- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Selam kizlaaar. Bu dertli arkadaşiniza bi destek olun o kadar mutsuzum ki eşim beni götüremiyor lojman da tokiler de dolu ve sirada bizim gibi ev bekleyen bir suru evli asker var ben 2 sene kocamdan ayri olmaya nasil dayanirim yaaa. Biz bebek planlari yapiyorduk belki de bu ay olmustur bile bilmiyorum simdi ise ben 2 sene kaynanamla oturcam kaynanami cok seviyorum cok iyi ama rahat edemem ki ben insanin kendi evi gibi olur mu hic bide aile apartmani onlarinki 4 aile birlstiklerinde bir kalabalik oluyor ne isleri bitiyo ne yemekleri ne cay icmeleri. off off kendi ailem de izmirde yasiyor onlara surekli rahat rahat gidip gelemiyorum da.. Cok yazdim kusura bakmayin içim o kadar dolu ki
kayınvalidenin yanında niye kalıyorsun ki canım?
illa birinin yanında kalacaksan kendi ailenin yanında kalman daha rahat olur senin için. eşin de buna karşı çıkmaz herhalde...
ki baba evi bile kendi evi gibi olamıyorken insanın. illa kv yakın oturman lazımsa aynı evde oturma artık senin ayrı bir evin var yakın bir ev tutun öyle oturun... hem senin eşyaların ne olacak? çevremde görüp duyduğum şeyler varsa ne kadr iyi olursa olsun ne kadar seversen sev kayınvalidenle oturma eşinin görevi süresince...
2 senede bitece o zaman ev götürülemez erkenden bitmiş oluyor o zaman; iyi yönünden bak.
bence bu ay olmadıysa eşin yanına dönene kadar bebeği erteleyebilirsin; kimse eşin gibi olmuyor hamilelikte yanında çünkü...