• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

jandarma sandım da o yüzden sordum... jandarma ankaraya gelenler genelde arama-kurtarma ya da jöhe geliyor da...
ankara rahat ama...
burada sonra yine doğu var biz büyük ihtimalle yaza gideceğiz yeniden; bu yaz olmazsa sonraki yaz :/
Kaç yıldır ankaradasınız? Doğu da nereyi düşünüyorsunuz ? Ankara bana tam tersi hiç rahat gelmiyor kışladan bile çıkamaz gibi bir sürü iş güç offf offf ben küçük şehir istiyorum denizi olsun yeterli :). Aşırı büyük şehir de herşey zor olmuyor mu ulaşım gibi :( Ve en önemli resmi bir şehir o yüzden

Kaç yıldır ankaradasınız? Doğu da nereyi düşünüyorsunuz ? Ankara bana tam tersi hiç rahat gelmiyor kışladan bile çıkamaz gibi bir sürü iş güç offf offf ben küçük şehir istiyorum denizi olsun yeterli :). Aşırı büyük şehir de herşey zor olmuyor mu ulaşım gibi :KK43: Ve en önemli resmi bir şehir o yüzden

kışladan çıkamıyormuymuş :D
yok canım o ilk 1-2 sene. şimdi ekstra bir durum olmadığında eşim öğlen yemeğe bile gelebiliyor (yürüme 1 dk kışla eve)
valla 2. derece doğu olacak ama neresi bilmiyorum ben de eşim araştırıyor şimdilik.
ben de sevemem sandım ama seviliyor yine ankara da :)
ulaşım oturduğun yere göre değişiyor.

kışladan çıkamıyormuymuş :D
yok canım o ilk 1-2 sene. şimdi ekstra bir durum olmadığında eşim öğlen yemeğe bile gelebiliyor (yürüme 1 dk kışla eve)
valla 2. derece doğu olacak ama neresi bilmiyorum ben de eşim araştırıyor şimdilik.
ben de sevemem sandım ama seviliyor yine ankara da :)
ulaşım oturduğun yere göre değişiyor.
Ankara konusunda şimdi kendi kendimi paranoyak yaptım yok efendim kışladan çıkamaz dağıtım olur gönderirler ederler falan :) ben trabzona tayini çıksın istiyorumm :( fakat trabzon kaydırma birlikmiş 3 ay şırnak 3 ay trabzon oluyormuş eğer garnizona geçerse sorun olmazmış karakol oluyor galiba :) inş memleketim olurrrrrr ahhh ahhhhh

Ankara konusunda şimdi kendi kendimi paranoyak yaptım yok efendim kışladan çıkamaz dağıtım olur gönderirler ederler falan :) ben trabzona tayini çıksın istiyorumm :KK43: fakat trabzon kaydırma birlikmiş 3 ay şırnak 3 ay trabzon oluyormuş eğer garnizona geçerse sorun olmazmış karakol oluyor galiba :) inş memleketim olurrrrrr ahhh ahhhhh

yazmamışım eşim 3 senedir ben 1 senedir buradayız...
o kadarını bilmiyorum canım maalesef. karacılarla jandarma da farklı. benim eşim de trabzonlu olduğundan öyle bir ihtimal yok bizim için

yazmamışım eşim 3 senedir ben 1 senedir buradayız...
o kadarını bilmiyorum canım maalesef. karacılarla jandarma da farklı. benim eşim de trabzonlu olduğundan öyle bir ihtimal yok bizim için
Aynen canım hepsi farklı farklı.. Bizde sıkıntı yok trabzon oluyor da işte ondada ayrı kalmamız gerek onu da istemem olmadı ankara yapacak bir şey yok.. Lojmanda mı yaşıyorsunuz

Aynen canım hepsi farklı farklı.. Bizde sıkıntı yok trabzon oluyor da işte ondada ayrı kalmamız gerek onu da istemem olmadı ankara yapacak bir şey yok.. Lojmanda mı yaşıyorsunuz

yok canım uzmanlara lojman zor çıkıyor zaten.
eşim de pek lojman yanlısı değil.
kışlaya yakın bir sitede oturuyoruz burası hep site zaten :)
birkaç blok ilerimizde bir arkadaşı oturuyor nöbetleri de aynı nöbet akşamlar oraya gidiyorum bazen

Hem duyduğuma göre lojman hayatı sıkıntılı oluyormuş ayrıca evleride küçücük en iyisi dışardan ev tutup oturmak

günaydınn.
benim oturduğum ev de lojman büyüklüğünde şimdi :)
evet dedikodu çok çoluyor benim polis lojmanlarından bildiğim. ama askeriyede ast-üst olayı da sorun oluyormuş, polislerde öyle bir şey yok.

günaydınn.
benim oturduğum ev de lojman büyüklüğünde şimdi :)
evet dedikodu çok çoluyor benim polis lojmanlarından bildiğim. ama askeriyede ast-üst olayı da sorun oluyormuş, polislerde öyle bir şey yok.
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın...
Bende sitede okudumda öğrendim.. ilk başta yazılanlara cidden inanamadım dalga geçiyorlar diye düşünmüştüm :) sözlüme sordum o da evet hepsi gerçek deyince şaşırdım valla halen daha şaka geliyorda yaşamadan bilemeyiz :) yapılanları küçük çocuklar yapmaz o derece saçma şeyler.. En iyisi dışarıda oturmak.. Lojman olursada zaten sözlüm diyordu kimseyle arkadaş olma kendi okul çevrenden arkadaş edin askeriyeden kimse evimize gelemez diye.. Bana da katı gelmişti saçmalama diyordum ama cidden o da anlatınca hak verdim çok şeyler oluyor en iyisi. Uzak durup kendi işimize gücümüze bakmak :)

Back