• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Onca şeyden sonra bence sicak bakmaman çok normal canim. Bende evliliğe yillarimi vermedim 1 senelik evliyim ama evlilik çok daha farklı aşk olmali ki yürüsün nazi şeyler. İlerde bi tartismada bi kavgada daha önceki şeyler aklina gelir üzülürsün. Yani ben onu o kadar çektim ama bunu yaşiyorum dersin yani nasil anlatsam bilemedim ki. Sen yine de kalbini dinle tabi
kalbim zaten pek o demiyor mantığım seçiyor onu.. parasal durumdan değil kesinlikle. ve evet söylediklerinizde çok haklısınız da insan korkuyo ya kimse beni onun gibi sevemezse diye

Kuzum o seni o kadar sevse arkadaşınla cikar miydi sence ?? Seni o kadar çok sevse düşünürdü arkadasinla ciktiginda seni ne kadar üzecegini. İnsan sevdiğini hiç boyle kolayca uzebilir mi? Bence senin kendine güvenin yok. Biraz kendine güven. Ben eşinden önce 5 sene biriyle görüştüm ama olmadi ondan baskasini Sevemem sandim ondan çok beni sevenolmaz sandim ama oöyle degil. Eşim beni çok seviyor ve bunu vana yansitiyo bende onu öyle. Hayata karamsar bakma. Bu arada kaç yaşindasin acaba
kalbim zaten pek o demiyor mantığım seçiyor onu.. parasal durumdan değil kesinlikle. ve evet söylediklerinizde çok haklısınız da insan korkuyo ya kimse beni onun gibi sevemezse diye

Kuzum o seni o kadar sevse arkadaşınla cikar miydi sence ?? Seni o kadar çok sevse düşünürdü arkadasinla ciktiginda seni ne kadar üzecegini. İnsan sevdiğini hiç boyle kolayca uzebilir mi? Bence senin kendine güvenin yok. Biraz kendine güven. Ben eşinden önce 5 sene biriyle görüştüm ama olmadi ondan baskasini Sevemem sandim ondan çok beni sevenolmaz sandim ama oöyle degil. Eşim beni çok seviyor ve bunu vana yansitiyo bende onu öyle. Hayata karamsar bakma. Bu arada kaç yaşindasin acaba
28 yaşındayım :( ve siz ne kadarda şanslısınız maş..

seni ondan daha çok sevecek biri elbet çıkacaktır karşına... ben de çok şey çektim çok sabrettim evlendik birkaç ay yine sabrettim ama sonrasında "iyi ki sabretmişim, iyi ki beklemişim seni" diyebildim eşime... sevmesem diyebilir miydim(?) sanmıyorum... gülçin'in dediği gibi seni o kadar sevse arkadaşınla çıkmazdı; başkası tamam ama arkadaş çok başka... mantığınla gitme evliliğe; en ufak bir zorlukta "keşke" dememek için...
mantığını değil duygularını tart...

Eşim konusunda çok sansliyim Allaha şükür. Hic ummadigim anda çıkti karsima bizimki internet evliliği ama Allah yüzümüze güldü kader iste :) sende umutsuz olma şanssiz olduğunu düşünme. Seni sevecek elbette cikar arkadaşima katiliyorum.
28 yaşındayım :KK43: ve siz ne kadarda şanslısınız maş..

Eşim piyade erzurum sıvas çankırı gaziantep hakkında bılgısı olan varmı lojmanları calışma ortamı nasıldır sehır olarak nasıl?

Eşimin beni götürme olanaği maalesef yok canim benim kendi evim zaten kayinvalidemin karşisinda ayni sokakta oturuyoruz zaten. Canim istese yine kendi evime giderim ama normal zamanda bile rahat birakmiyorlardi ki kahvaltiyi evimde yaptigim sayiliydi yani. Bunun altında kötülük aramiyorum çünkü hatayda kimseyi tanimiyorum onlardan başka. Ben İzmirde doğdum büyüdüm. Onlarda sahip cikiyorlar. Ama sürekli de işte insan bunaliyor :KK43:
Seni anlıyorum canım fazla ilgi yada sevgi sıkıyor bir süre sonra insan kafasını dinlemek istiyor :( Allah hakkında hangisi hayrlı ise onu versin canım ne diyeyim:(

Eşim piyade erzurum sıvas çankırı gaziantep hakkında bılgısı olan varmı lojmanları calışma ortamı nasıldır sehır olarak nasıl?
Canım ben çankırlıyım ve çankrıda yaşıyorum Lojmanları bilemem ama sıkıntı çekilcek bir bölge değil terör olayı yok rahat bir il hakkınızda hayrlısı olsun

Kizlar merhaba uzman cavuslukta guvenlik sorusturmasi kisminda ailen uyelerinin adli sicil kayitlarina mi bakiyorlar :)

hem ona bakıyorlar hem de çat kapı gidip evini ailesini inceliyorlar
Simdi sevgilimin guvenlik sorusturmasi yapiliyo da yillar once babasi tir soforu sirket yola giderken fatura kesmen yola cikarmis yolda cevirmeye yakalanmis ve dava acilmis sonra mahkeme sucu olmadigina karar vermis 5 yil icinde ayni olay yasanmazsa sorun yok karari cikmis sicili temiz aklimiza bu olay geldi acaba sorun cikarir mi bu durum

Simdi sevgilimin guvenlik sorusturmasi yapiliyo da yillar once babasi tir soforu sirket yola giderken fatura kesmen yola cikarmis yolda cevirmeye yakalanmis ve dava acilmis sonra mahkeme sucu olmadigina karar vermis 5 yil icinde ayni olay yasanmazsa sorun yok karari cikmis sicili temiz aklimiza bu olay geldi acaba sorun cikarir mi bu durum

tam bir şey diyemem ama daha farklı suçlar önemli diye biliyorum ki suçsuz bulunmuş sonuçta babası da.

tam bir şey diyemem ama daha farklı suçlar önemli diye biliyorum ki suçsuz bulunmuş sonuçta babası da.
Evet sirketin sucunun oldugu soforu sucsuz oldugu mahkeme kararinda ve sicilde temiz ama bi korktuk ya

Hanımlar merhabalar.
Ben denizci uzman çavuş eşi, kardeşi, yakını veya tanıdığı olan birini arıyorum.
Yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba ?

Mrb canim. Bisey olmaz merak etme. Benim eşim de uzman çavuş kayinpederim trafik kazasında suçlu bulunup 1 sene hapis yatmiş ama daha sonra olayda hayali tarafin o olmadigi anlasilmis. Bizim soruşturmada bu durum sorun yaratmadi. İnşallah sizinde olmaz
Kizlar merhaba uzman cavuslukta guvenlik sorusturmasi kisminda ailen uyelerinin adli sicil kayitlarina mi bakiyorlar :)

Back