar düşüncelerimi anlatıyorsun canım:KK51: fazla moral vermeye çalışmak da kötü oluyor; ters tepiyor. sen her zamanki gibi normal davran; tavırlarından hissetsin her zaman yanında olacağını; sadece nazlı mısın bilmiyorum fazla nazlı olma o kadar... her şeye de alınganlık yapmamaya çalış...
Onu çok özleyince nazlı oluyorum :D Aynen bende normal davranıyorum artık bıraktım kendi haline onu :)
Selam kizlaaar. Bu dertli arkadaşiniza bi destek olun o kadar mutsuzum ki :KK43: eşim beni götüremiyor lojman da tokiler de dolu ve sirada bizim gibi ev bekleyen bir suru evli asker var :KK43: ben 2 sene kocamdan ayri olmaya nasil dayanirim yaaa. Biz bebek planlari yapiyorduk belki de bu ay olmustur bile bilmiyorum :KK43: simdi ise ben 2 sene kaynanamla oturcam :KK43: kaynanami cok seviyorum cok iyi ama rahat edemem ki ben insanin kendi evi gibi olur mu hic :KK43: bide aile apartmani onlarinki 4 aile birlstiklerinde bir kalabalik oluyor ne isleri bitiyo ne yemekleri ne cay icmeleri. :KK43: off off kendi ailem de izmirde yasiyor onlara surekli rahat rahat gidip gelemiyorum da.. Cok yazdim kusura bakmayin içim o kadar dolu ki :KK43: :cry::cry::cry::cry:
Canımm merhaba ben evli değilim ama senin adına üzüldüm :( Kaynananı ne kadar sevsende kendi evin gibi olmaz,rahat olamazsın,eşinin sana küçük bir ev kiralama gibi bir düşüncesi yokmu acaba .Çünkü 2 yıl zor kaynana ile :/ Allah yardımcın olsun..

Eşimin beni götürme olanaği maalesef yok canim benim kendi evim zaten kayinvalidemin karşisinda ayni sokakta oturuyoruz zaten. Canim istese yine kendi evime giderim ama normal zamanda bile rahat birakmiyorlardi ki kahvaltiyi evimde yaptigim sayiliydi yani. Bunun altında kötülük aramiyorum çünkü hatayda kimseyi tanimiyorum onlardan başka. Ben İzmirde doğdum büyüdüm. Onlarda sahip cikiyorlar. Ama sürekli de işte insan bunaliyor :(
Onu çok özleyince nazlı oluyorum :D Aynen bende normal davranıyorum artık bıraktım kendi haline onu :)

Canımm merhaba ben evli değilim ama senin adına üzüldüm :KK43: Kaynananı ne kadar sevsende kendi evin gibi olmaz,rahat olamazsın,eşinin sana küçük bir ev kiralama gibi bir düşüncesi yokmu acaba .Çünkü 2 yıl zor kaynana ile :/ Allah yardımcın olsun..

Gözümü şu makaleler tezler vs korkutuyorda üstesinden gelirim elbet herkes yaptığına göre :) şubat atamasını bekliyorum iyi bir alım olursa allahın izniyle atanıyorum :KK43: ooff off inşallah atanırım.. Hadi ya bende girebiliyorsunuz sanıyordum... Sen sanşlısın polis evleride iyidir :) misafirhanede bildiğim kadarıyal sadece bekarlar kalabiliyor... Evlileri almazlar..

biz kızımla biraz rahatsızdık öabt günü ilk bölüm iyi olmasına rağmen yerle bir ettik puanı :D artık seneye deneyeceğim kısmet ;) inşallah atanırsın sen de :)

görücü değil 6 yıl önce çıkıyoduk çeşitli sebeplerle ayrıldık ailem vermedi başta sonra kaçak göçen göüştük ama ilişkinin b.ku çıkmaya başladı birbirime olmadık kötülükler yaptık grurumuzu kırdık falan.. (hatta o bi ara beni kızdırmak için arkadaşımla çıktı) ama kimse benim kahrımı onun kadar çekmedi. bende kimsenin yanında onun kadar huzurlu değilim. aşk yok beli ama sevgi ve huzur var. o karccı ulaştırma uzman. evlenelim diyor. ama ben pek sıcak bajkamıyorum onca olaydan sonra

Onca şeyden sonra bence sicak bakmaman çok normal canim. Bende evliliğe yillarimi vermedim 1 senelik evliyim ama evlilik çok daha farklı aşk olmali ki yürüsün nazi şeyler. İlerde bi tartismada bi kavgada daha önceki şeyler aklina gelir üzülürsün. Yani ben onu o kadar çektim ama bunu yaşiyorum dersin yani nasil anlatsam bilemedim ki. Sen yine de kalbini dinle tabi
görücü değil 6 yıl önce çıkıyoduk çeşitli sebeplerle ayrıldık ailem vermedi başta sonra kaçak göçen göüştük ama ilişkinin b.ku çıkmaya başladı birbirime olmadık kötülükler yaptık grurumuzu kırdık falan.. (hatta o bi ara beni kızdırmak için arkadaşımla çıktı) ama kimse benim kahrımı onun kadar çekmedi. bende kimsenin yanında onun kadar huzurlu değilim. aşk yok beli ama sevgi ve huzur var. o karccı ulaştırma uzman. evlenelim diyor. ama ben pek sıcak bajkamıyorum onca olaydan sonra

Back