- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar iyi aksamlar. Atama yerimiz belli oldu. Tunceli ovacık. Tunceli de olan arkadaşlar varsa yazsin lütfen bana
hayırlısı olsun canım... kuzenim tunceli'ye atanmıştı ilk olarak ama ovacık diye hatırlıyorum da tam emin değilim. çok zor değildi rahattı diye hatırlıyorum en azından hakkariye falan göre. ama 7 sene falan oldu döneli oradan.
Hayırlı olsun.
Bizimde diyarbakır il komutanlığı çıktı,ilçelere veriliyormuş ama hayırlısı :)
Evet annemle konuştum o kadar yumuşak konuştuki çok şaşırdım noluyo dedim içimden.Nişan için acele etmeyiz zamana bırakın ben babana nasıl anlatcam onu düşünüyüm dedi :) Hafif bi yumuşaklık var valla çok sevindim de sevgilim dıyarbakır diye çok sevinme tutar kötü bi ilçeye atarlar kalırız dedi hevesim kursagımda kaldı vallahayırlısı olsun :) eş götürülebilir sanırım...
hatırladım seni annenlerle konuşabildin mi ? aynı mı durum ? inşallah bundan sonra ikiniz için de her şeyin güzeli hayırlısı olur
Evet annemle konuştum o kadar yumuşak konuştuki çok şaşırdım noluyo dedim içimden.Nişan için acele etmeyiz zamana bırakın ben babana nasıl anlatcam onu düşünüyüm dedi :) Hafif bi yumuşaklık var valla çok sevindim de sevgilim dıyarbakır diye çok sevinme tutar kötü bi ilçeye atarlar kalırız dedi hevesim kursagımda kaldı valla
Asayiş olarak gitmişti de ne olarak atandı bilmiyorum kavgalıyız da çok soru soramıyorum azarlıyo Baya kızdı dün akşam sana laf anlatamıcam artık 2-3 günde bir mesaj atıcamda sen gör dediasayiş olarak atandı o zaman komando değil?
hadi hayırlısı olsun anne yumuşadıysa baba elbet yumuşar :)
Asayiş olarak gitmişti de ne olarak atandı bilmiyorum kavgalıyız da çok soru soramıyorum azarlıyo Baya kızdı dün akşam sana laf anlatamıcam artık 2-3 günde bir mesaj atıcamda sen gör dedi
Hayırlısı neyse o olsun bakalım inşAllah yumuşar abla ya :)
İlgi bekledim eskisi gibi samimi konuşmasını konuşuyor ama bi uzaklık bi resmiyet. bilmiyorm gelince konuşucam kaç yıl kalırki diyarbakırda :/
Desene abla sana büyük sabır gerek başla şimdiden sabretmeye diye4-5 yıl kalır eş götürülebilirse değilse 2 yıl...
e orada yalnız değil ki canım doğal olarak o kadar kişinin içinde öyle samimi konuşmasını bekleme; hatta eşim nişanlıyken ev arkadaşları küfürlü konuşuyorlar diye bile çekinirdi onlar evdeyken benimle konuşmaya... biri seslenirken bir şey diyecek de duyacağım diye...
Desene abla sana büyük sabır gerek başla şimdiden sabretmeye diye4-5 yıl kalır eş götürülebilirse değilse 2 yıl...
e orada yalnız değil ki canım doğal olarak o kadar kişinin içinde öyle samimi konuşmasını bekleme; hatta eşim nişanlıyken ev arkadaşları küfürlü konuşuyorlar diye bile çekinirdi onlar evdeyken benimle konuşmaya... biri seslenirken bir şey diyecek de duyacağım diye...
Desene abla sana büyük sabır gerek başla şimdiden sabretmeye diye
Huhuuuuu kizlaaaarr nasilsinizz bakalim :)
Şikayet edeceğim tek şey hormonlar olsa keşke abla :) Küçük bir sebepten günlerce soguk ve mesafeli bana bugunde seninle benm düşüncelermiz farklı benm dediğimi sen anlamıyorsun senin dediğini ben dedi.Düzelmek için defalarca adım attım tık yok gelince bakarız dedi odun. ben yoruldum bana hakaret etmesinden,beni azarlamasndan artık hiç birşey yapmıcam olacağı varsa olur.Ne kadar arkasında dimdik durup ona moral vermeye çalıştımsa moralimi bozdu artık o morali vermicem ona.karamsar olma, ben yıllarca sabrettim, şimdi de eşim sabrediyor :) söyleniyorum söyleniyorum, huzsuzlanıyorum sonra da pişman oluyorum ah bu hormonlarrr
ben iyiyim :) sen nasılsınnn
Şikayet edeceğim tek şey hormonlar olsa keşke abla :) Küçük bir sebepten günlerce soguk ve mesafeli bana bugunde seninle benm düşüncelermiz farklı benm dediğimi sen anlamıyorsun senin dediğini ben dedi.Düzelmek için defalarca adım attım tık yok gelince bakarız dedi odun. ben yoruldum bana hakaret etmesinden,beni azarlamasndan artık hiç birşey yapmıcam olacağı varsa olur.Ne kadar arkasında dimdik durup ona moral vermeye çalıştımsa moralimi bozdu artık o morali vermicem ona.