How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Asker Eşleri

Maşallah hemen hamile kalmissin bende istiyorum ama kısmet bekliyorum

9 aylık evliydim... benim okulum da istanbulda her hafta gittim geldim geçen sene dersler bitip teze başlayınca eşimi oyalayamadım daha fazla :D
hayırlısı olsun bizim istediğimiz 3. ayda oldu 2. ay görevden dolayı ayrıydık olmadı tabi ki o ay:KK51: hayırlısı olsun sizin için de :)

9 aylık evliydim... benim okulum da istanbulda her hafta gittim geldim geçen sene dersler bitip teze başlayınca eşimi oyalayamadım daha fazla :D
hayırlısı olsun bizim istediğimiz 3. ayda oldu 2. ay görevden dolayı ayrıydık olmadı tabi ki o ay:KK51: hayırlısı olsun sizin için de :)
Amin canım bakalım bende istiyorum cabaliyorum ama bakalım

Nereyi istiyor derken ? Henüz tam içine giremedimde mesleğin Yüzeysel konuları bilirim :) tayin için ankara tercihi kendisi karacı .. Bende ankarada yaşamak istemiyorum en önemlisi denizi yok :KK43:

jandarma sandım da o yüzden sordum... jandarma ankaraya gelenler genelde arama-kurtarma ya da jöhe geliyor da...
ankara rahat ama...
burada sonra yine doğu var biz büyük ihtimalle yaza gideceğiz yeniden; bu yaz olmazsa sonraki yaz :/

Back