Çok iğrenç tartışmalar olmuş felaketÖ.d :) bakıyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iğrenç tartışmalar olmuş felaketÖ.d :) bakıyorum şimdi
Çocuk düşünmüyor musunuzSağol kuzum o benim öz kızım gibi annesi babası benim
O iş karışık baya karışık düşünüyorum ama evliligim de yeni ve bunu geçtim başka engeller var bazen de yok karışık yaniÇocuk düşünmüyor musunuz
Anladım canım. Hayırlısı olsun... Eşin nöbette miO iş karışık baya karışık düşünüyorum ama evliligim de yeni ve bunu geçtim başka engeller var bazen de yok karışık yani
Hayırlısı. .. Evet yeni gitti incirlikte şimdi Suriye işi duzelene kadar her gün nöbet var havaci azmis bir de Üsteğmen den yukarısı na nedense nöbet yokAnladım canım. Hayırlısı olsun... Eşin nöbette mi
Teşekkür ederim iyiyim... Demek ki büyütülecek bir şey yokmuş daa bende sanırım ilk zamanlar sabaha kadar nöbet tutarım evin içinde hahah :) alışınca düzene girer elbet.. Ayyy birde görev derdi var o en beteriyapacak bir şeyde yok işlerinin parçası... Şimdiden hayırlı olsun kızınız mı oluyor ne güzelll :) Trabzonun neresinden
Hayırlı olsun bebeğini zkızmış evet teşekkür ederim :)
çarşıbaşı siz?![]()
Bir bakirelik konusu benim yazdığım msjin üstüne tıklayarak konuya girebilirsin kusura bakma beklettim seni Afedersin
Hayırlı olsun bebeğini z
Tamam canımmerak ettim ben de bakıyorum şimdi
Kaç aylıkteşekkür ederimm :)
Kaç aylık
Maşallah allah kavustursun kaç yıllık evlisinbugün 6 yı doldurduk 7. aya geçtik :)
Ben merkezdenim :) şuan nerde yaşıyorsunuzkızmış evet teşekkür ederim :)
çarşıbaşı siz?![]()
Nasıl dayanıyorsunHayırlısı. .. Evet yeni gitti incirlikte şimdi Suriye işi duzelene kadar her gün nöbet var havaci azmis bir de Üsteğmen den yukarısı na nedense nöbet yok
Dayanamiyorsun ki yatak boş yemek masası boş oda boş daha yeni evlisin kadinliginin baharında başlangıcında sın zor tabi ama kızım la takılıyorum kucak kucağa iyi geliyor banaNasıl dayanıyorsunzor olmalı offf
Maşallah allah kavustursun kaç yıllık evlisin
Ben merkezdenim :) şuan nerde yaşıyorsunuz
Hayırlısı. .. Evet yeni gitti incirlikte şimdi Suriye işi duzelene kadar her gün nöbet var havaci azmis bir de Üsteğmen den yukarısı na nedense nöbet yok
Maşallah hemen hamile kalmissin bende istiyorum ama kısmet bekliyorumaminn15 aydır evliyiz
ankara'da. ben sadece izinden izine gidiyorum babam da polis olduğu için...