• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kiyamam yaa canim benim üzme kendini herseyde vardır bi hayir iyi olur inşallah en yakin zamanda gelir
yokya her hafta tatbikat yapıyorlar arazide 3 gün kalıyor sonra nöbet, dış görev vs çook zor.:KK51:. annesi yanına gitti 1 haftadır arazide annesi yalnz başına kaldı kadıncağızın canı sıkıldı normalde az daha kalacaktı oğlunu gittiğinden beri göremedi bu akşamda eve geç gelmiş geldiği gibi de uyumuş.. kv aradı yarına geliyorumm kızım çok canım sıkıldı burada diyo kıyamam :(

Eskilerdende kımseler kalmamıs burda :KK43: 2 yıldır ayrıyız artık guzl bır yer çıksın istıyorum hayırlısı bakalım siz kaçıncı bolge yazacaksınız
iki yıl ayrı durulur mu :KK57: piyade mi ? nasıl dayandınız allah sabır versin hele evli olunca eminim çoooooook zordur

Ayu çok zor valla :( Allah eşlerimize güç kuvvet versin bizlere de sabir versin
yokya her hafta tatbikat yapıyorlar arazide 3 gün kalıyor sonra nöbet, dış görev vs çook zor.:KK51:. annesi yanına gitti 1 haftadır arazide annesi yalnz başına kaldı kadıncağızın canı sıkıldı normalde az daha kalacaktı oğlunu gittiğinden beri göremedi bu akşamda eve geç gelmiş geldiği gibi de uyumuş.. kv aradı yarına geliyorumm kızım çok canım sıkıldı burada diyo kıyamam :KK43:

Biz
2. Bolgede 3 yıl kaldık 3 yılımız kaldı 1. Bolge veya 3. Bolge ıstıyoruz şırnaktan donecek eşim su yıl hayırlısıyla bır yıl gecse ıns bırdaha ayrılık yaşamayız

bir şey sorabilir miyim neden eş götürülmüyor ? peşine takılsanız gidilmez mi ? hani bilmediğim için soruyorum ben olsam giderdim ev tutar otururdum yani birde sadece piyadeler mi eş götüremiyor başka hangi sınıf için geçerli acaba ?

iki yıl ayrı durulur mu :KK57: piyade mi ? nasıl dayandınız allah sabır versin hele evli olunca eminim çoooooook zordur
Piyade evet valla ille ayrılık oluyor başa gelincede dayanılıyor Allah sabrını verıyor hayırlısı olsun sağ sağlim dönsün baska birsey istemıyorum 1 yıllık evlıydı doguya gıttıgınde

Oturacak ev yok canim dağın başı oluyor
bir şey sorabilir miyim neden eş götürülmüyor ? peşine takılsanız gidilmez mi ? hani bilmediğim için soruyorum ben olsam giderdim ev tutar otururdum yani birde sadece piyadeler mi eş götüremiyor başka hangi sınıf için geçerli acaba ?

Piyade evet valla ille ayrılık oluyor başa gelincede dayanılıyor Allah sabrını verıyor hayırlısı olsun sağ sağlim dönsün baska birsey istemıyorum 1 yıllık evlıydı doguya gıttıgınde
sanırım tek piyadeler eş götüremiyor.. zor valla allah sabır versin :( kolayına evinede gelemiyor tabi..

Peşine takılıp nereye gideceksın kı ilçenin köyunun karakolundalar dagın bası sadece ızınden ızıne karakoldan cıkıyorlar ızılerdede evıne gelıyor çarşı ıznı fln yok dısarıya cıkışlar yasak

sizin diğer konunuzu okumuştuk 2015 yaza geliyordu galiba.. bak birşey kalmamış az daha dayan :/ tabii söylemesi kolay

Back