- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
askeriyenin içinden geldiği iin uzmanlar sözleşmeli oluyor çık deseler çıkarlar ayak işlerine koştururlar diyo.
orası bir bakıma doğru; hangi komutanlıkta kara-hava-deniz-jandarma?
eğer seviyorsanız engel değil bence; benim eşim ben gerekirse limon satarım yine seni bırakmam dedi... ama görücü usulü tanıştırılma şeklindeyse düşünebilirsiniz tabi...
benim babam da polis; ailemizde de uzman çavuş olanlar vardı genelde bırakıp memuriyete geçtiler öyle bir şey olma ihtimali de var...
eşim 8 yıldır uzman; daha uzun yıllar çalışan vs çok arkadaşı var ve daha hiç duymadım atılan biri tanıdıklarından...
Ts maçı bizde de açık :) ayyyy ne güzeeeell tatlı telaşlar bunlarrr yardım eden kimse yok mu canım ? Tek başına uğraşma yat dinlen yorma kendini bu kadar fazla... Bu arada çalışmıyordunuz değil ?
yok canım çalışmıyorum daha... yüksek lisans yapıyorum şimdi daha doğrusu sadece tezim kaldı onu da bitirirsem tamam doktoraya bakacağız artık. o da ancak doğu dönüşüne kalacak galiba :/
e iki taraftan da uzağız, yok kimse günlük işlerde eşim yardımcı oluyor zaten de çamaşır ben yıkamıyorum makine yıkıyor zaten annem diyor yalnız kaldın her şeyine içim hiç rahat değil ama o da çalışıyor bir ara ayarlayıp geleyim dedi; ben gidersem haftaya beraber döneriz belki 2-3 gün kalabilir... ben de diyorum doğumda fazla kalırsın hallediyorum ben şimdilik bakalım :)