• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın...
Bende sitede okudumda öğrendim.. ilk başta yazılanlara cidden inanamadım dalga geçiyorlar diye düşünmüştüm :) sözlüme sordum o da evet hepsi gerçek deyince şaşırdım valla halen daha şaka geliyorda yaşamadan bilemeyiz :) yapılanları küçük çocuklar yapmaz o derece saçma şeyler.. En iyisi dışarıda oturmak.. Lojman olursada zaten sözlüm diyordu kimseyle arkadaş olma kendi okul çevrenden arkadaş edin askeriyeden kimse evimize gelemez diye.. Bana da katı gelmişti saçmalama diyordum ama cidden o da anlatınca hak verdim çok şeyler oluyor en iyisi. Uzak durup kendi işimize gücümüze bakmak :)

günaydınn...iyiyim ders çalışıyorum :) sen nasılsın

Sağolasın bende iyiyim :) ne dersi kpss falan mı

yok kpss ikinci dönem inş. önce bir tezimi bitireyim de. gerçi hafta sonu da ales var eşim bırak 1 hafta tezi ona bak diyor ne yapacağımı ben de bilmiyorum :D
yüksek lisans yapıyorum ben derslerim bitti tez dönemindeyim tezimi yazıyorum daha doğrusu yazmaya çalışıyorum.

yok kpss ikinci dönem inş. önce bir tezimi bitireyim de. gerçi hafta sonu da ales var eşim bırak 1 hafta tezi ona bak diyor ne yapacağımı ben de bilmiyorum :D
yüksek lisans yapıyorum ben derslerim bitti tez dönemindeyim tezimi yazıyorum daha doğrusu yazmaya çalışıyorum.
Bende alese gireceğim bakalım ne olur.. Şimdide kpss çalışmaktayım offf off :( hangi bölümü bitirdiniz

İyi aksamlar kizlaaaarr :) dün kulağım çınladı ama valla hiç girecek durumdad değildim. Eşini yollar yollamaz yığıldım kaldm. Grip oldum yatiyorum 2 gündür. Siz neler yaptiniz. Bu aarada fatmacim bende seni çok seviyorum arkadaşım. Ama ne oldu yine sana banlamislar galiba. Bana ulaş en yakin zamanda.

Tayin için boş yerler acılmış karacı pıyadeyız malatya hakkında bılgısı olan varmı?

Back