Evet şükür o da olmazsa deli olurum zatenallah yardımcınız olsun en azından yalnız değilsiniz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şükür o da olmazsa deli olurum zatenallah yardımcınız olsun en azından yalnız değilsiniz...
Maşallah hemen hamile kalmissin bende istiyorum ama kısmet bekliyorum
O da olmasa hiç çekilmez arkadaş oluyor sana ne güzellDayanamiyorsun ki yatak boş yemek masası boş oda boş daha yeni evlisin kadinliginin baharında başlangıcında sın zor tabi ama kızım la takılıyorum kucak kucağa iyi geliyor bana
Cnm jandarma mı eşin.. Benim sözlümde doğuda ve ankarayı istiyor.. 2016 da allahın izniyle tayini çıkacak ve ben ankaradan nefret ediyorummaminn 15 aydır evliyiz
ankara'da. ben sadece izinden izine gidiyorum babam da polis olduğu için...
Amin canım bakalım bende istiyorum cabaliyorum ama bakalım9 aylık evliydim... benim okulum da istanbulda her hafta gittim geldim geçen sene dersler bitip teze başlayınca eşimi oyalayamadım daha fazla
hayırlısı olsun bizim istediğimiz 3. ayda oldu 2. ay görevden dolayı ayrıydık olmadı tabi ki o ay hayırlısı olsun sizin için de :)
Evet bir o birde Gülçin benim hayat arkadaşlarım gulcinim i biliyorsundur gelir geceyeO da olmasa hiç çekilmez arkadaş oluyor sana ne güzell
Olur canım sıkma canını zamanı gelince elbet olur..Amin canım bakalım bende istiyorum cabaliyorum ama bakalım
Gülçin kayıplarda kesin eşi gelmiştir :)Evet bir o birde Gülçin benim hayat arkadaşlarım gulcinim i biliyorsundur gelir geceye
Cnm jandarma mı eşin.. Benim sözlümde doğuda ve ankarayı istiyor.. 2016 da allahın izniyle tayini çıkacak ve ben ankaradan nefret ediyorumm
Amin canım bakalım bende istiyorum cabaliyorum ama bakalım
Nereyi istiyor derken ? Henüz tam içine giremedimde mesleğin Yüzeysel konuları bilirim :) tayin için ankara tercihi kendisi karacı .. Bende ankarada yaşamak istemiyorum en önemlisi denizi yokevet canım jandarma... nereyi istiyor ankara'da
Bazı sorunlar var zamanla alakalı olsa iyi olur tabiOlur canım sıkma canını zamanı gelince elbet olur..
Gülçin eşi geldi haberim var birazdan gider eşi o da gelir gece yarısı yada yarınGülçin kayıplarda kesin eşi gelmiştir :)
Hadi ya umarım çözülebilecek sorunlardırBazı sorunlar var zamanla alakalı olsa iyi olur tabi
Sorun değil eşi gelmiş etmiş ilgilensin :)Gülçin eşi geldi haberim var birazdan gider eşi o da gelir gece yarısı yada yarın
Amin canim Durum aynı mı yoksa ozele yazacam ama senin özel butonu yokinşallah fazla bekletmez :) strese sokma fazla kendini de malum bizim eşlerimizin durumundan gün tutturamama normal...
Nereyi istiyor derken ? Henüz tam içine giremedimde mesleğin Yüzeysel konuları bilirim :) tayin için ankara tercihi kendisi karacı .. Bende ankarada yaşamak istemiyorum en önemlisi denizi yok
Çözülür heralde bilemiyorum yazarım özeldenHadi ya umarım çözülebilecek sorunlardır
Ilgilensin tabiitabii ama beni de birakamaz o hemen Özler gelirSorun değil eşi gelmiş etmiş ilgilensin :)
Amin canim Durum aynı mı yoksa ozele yazacam ama senin özel butonu yok