Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim kuzum ne olsun :) ne var ne yok ne yapiyorsun bakayim
slmm kızlarr
Hayirlii olusnn :) kutlayamadiniz tabii esin yokyaİyiyim mutluyum 1 yol oldu bugün nikah masasina oturali :)
Hayirlii olusnn :) kutlayamadiniz tabii esin yokya
birşey kalmadı haftasonunada :) ya senin arkadaşın niye banlandıAynen canim telefonda konuştuk sadece ama hafta sonu kutlariz inşallah :)
birşey kalmadı haftasonunada :) ya senin arkadaşın niye banlandı
allah allah amaçları ne anlamadım gitti :SYa onu sürekli banliyorlar ama nedenini bilmiyorum 5 kere falan hesap acti kiz ama bu ssefer acmadi bende anlamdim
allah allah amaçları ne anlamadım gitti :S
iyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
umarım döner aramıza :SBilmiyorum
hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza :)iyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
umarım döner aramıza :S
İnşallah özledim onu :)
seneyemi tayin şimdi neredesiniz?hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza :)
ya ben ne yapayım yarına yanıma gelecekti gelemiyorr ooooffffff 1 aydır bu anı bekledim sevdiceğim gelemiyor yarın annesi yalnız gelecek nasıl kötü oldumm bende sevdiceğimi özledimmİnşallah özledim onu :)
canım ben daha evli değilim sözlüm kars/sarıkamışta inş 2016 yılında tayinciyiz o zamana kadar hayırlısıyla inş bende atanacağım.. sizin görev yeri neresi ? tayini nereye düşünüyorsunuz ?seneyemi tayin şimdi neredesiniz?
hakkari-şemdinli de görev yapıyor tayinde 2.bölge olacak galibacanım ben daha evli değilim sözlüm kars/sarıkamışta inş 2016 yılında tayinciyiz o zamana kadar hayırlısıyla inş bende atanacağım.. sizin görev yeri neresi ? tayini nereye düşünüyorsunuz ?
Eskilerdende kımseler kalmamıs burda 2 yıldır ayrıyız artık guzl bır yer çıksın istıyorum hayırlısı bakalım siz kaçıncı bolge yazacaksınıziyi akşamlar bizde bu sene tayinciyiz hayırlısı bakalım
ya ben ne yapayım yarına yanıma gelecekti gelemiyorr ooooffffff 1 aydır bu anı bekledim sevdiceğim gelemiyor yarın annesi yalnız gelecek nasıl kötü oldumm bende sevdiceğimi özledimm